[quote=palamut;138822]...Herkese günaydın siteye girişte sorun oldu daha yeni girebildim.......[/quote]
ayağın uğurlu geldi palamut,düşemeyen piyasayı düşürdün :)))
bu arada bende bursalıyım,birde okansak var bursadan..
Printable View
[quote=palamut;138822]...Herkese günaydın siteye girişte sorun oldu daha yeni girebildim.......[/quote]
ayağın uğurlu geldi palamut,düşemeyen piyasayı düşürdün :)))
bu arada bende bursalıyım,birde okansak var bursadan..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;138818]Dün 54650 felan görmedik sen heralde başka borsada oynusun. Ya da rüyanda felan grömüşsündür. dün 1000 puan düştük...bugün tırışkadan veriyorlar dediğimde zaten 1000 puan daha düşmüştük....54750 longlar 54875 den okutuldu.. 54875 flat.. 55500+55475 tekrar long[/QUOTE]
kardeş dün ogleden sonra biz düşerken longlayıp tırışkadan veriyorlar diyen benmiydim?
dünden beri 3000 puan düştük diyorum ben de.
tırışkadan düşme buysa demekki gerçek düşse .lelele 40 bine düşecez
neyse işimize bakalım
yazdıklarını unutuyorum sanma
[QUOTE=MMO;138824]Hala numara diyorsunya hayret ediyorum Fantomun dediği gibi düşüş konusunda dediklerin burayı okuyan ve pozisyonda ısrar eden bir kişinin zarar etmesine neden olabilir dolayısıyla yazdıklarımıza dikkat edelim lütfen.[/QUOTE]
aynen yaaa
dün 'ben longum hadi beni yen borsa 'diye yazdı Borsacı Özgür
borsa yener de deler geçer de affetmez.brv
[QUOTE=mozkan;138750]58,350 ilk zirveden düşüşe 1or A dedik, dünkü tepeye de 2orB diyeceğiz el mecbur, bu günkü çalkalama ve panik ise 3orC dir, 54.625 kırılırsa 3 içindeyiz, trend mafiş helva servisi yapsın pembeoğlan, yok C ise olasılık çok, flatından tut üçgenine kadar. en olası olanı ise devasa bir üçgendir bence tabi. şahsen bu olasılıkları seansta çözemediğim için bugün işlem yapmadım.[/QUOTE]
ahanda abi sayım ... flat olmuş 4. dalga .. şimdi 5. dalga olacak ..4. dalga üçgen olmuyor ,625 kırıldı .. demekki flat .. :o:o
[URL=http://img188.imageshack.us/i/adszowl.jpg/][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9151/adszowl.jpg[/IMG][/URL]
arkadaşlar gerilim olmasın zaten işimizin stresi var yeteri kadar uzatmayın lütfen
sabahtan longları stop ettim kısadan biraz nasiplendik ..al sat falan son pozum 54500 long .. .. :o:o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;138831]sabahtan longları stop ettim kısadan biraz nasiplendik ..al sat falan son pozum 54500 long .. .. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
ters indikatör olma yolundasın bak...::mad::mad::mad:
çıkarken kısa kısa dedin...
daha yeni düşmeye başladı ,sen al sat ve uzun sevdasındasın...
sistem al desin uzunlayalım...
niye sistemine uymuyorsun...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
[QUOTE=mbm;138832]ters indikatör olma yolundasın bak...
çıkarken kısa kısa dedin...
daha yeni düşmeye başladı ,sen uzun sevdasındasın...
sistem al desin uzunlayalım...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
he abi ters indikator olduk anasını satayım ...düşerken uzun peşinde koşuyom .. çıkarken kısa... :D :D :D :D :D :o:o:o:o:o:o:o:o
[quote=YAVUZHAN;138826]ayağın uğurlu geldi palamut,düşemeyen piyasayı düşürdün :)))
bu arada bende bursalıyım,birde okansak var bursadan..[/quote]
......Tanıştığıma sevindim bi yardım adersiniz çömeze artık........:):)
[quote=selçuklu;138833]he abi ters indikator olduk anasını satayım ...düşerken uzun peşinde koşuyom .. çıkarken kısa... :D :D :D :D :D :o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu sisteme uysun kampanyası başlatıyorum (:) :) bana da bana da)
[QUOTE=Astatin;138835]selçuklu sisteme uysun kampanyası başlatıyorum (:) :) bana da bana da)[/QUOTE]
yaşasın spontane trade ..
sistemde neymiş yemişim sistemini .. sistemin a* .. .. :o:o:o
[quote=selçuklu;138833]he abi ters indikator olduk anasını satayım ...düşerken uzun peşinde koşuyom .. çıkarken kısa... :D :D :D :D :D :o:o:o:o:o:o:o:o[/quote]
selçuklu ters indikatör konusunda anadolu daki halilin eline kimse su dökemez sen bu gidişle onun tahtına adaysın galiba:):):)