55300 e kadar tepki normaldir...ama sistem bu tepki sonucu al verir mi..bilemem...çünkü minumundan yaklaşık 900 puan yükselmiş olacağız..
Printable View
55300 e kadar tepki normaldir...ama sistem bu tepki sonucu al verir mi..bilemem...çünkü minumundan yaklaşık 900 puan yükselmiş olacağız..
[quote=selçuklu;138836]yaşasın spontane trade ..
sistemde neymiş yemişim sistemini .. sistemin a* .. .. :o:o:o[/quote]
patron.....spontane vobcular sonunda genelde spot piyasaya geri düşer..ıyy spotmu dedin..al beklemi dedin.. abi bu van damme ı bir fransız aşk filminde oynatmaya benzer :):::
vob kapanış tahminm 58.850 kayıtlar geçsin .. :o .. projeksyon belli .. yaşasın ew .. :o:o:o:o
120 dk ya kadar tüm periyotlar satışta,epeydir göremediğimiz bir durum bu..
ancak günlük ve haftalık bazda halen alışta olduğumuzda unutulmasın !
günlük ortalama 53700 lere kadar yükseldi,bu seviyenin altına sarkarsak yükselişin bitip geri alışın başladığını düşünebiliriz..
sert çıkışın sindirmesini yapıyoruz ki bence saatlik periyotta al gelene kadar realize devam eder..
günlük ortalamanın altına sarkma durumu daha farklı hale getirir bence..
[QUOTE=Astatin;138839]patron.....spontane vobcular sonunda genelde spot piyasaya geri düşer..ıyy spotmu dedin..al beklemi dedin.. abi bu van damme ı bir fransız aşk filminde oynatmaya benzer :):::[/QUOTE]
spontane abi .. al bekle yok .. al-sat var sürekli .. spotun a* .. .:D.:D.:D.:D.:D
[QUOTE=selçuklu;138836]yaşasın spontane trade ..
sistemde neymiş yemişim sistemini .. sistemin a* .. .. :o:o:o[/QUOTE]
maalesef katılamıyorum sana... teşekürde vermedim:mad::mad:
mozkan abi nerdesin .. ben sayımımı yaptım .. flat var orada ralli zamanı .. pembeoğlanda öyle diyor abi uzun iyidir diyor .. :o:o:o:o:o
full long devam
55300e gidiyor meret
[QUOTE=mbm;138843]maalesef katılamıyorum sana... teşekürde vermedim:mad::mad:[/QUOTE]
hahhaha ... :D:D:D:D .. koptum valla .. abi bu ew işi iyiymiş sevdim ..
yaşasın ralph nelsıon elliott .....nur içinde yatsın .. :o :o:o:o
fdow 2 günde şu anki rakama göre 120 puan 130 puan aşağıda ama vob ise 1600 puan aşağıda
fdow 9320ye gitse vob da 57000e gitse şaşırmam
[QUOTE=Fantom;138845]full long devam
55300e gidiyor meret[/QUOTE]
sendemi spontane trade ediyosun ?? .. teprik ederim ..
yaşasın spontane .. a* sistemin .. :o:o:o
[quote=BORSACIOZGUR;138821]Dün o kötü habere bu kadar az düştüyse bugün de düşmez hatta toparlar bu dow jones..Numara yapıyorlar )[/quote]
Shortçular ne oldu ) Numara yapıyorlar göstere göstere veriyorlar..55725 ek longlar ve öncekiler...55050 flat
+ kapatırız demiştim ama bi bakıcam.