-
[QUOTE=YAVUZHAN;138860]ortalamalardan çok sert şekilde uzaklaştık ve açıları toparlanmanın çok kısa sürede olamayacağını işaret ediyor bence.
o yüzden büyük konuşma şimdi 54600 altına bi daha ineriz full short olursun :)[/QUOTE]
oraya gelmeden shortlarım ben.dng
-
çok garip bir hareket oldu. Makas -200
-
en mantıklısı al sat
bekleyince karlar eriyor a.
-
sıfır işlem kısa devam....
-
Fazla kıpraşmadan beklemek lazım sonunda huzuru bulacaksın çekirge.:(:(
-
55050-55075 flat 54750 tekrar long..
-
şu anki fiyatın 5 kademe altına stop ve short emri yazdım
düşerse short anasını satayım
düşmezse long devam
-
[QUOTE=Fantom;138868]şu anki fiyatın 5 kademe altına stop ve short emri yazdım
düşerse short anasını satayım
düşmezse long devam[/QUOTE]
[B]ayda ortalama 20-30 trade [/B]yapıyorum..bu bile bana çok geliyordu..
senin maşallahın var..:) komisyonu indirmediler..bende böyle bir sistem yaptım...
-
vadeli 5 dk itki başladı gibi ... 3. dalgadayız şimdi .. ralli olması lazım .. .:o
-
19 kademe pasif alış 2000 küsür lot, 19 kademe pasif satış 2000 küsür bekleyen lot, büyüklerin derdi de dert, biri satsa 5-10 kademe gevşer, biri alsa 5-10 kademe artar, çete nin yeni oyunu budur, filler tepişirken arada ezilmeyin.
-
-
[QUOTE=mozkan;138871]19 kademe pasif alış 2000 küsür lot, 19 kademe pasif satış 2000 küsür bekleyen lot, büyüklerin derdi de dert, biri satsa 5-10 kademe gevşer, biri alsa 5-10 kademe artar, çete nin yeni oyunu budur, filler tepişirken arada ezilmeyin.[/QUOTE]
abi hoşgeldin .. flat bitti .. şimdi kaçıncı dalgadayız sence .. hedef ne .. yeni tepe bekliyorum ben .. bu projeksyonda .. ??
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9151/adszowl.jpg[/IMG]