-
[quote=selçuklu;138873]abi hoşgeldin .. flat bitti .. şimdi kaçıncı dalgadayız sence .. hedef ne .. yeni tepe bekliyorum ben .. bu projeksyonda .. ??[/quote]
sağolasın, inan şu an fikrim yoktur, eskiler derki hemi de tee 1930 larda "when in doubt get out", tercümesi, şüphen varsa pozdan çık veya poz açma, meali ise traderlığın 10 da 9 u kaçmaktır :..:
-
Dow un seans açılana kadar 8180 civarında bi yerlerde takılması lazım.. Bundan daha düşük yani..
-
[QUOTE=abka;138869][B]ayda ortalama 20-30 trade [/B]yapıyorum..bu bile bana çok geliyordu..
senin maşallahın var..:) komisyonu indirmediler..bende böyle bir sistem yaptım...[/QUOTE]
hamdolsun çalışana Allah veriyor
komisyon nedir yaa.valla umrumda bile değil.
kazandıktan sonra devede kulak
yüzbinde 8 zaten aracı kurumum sagolsun.lelele
long devam
alacak bunlar daha :::
-
55150 SHORTTTSSS.. 55275 STOP SATIŞ sinyali geldi. FENA veriyolarGÜn bazında çok iyi..
-
[quote=BORSACIOZGUR;138877]55150 SHORTTTSSS.. [COLOR=red]55275 STOP SATIŞ[/COLOR] sinyali geldi. FENA veriyolarGÜn bazında çok iyi..[/quote]
nokta atışı:)
-
Garanti Bn. spot 15 milyon para çıkışı oldu. Tikat.
-
[QUOTE=Larossıan;138866]Fazla kıpraşmadan beklemek lazım sonunda huzuru bulacaksın çekirge.:(:([/QUOTE]
Sisteminizdeki son durum nedir
kolay gelsin
-
Benim sistem 11,45 barında evvelsi günden beri verdiği sat sinyalini ilk kez vermedi
kısa devam ama dikkatli
-
55.100 long...histemli..arkadan al gelir..
-
[quote=Fantom;138875]hamdolsun çalışana Allah veriyor
komisyon nedir yaa.valla umrumda bile değil.
kazandıktan sonra devede kulak
yüzbinde 8 zaten aracı kurumum sagolsun.lelele
long devam
alacak bunlar daha :::[/quote]
Özel mesaj gönderemiyorum hala, aracı kurum hangisi özel mesajla sen bana gönderebilir misin, senin gibi hızlı işlemci bir arkadaşımız arayış içerisinde, teşekkür ederim.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;138877]55150 SHORTTTSSS.. 55275 STOP SATIŞ sinyali geldi. FENA veriyolarGÜn bazında çok iyi..[/QUOTE]
hep ters pozisyonda oluyoruz Allah Allah ne iş.dng
-
275 STOPSSS. sHORT deniyeyim dedim elim yandı.. Short cısss. Belki çok yukarıdan. Vallahi denettirmiyorlar..FLATIMhahaha + kapatıcaz )