[QUOTE=catedral;64257]Ben varım sayın sazan:)
Sabahki yol haritamız tutmadı.. Hayırlısı bakalım..[/QUOTE]
Sende seyredip seyredip piyasa kapnınca yazmaya başladın, güniçi katılımın sıfır oldu neredeyse, al satmı yapıyon yoksa?
Printable View
[QUOTE=catedral;64257]Ben varım sayın sazan:)
Sabahki yol haritamız tutmadı.. Hayırlısı bakalım..[/QUOTE]
Sende seyredip seyredip piyasa kapnınca yazmaya başladın, güniçi katılımın sıfır oldu neredeyse, al satmı yapıyon yoksa?
[QUOTE=bull market;64258]Yav sen bugüne Cumadan 28950 kısalarla başlatyıpda, tek işlemle nasıl 28675 den uzun oluyosun akıl ermez tradersın:) ben kısada kalıyom kısada kalıyon terse geliyoruz, uzunda kalıyom uzunda kaldın yarın yine tersemi gelicez:eek:.[/QUOTE]
hafiyelik yaparken gün boyu sabah yazılan mesajlarıda oku istersen. mesajların yazıldığı saatle oanki fiyata da bak ondan sonra anlarsın. ayrıca derinliği de aç bak sabah 28850 den 100 kontrat aktif işlem geçti 09.15.03 de ordaki alıcılara da bak bir istersen.faydalı olur hafiyelikde:)
Bu gece kesin kaybetmiyeceğim... Full flat :)
Buğün dolarda işlem yaptım, yahu ne sığ yermiş burası mal alamazsın,satamazsın kademeler arası neredeyse 50 pips var...
Son dakika malı kapatana kadar tam 10 dakikam geçti,farklı kademelerden...
Yok bir daha bulaşmam dolara...
paritede niyeti bozdu..heryerde düğün var hadi hayırlısı
[QUOTE=bull market;64260]Sende seyredip seyredip piyasa kapnınca yazmaya başladın, güniçi katılımın sıfır oldu neredeyse, al satmı yapıyon yoksa?[/QUOTE]
Sayın bull
ben zaten seans içi çok az yazıyorum.. Evet al sat yapıyorum. İtirazınız mı var? :)
Vob trader biliyor zaten seans kapanmadan kısa olduğumu..
Msn den konuşmuştuk..
[QUOTE=Vob Trader;64101]sabah alım yolladım 28850 den ataonline 15.03 de 100 adet satış yolladı alamadık ordan kıl payı kaçırdım:) 29500 den cover yaptım sonra zaten kısaydım hafta sonu 600 long cover 375 şort cover tam 450 versemmi derken dsi başladı kütürdetmeye ve çekildim bende kenarı. tahminen bugün dışarlarda dolanırım. işlem yapmam burası fecimsi alınır. dsi cover yapıo çünkü. tık dedimi gidio zaten[/QUOTE]
09.44 deki mesajım bu.
eger imf den 30 milyar dolar gelirse yarın sabah tavanı test ederiz..yani 36.600 leri..genelde imf den bir gün önce böyle yüksek çubuk oluşur..kanımca yarın sabah bu haberle uyanacagız..
[quote=teo;64263]Buğün dolarda işlem yaptım, yahu ne sığ yermiş burası mal alamazsın,satamazsın kademeler arası neredeyse 50 pips var...
Son dakika malı kapatana kadar tam 10 dakikam geçti,farklı kademelerden...
Yok bir daha bulaşmam dolara...[/quote]
boğa piyasasında çok güzel dolar..bugün ki gibi piyasada ise canına okuolar resmen..ama yıkarı trendde endeksten bile güzel fırsatlar sunuyor..
[QUOTE=Vob Trader;64261]hafiyelik yaparken gün boyu sabah yazılan mesajlarıda oku istersen. mesajların yazıldığı saatle oanki fiyata da bak ondan sonra anlarsın. ayrıca derinliği de aç bak sabah 28850 den 100 kontrat aktif işlem geçti 09.15.03 de ordaki alıcılara da bak bir istersen.faydalı olur hafiyelikde:)[/QUOTE]
Allah Alalh, nasıl oluyoda oradan kısaları kapatabiliyosun ki? çok saçma, 28850 den sankonun bir tane alışı var,
[B]sanko 1 tane[/B]
oyak 25 tane,
turkish 55 tane,
ak 10 tane,
teb 2 tane,
meksa 3 tane,
[B] alan 1 tane, [/B] fortis 1 tane,
ataonline 98 adet bunlara satmış o kadar,
seninki turkısh değil, oyak hiç değil, eee, geriye ne kaldı ki?
Hafiyelik böyle olur, halbuki ben sadece soru sormuştum.
Tamam işte kıl payı kaçırmışın, ama 28675 maliyet uzun diyosun, 29675 desen neysede, ben ona takıldımdı.
[QUOTE=catedral;64265]Sayın bull
ben zaten seans içi çok az yazıyorum.. Evet al sat yapıyorum. İtirazınız mı var? :)
Vob trader biliyor zaten seans kapanmadan kısa olduğumu..
Msn den konuşmuştuk..[/QUOTE]
Evet itirazım var.dng,
:D Allah Allah, kimseye bişey demeye gelmiyo, alınganlık topiği oldu, katılımdan dem vurmuştum sadece, olabilir al sat yaparsın vaktin olmaz değilmi, sormuştum sadece işte, itirazımın olmasınımı bekliyodun? neyse ben kaçar, saygılar.
Benim [B]ana maliyet 28375 [/B]long, yarına 28000 açılacak hali yok ya:D belki öyle olur kapanışıda 27000 yapar zarar yazarım, hiç kazanç elde etmem.
imkb100 önem yere az kaldı
[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/2915/100gunygz1.png[/IMG]
[QUOTE=bull market;64272]Evet itirazım var.dng,
:D Allah Allah, kimseye bişey demeye gelmiyo, alınganlık topiği oldu, katılımdan dem vurmuştum sadece, olabilir al sat yaparsın vaktin olmaz değilmi, sormuştum sadece işte, itirazımın olmasınımı bekliyodun? neyse ben kaçar, saygılar.[/QUOTE]
Yahu takılıyorum itirazınızmı var diye:) Yapmayın allahaşkına:)
Gerçekten ben seans içi çok nadir yazarım.
ilk ciddi direncimiz XU030 da 31,900 vadelide ise 32,800 de.. ilk düzeltme buralardan gelir.. İMF beklentisi varken ve yurtdışı böyle güzelken kısa can yakar.. uzunlarla devam..
Catedral bu senin için, poker hileleri...
[url]http://www.metacafe.com/watch/210622/poker_cheats/[/url]
Bu da pokerin en güzeli...
Strip poker
[url]http://www.metacafe.com/watch/757342/strip_poker/[/url]
[QUOTE=teo;64279]Catedral bu senin için, poker hileleri...
[url]http://www.metacafe.com/watch/210622/poker_cheats/[/url][/QUOTE]
Teşekkürler.. Şimdi izleyeceğim.. Ötekine bakmiyim mi:) ?:..::..::..:
[QUOTE=teo;64280]Bu da pokerin en güzeli...
Strip poker
[url]http://www.metacafe.com/watch/757342/strip_poker/[/url][/QUOTE]
donuna kadar soymak bu olsa gerek :p
[QUOTE=mersiyk;64282]donuna kadar soymak bu olsa gerek :p[/QUOTE]
işin hoş yanı kızcağız poker bilmiyor bu işe soyunmuş, aynı vob da trade etmeyi bilmeyipde voba girenler örneği gibi, adam 10 ve 4 ile kızcağıza onda straight flush olduğunu iddia ediyor, kızcağızda zaten donu çıkarmaya hazır, okey deyip çıkarıyor :) heheheh
Yabancıların bakın yukseleceğiz dedikleri gibi bizde okey deyip pozisyon alıyoruz :)
Kısadan hisse, bu kızcağızdan hiç farkımız yok ky olarak vobda ... Herşeye okey, çıkar bakalım donu...
fdow saatlik.......
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img397.imageshack.us/img397/6100/azsxtj9.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img397/azsxtj9.png/1/][IMG]http://img397.imageshack.us/img397/azsxtj9.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
fdow saatlik aşagı uyumsuz ..
şu an onun düzeltmesi içinde
[QUOTE=bull market;64270]Allah Alalh, nasıl oluyoda oradan kısaları kapatabiliyosun ki? çok saçma, 28850 den sankonun bir tane alışı var,
[B]sanko 1 tane[/B]
oyak 25 tane,
turkish 55 tane,
ak 10 tane,
teb 2 tane,
meksa 3 tane,
[B] alan 1 tane, [/B] fortis 1 tane,
ataonline 98 adet bunlara satmış o kadar,
seninki turkısh değil, oyak hiç değil, eee, geriye ne kaldı ki?
Hafiyelik böyle olur, halbuki ben sadece soru sormuştum.[/QUOTE]
nerden biliosun hangi kurumla çalıştığımı belki ak benim belki oyak belki turkish. her kurumda adamınmı var yada herkes kimle çalıştığını bilesin. sen yazımı oku önce ben orda kıl payı alım gelmedi dedim.ayrıca yaptığım alsatları hergelen karı yapmış olduğum trade kattığımı düşünürsen güne başladığım adet kontratın 28675 olduğunu hesaplarsın. burda yalan söylemek gibi amacım yok. söylesem ne faydası var oda aşikar. yaptımız an ve an işlemkeri msn de konferansda paylaşıoz zaten yalanımız olsa ilk onlara rezil oluruz. ille extremi yapıştıralım anlamıorumki. burda yaptığı işlemleri an ve an yazan ve kademesi kademesine yazan kişilerden biriyim ben.onu geçtim extre bile yapıştırdım defalarca. asıl saçmalık günde 20-30 kez bi aşşa bi yukarı yazıpda hangisi tutarsa ben bildim demek.
[QUOTE=Vob Trader;64285]nerden biliosun hangi kurumla çalıştığımı belki ak benim belki oyak belki turkish. her kurumda adamınmı var yada herkes kimle çalıştığını bilesin. sen yazımı oku önce ben orda kıl payı alım gelmedi dedim.ayrıca yaptığım alsatları hergelen karı yapmış olduğum trade kattığımı düşünürsen güne başladığım adet kontratın 28675 olduğunu hesaplarsın. burda yalan söylemek gibi amacım yok. söylesem ne faydası var oda aşikar. yaptımız an ve an işlemkeri msn de konferansda paylaşıoz zaten yalanımız olsa ilk onlara rezil oluruz. ille extremi yapıştıralım anlamıorumki. burda yaptığı işlemleri an ve an yazan ve kademesi kademesine yazan kişilerden biriyim ben.onu geçtim extre bile yapıştırdım defalarca. asıl saçmalık günde 20-30 kez bi aşşa bi yukarı yazıpda hangisi tutarsa ben bildim demek.[/QUOTE]
hatırlarsan geçen hafta da biri seni takip etmişdi sen de ona hafiyemisin diye tepki göstermişdin ve rahatsız olmuşdun şimdi sen aynısını bana yapıyorsun bugün. bide beni tanıyosun biliosun ben uğrarım yarın kuruma gözünle görürsün işlem durumunu. taa gecen sene de hisse nette bi nokdana alım yaptım dedim ve sen inanmamışdın ve bende resmini çekip sana yollamışdım. adet 7 adetti ve fiyat 1oo lü bi fiyattı tam hatırlamıorum ve o fiyat en dip fiyattı ogünkü. yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. söz senettir bende yalan dolan olmaz.
F dow sat vermiş
Yarın sabah hava 33 derece olursa şort giymek gerekecek terlememek için.İki gün sıcaklar devam edebilir gibi.Yanımızda kalın birşeyler de almakta fayda var tabiki havanın bozması olasılığına karşı.Fakat ben yine de gecelere serin olabilir diye şort giymem.
Bol şanslar...
son yarım saatte yukarıya atak yapabılecekmı acaba
tahmınım 8400
8.580 desek...
sabahada kalsın
28625 Maliyetli Longları Sabah 29975 Den ççevirdiğimi Yazmıstım Geceyede Kısa Girdim Aldığım 1350 Puanı Geri Verip 400 Puanda Zarara Girmişim Sağlık Olsun Sistem Hala Satta
bende kısayım ama paritelerı gorunce bu gece uzun olacak gıbı
efenim ben 27000 den long yaptım full, sora arada relizasyonlardada ek 2000 puan yaptım..şu an 6800 puan kardayım..10000 puan kara kapatırım :) :) :) yokkk beee nerde.....28025 den al veren sistemime uymadım Cuma günü..Sistemm her uymayınca anında kesiyor cezayı...:) :)
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın sazan,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dji te zirveden düşüşü A-B-C olarak etiketlerken Sayın mozkan Prechter'in 1-2-3 olarak saydığını belirtmişti bir yazısında.Şu ana kadar sorun değildi bu fark, C veya 3 sonrası gelecek tepkiden ötürü. Eğer 1-2-3 ise 2 a-b-c olduğundan 4 ten nasıl bir yol beklemem gerektiği içindir sorum.1-2-3 ise Problem şurada, almaşıklıklığa göre 9.600 lerde tepkinin sonlanmasını beklemek gerekirken, görmeyi istediğim resim diyelim bana 10.900 leri işaret ediyor.Birde ben kural ihlali olmadan 1-2-3 diye sayamıyorum da...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]10.900 sonrasında(gelir ve dönerse) ABC-X diyesim geliyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ewp uygulaması konusunda size epey borçluyuz eski topiğinizden.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Buraya da bir büyük resim yapıştırırsanız memnun oluruz ewp yi öğrenmeye çalışanlar olarak.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar...[/FONT][/COLOR]
bız kpandığımızda dow kaçtı
bılen varmı
[quote=mavi;64299][COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın sazan,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dji te zirveden düşüşü A-B-C olarak etiketlerken Sayın mozkan Prechter'in 1-2-3 olarak saydığını belirtmişti bir yazısında.Şu ana kadar sorun değildi bu fark, C veya 3 sonrası gelecek tepkiden ötürü. Eğer 1-2-3 ise 2 a-b-c olduğundan 4 ten nasıl bir yol beklemem gerektiği içindir sorum.1-2-3 ise Problem şurada, almaşıklıklığa göre 9.600 lerde tepkinin sonlanmasını beklemek gerekirken, görmeyi istediğim resim diyelim bana 10.900 leri işaret ediyor.Birde ben kural ihlali olmadan 1-2-3 diye sayamıyorum da...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]10.900 sonrasında(gelir ve dönerse) ABC-X diyesim geliyor.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Ewp uygulaması konusunda size epey borçluyuz eski topiğinizden.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Buraya da bir büyük resim yapıştırırsanız memnun oluruz ewp yi öğrenmeye çalışanlar olarak.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar...[/FONT][/COLOR][/quote]
sn. mavi, aşağıdaki sayım isteğinizi karşılar, orijinalinden çünkü, benim fikrim sayımı külliyen yanlıştır, kitabında yazdığı kuralların bir çoğunu ihlal etmektedir çünkü, gene de işinize yararsa afiyet olsun :D
[QUOTE=okansak;64300]bız kpandığımızda dow kaçtı
bılen varmı[/QUOTE]
8.250 civarıydı...
citigroup show yapıyor.. ve korkunç hacim var citi de..
teşekkurler
Dowada Baya DeStekli Basıyolar
Yasar Erdinç Dowun 8400 Lerde önemli Bi Dirence Sahip Olduğunu Söylüyordu 8600 Den 8385 I Gösterdiler Ya Hedef Uzun Keriz Silkme Yada önce Kim çıkar Acelesi
BİZ KAPANIRKEN FDOW 8200 17 00 DE 17.15 DE İSE 8250 YMİŞ BUNLAR ÇOKDA ÖNEMLİ DEĞİL 700 İLE 1000 PUAN ARASI YUKARDAN AÇMAMIZ BEKLENEBİLİR F LER VE SEANS SONU ÖEMLİ BİŞE YOKSA BUGÜN PYNİN PEKDE POZ GİRMEDEN PİYASAYI YÜKSELTTİĞİ GÖRÜLÜYOR [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/5013/qqqqqqqqqta8.jpg[/IMG]