ORTALIK YIKILIYOR sıteden çıt yok
dow dansozluğunu yaptı gene
gerçı yarına çok var ama
şu dakıka ıtıbarıyle uzunlar şanslı gozukuyor
Printable View
ORTALIK YIKILIYOR sıteden çıt yok
gerçı yarına çok var ama
şu dakıka ıtıbarıyle uzunlar şanslı gozukuyor
[quote=okansak;139021]ORTALIK YIKILIYOR sıteden çıt yok
gerçı yarına çok var ama
şu dakıka ıtıbarıyle uzunlar şanslı gozukuyor[/quote]
Ben aslında dün akşam bekliyordum bu hareketi ama namussuzlar daha aşağıdan almak için gündüzde basıyorlar.Kocaoğlan 5 ve 15 dünden beri sat vermedi daha önce bu hareketlerde hiç terse gelmedi.
Breeehhhhhh Dow bu yapacak elbette dansözlük milyonlarca trader izliyor ya burada yatırım yapıyor yada buraya göre başka yerlerde yapacağı yatırımın kararını veriyor. Kolaymı koca DOW!Vob ta Bu gün eksi hareketle hata bandının altına indik sonra tepdik peki ne oldu hata bandının tekrar içine girdi. Band hala yukarıyı gösteriyor bolinger bandı gibi aazını ayırmış yukarı bakıyo ööle günlüklerde negatif uyumsuzluk iyice belirginleşti.Lakin saatlik sistemimde al sinyali geldi ben flat kaldım günlüğe ters poz almamak adına giderse gitsin günlükler bu haliyle kaldığı sürece saatlik sistem sat verdiğinde full girecem! Bişeyler oluyor arkadaşlar ortalık harbiden karışık para kazanmayın boşverin yeterki kaybetmeyin! Grafiğe gerenk yok zaten ayrıntılı anlattım evdede deilim otel odasından yazıyorum Aksaray'dayım üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[quote=Larossıan;139022]Ben aslında dün akşam bekliyordum bu hareketi ama namussuzlar daha aşağıdan almak için gündüzde basıyorlar.Kocaoğlan 5 ve 15 dünden beri sat vermedi daha önce bu hareketlerde hiç terse
gelmedi.[/quote]
kocaoğlan 1.5 iskenderı haketti.brv
bır şey dıkkatımı çekıyor
bernankenın bu tıp açılamaları
ılk başta olumlu karşılanıyor
hemen havaya girıyorsun
gap muhabbetının ardı kesılmıyor
amma
sabah futurları gomuyor
sankı kendılerıne gelıyor
Kendi adıma günü karlı poz. kapattım ama bu namussuzlar fena adam çarpmaya başladı.Bui şin sonu nereye varır bilemem ,resmen kumarhane oldu öyle ufakta değil las vegas cinsinden..
bas mbm bas..9355 beni kurtarır :) değişim hiçbirşeydir momentum herşey :)
dow 9424 maksimum görüp 9361 kapamış.
gün içi zirvenin 63 puan altında ancak vob kapanırkenki seviyesinden 0,2 % yüksek seviyede kapanmış.
olumlu kapanış diyebiliriz..
bakalım asya nasıl tepki verecek bu kapanışa? dün çin % 3 kayıpla kapamıştı zira.
vob ters-yüz olmuştu ve kapanışa yakın alımlar artmıştı,sabah açılışla beraber alımların devamı gelebilir.hatta asya iyi performans sergileyip future larda + da olursa 200-300 puanlık + gab bile görebiliriz açılışta diye tahmin ediyorum.
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]13 Ağustos Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[U]GER GSYH (q/q) (Q2) 9:00 -%0,2 Yüksek [/U]
[U]EUR Merkez Bankası Aylık Rapor (Ağu) 11:00 Yüksek[/U]
[U]EUR GSYH (q/q) (Q2) 12:00 -%0,5 -%2,5 Yüksek [/U]
[B]USD Perakende Satışlar (Tem) 15:30 %0,5 %0,6 Yüksek [/B]
USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Tem) 15:30 -%0,5 %3,2 Düşük
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (Ağu 8) 15:30 540K 550K Orta
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (Ağu 1) 15:30 6350K 6310K Orta
USD İş Dünyası Stokları (Haz) 17:00 -%0,9 -%1,0 Düşük
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Wal-Mart Stores Inc. (WMT) 0.86$ (14:00 TSI)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]9298[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=seagreen]9315[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
günaydın,kolay gelsin !
günaydın ...bol kazançlar .. :o:o:o
[i][color=#FF0000][b]Wall Street de açığa satış azaldı [/b][/color]
New York hisse senetleri borsasında açığa satış işlemleri, geçen yıl Eylül ayında Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SEC) mali sektör hisselerinde açığa satış işlemlerini geçici olarak yasaklamasından sonra yaşanan yüzde 13.4 düşüşten sonra Temmuz'un ikinci yarısında en hızlı düşüşü gerçekleştirerek yüzde 10.27 azaldı. Ekonomide yaşanan canlanma belirtileriyle hisse senedi piyasasındaki Mart ayından bu yana yaşanan yüzde 50 yükseliş sonrası, geçtiğimiz aylarda ileride daha düşük fiyatttan geri almak üzere açığa satış yapanlar hayal kırıklığına uğradı. LA Times yazarı Tom Petruno, ''Temmuz sonunda açığa satışlardaki düşüş, iyimser hava artttıkça birçok kötümserin açığa satışlarını kapatmak için harekete geçmelerinden kaynaklanıyor. Beklenenden daha iyi gelen ikinci çeyrek sonuçları açığa satanların işini iyice zorlaştırdı,'' dedi. SEC'in piyasanın düşeceği yolunda pozisyon alanları daha fazla bilgi vermeye zorlaması da açığa satanların işini zorlaştırıyor. SEC, hisse senedi ile desteklenmeyen çıplak açığa satışı yasaklayamamıştı. Temmuz ayı sonunda S&P 500'de yer alan ortalama bir hissenin piyasada işlem gören bölümün yüzde 4.97'inin açığa satıldığı, bunun Ocak ayından beri en düşük düzey ve geçen yıl Temmuz'daki zirve noktasından yüzde 17 daha aşağıda olduğu kaydediliyor.[/i]