-
[QUOTE=QUEEN;139211]kısa girdim geceye..güzel kar aldım..pembe oğlan ayıp etti...bu gece yanlış ettiğimi düşünüyorum..uzun şanslı gibi..inşallah şortlar kazanır..[/QUOTE]
aynı taraftayız quenn ... ben son yarım saat için hazırlık yapıyorum .. pembeoğlan arkadaşlarını toplamaya gitti .. dowa saldırı planlıyor ... sen smacı çakarsan .. larossian abide şişeyi patlatırsa .. bu gece bu işi bitiririz ..
mesut abininde yardım etmesi lazım ... :o:o:o:o:o
kapanış tahminim . 9050.50 .. hadi hayırlısı .. :o:o:o
ahanda pembe oğlanın arkadaşları :
pembe kız : :p
sarı oğlan : :)))
deli oğlan : .kom
salak oğlan : :::
boksor oğlan : .boks.
mavi oğlanları sevmiyor pembeoğlan ve ekibi :o:o:o:o
-
9400 den smaç çakılmıştır...ayulara armağan olsun..maliyetim 57 o yüzden rahat değilim..
-
pambıkk..gördüm senii..niye yazmıyosun..sofra hazır..karnıyarık pilav..cacıkkk..
-
[QUOTE=QUEEN;139217]9400 den smaç çakılmıştır...ayulara armağan olsun..maliyetim 57 o yüzden rahat değilim..[/QUOTE]
abla şimdi yorma kendini .. sen kapanışa 10 dk kala çak smacı ..
o zaman kadar . biz 9200 e kadar çekmeye çalışacağız .. :o.boks..kom:))):p:::
-
mesut abi poz ne geceye ??
-
[QUOTE=selçuklu;139220]mesut abi poz ne geceye ??[/QUOTE]
kısaaaa....:.boks..boks.
-
ahanda dow projeksyon ..
[URL=http://img190.imageshack.us/i/adszpjm.jpg/][IMG]http://img190.imageshack.us/img190/8274/adszpjm.jpg[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=mbm;139221]kısaaaa....:.boks..boks.[/QUOTE]
hepimiz kısayız abi .. hapı yuttuk sanırım :D:o:o:o:o
pembeoğlan ve ekibide kurtaramaz gibi bizi .. .. :::.kom.boks..boks.
-
boksör oğlan ilk aparkatı çaktı . dow kızardı ..:o .boks..boks..boks.
-
Geldim selçuklu vuruyom....Olmazsa hep birlikte aşağı doğru asılak bu gece çökecek kesin...
-
[QUOTE=Larossıan;139225]Geldim selçuklu vuruyom....[/QUOTE]
gel abi hoşgeldin ..
bu gece bitirelim şu namussuz dowun işini .. bu sefer çok sağlam ekibimiz var .. :o:o:o:o:o .boks.:::.kom:)))
bu boksör oğlandan çok umutluyum .. .boks..boks..boks.
-
[QUOTE=QUEEN;139217]9400 den smaç çakılmıştır...ayulara armağan olsun..maliyetim 57 o yüzden rahat değilim..[/QUOTE]
sen yine iyisin, benim kısa maliyet 56.900 queen...:::::: napim bi kere sisteme harfiyen uymaya tövbe ettim, sat verene kadar izledim düşüşü öylece..:( dün 55.300 den al vermişti, yine 1600 puan karla geçirdi kısaya.. başabaş çıkarmadı hiç olmazsa..:..::..: