-
3 , 4000 puancık uyumsuzluk var köpük gibi sistemler al inişe oynamak cesaret istiyo .dng napcaz
[quote=mbm;23467]bugünkü yükselişler sahte bana göre....yurtdışında..
şimdilik....
pek inandırıcı değil.. akşam dowuda düşününce....
ama yurtdışı ve biz aldayız ve pozisyonumuz ters.. oda ayrı........
bakalım ne olacak... sistem bize dönsün diye ugraşıyoruz.....
bizim burdan sisteme dönüp uzunlamamız zor......bu uyumsuzluklarla..[/quote]
-
3 , 4000 puancık uyumsuzluk var köpük gibi sistemler al inişe oynamak cesaret istiyo .dng napcaz
[quote=mbm;23467]bugünkü yükselişler sahte bana göre....yurtdışında..
şimdilik....
pek inandırıcı değil.. akşam dowuda düşününce....
ama yurtdışı ve biz aldayız ve pozisyonumuz ters.. oda ayrı........
bakalım ne olacak... sistem bize dönsün diye ugraşıyoruz.....
bizim burdan sisteme dönüp uzunlamamız zor......bu uyumsuzluklarla..[/quote]
-
[QUOTE=hexen;23468]3 , 4000 puancık uyumsuzluk var köpük gibi sistemler al inişe oynamak cesaret istiyo .dng napcaz[/QUOTE]
yeni tepeler şlimdilik uyumsuz olacak gibi.. her yerde...
o yüzden ben stop için acele etmiyorum...
dowun açılışını beklerim...
takke düşer kel görünür o zaman...
dow artı açılsa bile bariz uyumsuz olacak. ve aşagı gelir geri...direkt eksi açılmasa bile..
tekniğe en uyanı o....
sabah sat sinyali beklemeden kısaldık.. onun acısını çekiyoruz...
47475 e gelecekte biz anca pat olacagız...
yanlış yaptık... al sinyalin ortasında ve ters girerek...
bekleyip sinyal gelince kısalsaymışız iyiymiş...
-
[QUOTE=hexen;23468]3 , 4000 puancık uyumsuzluk var köpük gibi sistemler al inişe oynamak cesaret istiyo .dng napcaz[/QUOTE]
yeni tepeler şlimdilik uyumsuz olacak gibi.. her yerde...
o yüzden ben stop için acele etmiyorum...
dowun açılışını beklerim...
takke düşer kel görünür o zaman...
dow artı açılsa bile bariz uyumsuz olacak. ve aşagı gelir geri...direkt eksi açılmasa bile..
tekniğe en uyanı o....
sabah sat sinyali beklemeden kısaldık.. onun acısını çekiyoruz...
47475 e gelecekte biz anca pat olacagız...
yanlış yaptık... al sinyalin ortasında ve ters girerek...
bekleyip sinyal gelince kısalsaymışız iyiymiş...
-
-
-
py gene anlamsızca kasmaya devam ediyor...ama nafile düşecek...kısalarla beklemeye devam....
stoploss 48500-48600...
zaten fazla gidecek yeri kalmadı....milleti uzun yaptırmak için elinden geleni yapıyor....
herkese bol kazançlar....
-
py gene anlamsızca kasmaya devam ediyor...ama nafile düşecek...kısalarla beklemeye devam....
stoploss 48500-48600...
zaten fazla gidecek yeri kalmadı....milleti uzun yaptırmak için elinden geleni yapıyor....
herkese bol kazançlar....
-
sn haguan geçen hafta 46350 kırar üstünde kalırcak 50200 e kadar gidebiliriz dediydi 46350 ye düşüp orayamı gider yoksa direkmi gider ben flatım kafam karışık .heyk mesajını bulursam alıntı yapcam son yorum bekliyorum
-
sn haguan geçen hafta 46350 kırar üstünde kalırcak 50200 e kadar gidebiliriz dediydi 46350 ye düşüp orayamı gider yoksa direkmi gider ben flatım kafam karışık .heyk mesajını bulursam alıntı yapcam son yorum bekliyorum
-
dowda sorunlu bölgenin üstünde ilk direnç 11520, hedef 11690.(ilk denemede gitmeyecektir, gidersede nefis bir short fırsatıdır. Hacimli Üstü kısa vadeli ralli getirir. Ancak şu an o hacim yoktur. Yani belirleyici nokta 11520.
Sevgiler.
-
dowda sorunlu bölgenin üstünde ilk direnç 11520, hedef 11690.(ilk denemede gitmeyecektir, gidersede nefis bir short fırsatıdır. Hacimli Üstü kısa vadeli ralli getirir. Ancak şu an o hacim yoktur. Yani belirleyici nokta 11520.
Sevgiler.