[QUOTE=QUEEN;139261]ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..[/QUOTE]
sabah gap olsa bile satışlar seans sonu geldiği için büyük ihtimal döner gapı doldurur kraliçem..
Printable View
[QUOTE=QUEEN;139261]ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..[/QUOTE]
sabah gap olsa bile satışlar seans sonu geldiği için büyük ihtimal döner gapı doldurur kraliçem..
[quote=SEYYAH;139262]İŞC bilançosu iyi geldi yanlız.onu bahane edebilirler yarın açılışta :confused:
1,1 katrilyon bekleniyordu 1,47 geldi...
FDOW vadeli kapanışına göre +80 pıvan.yidik ayvayı yarın.
naapıym arhadaş sistem SHORT la dedi.tepeden çakmışlar 1800 pıvan nasıl LONG kal desin.[/quote]
İşc erken düzeltme yaptı ve şu anda çıkış için en istekli 30 hisselerinden biri, onun gibi erken düzeltme yapan 8-10 tane daha var, atlar sırayla yarışa sokuluyor ve dinlendiriliyor diyesim var.
[QUOTE=aslan;139266]İşc erken düzeltme yaptı ve şu anda çıkış için en istekli 30 hisselerinden biri, onun gibi erken düzeltme yapan 8-10 tane daha var, atlar sırayla yarışa sokuluyor ve dinlendiriliyor diyesim var.[/QUOTE]
isctr 6.50 yi hedefledi zaten.. oraya vurmadan 5 i aşağı kırma ihtimali bana göre çok zayıf...
herkeşe iyi geceler.yarına ALLAH kerim artık.
ben kaçtım .uyk
bu üçüncü aşagı inişi....dönermi oradan bilinmez bu kez...bu üçüncü shortum...kaparmıyım orada oda bilinmez....
hedefi agustosu dipten kapamak....
bu korkunç volatilite....bu korkunç iniş ve geri çıkışlar...bu korkunç hacimler....
AGAMI ÖLÜME SÜRÜKLÜYOR...AGAM ÖLECEK....
VE AGAM...265 000 APS DEN...186 000 APS YE İNDİ....
agamın aklında limit down var....agamı oyacagım....
yaratılan sürü...küllüyen uslu....
agamın her yukarı fırlayışında sürü...65 000 diye uluyor....
agam yılgın...agam bezgin...agam....ÇIZDIM OYNAMIYORUM DİYECEK...AGAMIN İŞİ BU...
AGAM...temmuzda 18.4 milyar dolar soktu net hata noksana....
agam...10 000 000 lotu x kaartta satışa yazıyor...agamın isviçresi bunu çızıyor....agamın sermayesi türkiyeye geliyor...agamın yabancı takası artarken agamın yerli takası düşüyor...gelen parayla agam kredisini ödüyor...
AGAMIN PİLİ BİTİYOR.....
VE AGAMDA BİLİYOR....
'''''hiçbirşey yoktan varedilemez'''''
ve AGAM ölecek....
jani short diyosun yanii..ee shortuuz...500 pointe stoplarız..çare yok..şortta bekleyen ayular mezarda biliiyosun..
[quote=QUEEN;139276]jani short diyosun yanii..ee shortuuz...500 pointe stoplarız..çare yok..şortta bekleyen ayular mezarda biliiyosun..[/quote].
bir trend dönüşünü anlatıyorum...bi 10 000 puandan dem furuyorum...EN AZ.