Eğer spot gene çılgın alışlarla başlarsa ve Vob başkanı denen adam gene o koltukta oturursa ve SPK dahil tüm kurumlar bunu gene geçiştirirse bu ülkeye ülke denir mi bilemiyorum...
Printable View
Eğer spot gene çılgın alışlarla başlarsa ve Vob başkanı denen adam gene o koltukta oturursa ve SPK dahil tüm kurumlar bunu gene geçiştirirse bu ülkeye ülke denir mi bilemiyorum...
[quote=selçuklu;139373]noldu patron niye durdu işlemler .. ??[/quote]
Py aşağı basmasınlar diye fişi çekti...:D:D
[QUOTE=selçuklu;139373]noldu patron niye durdu işlemler .. ??[/QUOTE]
çaycının suçu...3. dalgaya uzunda yakalanmış...bakmış olmuyor,fişi çekmiş..:)
[QUOTE=özdenil;139374]Eğer spot gene çılgın alışlarla başlarsa ve Vob başkanı denen adam gene o koltukta oturursa ve SPK dahil tüm kurumlar bunu gene geçiştirirse bu ülkeye ülke denir mi bilemiyorum...[/QUOTE]
bu sefer çılgınca satışlarla başlasın bari .. :o:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;139373]noldu patron niye durdu işlemler .. ??[/QUOTE]
vob takas hattında sorun varmış... işlemler durdu yani...dng
Bu işler forex de olsa ne olurdu acaba çok merak ediyorum..
şimdi bu şe... lere küfür edince suçmu olacak
[QUOTE=selçuklu;139377]bu sefer çılgınca satışlarla başlasın bari .. :o:o:o:o[/QUOTE]
Yok Sn. Selçuklu bu tür kumpaslarla kimsenin canı yanmasın. Oyun kurallarına göre oynansın, şerefsizlik olmasın başka bir şey istemiyorum...
tamda dalgayı çözmüştük .. vay anasını ... neyse ew şaşmaz .. dalga yolunu bulur .. üüüüüüüüüü:oğğüü:o
başlarım ya ben böyle borsaya
adamı hasta eder bunlar
Py nin bir adamı var galiba araşştırılsın bence pembeoğlandan şüpheleniyorum ben dün akşam yeni makinayla bile iş yapamadı...Bugünde kabloları kopardı galiba..:):):)
[quote=selçuklu;139364]ahanda sayımın devamı .. :o:o:o
mozkan abi sevmedi ama .. bu sayımı pembeoğlan kendi eliyle yaptı ..
sayımı yaparken vermişler 3. dalgayı .. vay anasını ... yaşasın ew :o:o:o
[URL="http://img17.imageshack.us/i/adszgnq.jpg/"][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9787/adszgnq.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Pembeoglan'a güvenme. Mozkan'a güven. 1-5'e kadar ending diagonal bile olsa üle sayılamaz selçuklum.