-
[QUOTE=Larossıan;139384]Py nin bir adamı var galiba araşştırılsın bence pembeoğlandan şüpheleniyorum ben dün akşam yeni makinayla bile iş yapamadı...Bugünde kabloları kopardı galiba..:):):)[/QUOTE]
:D:D:D
yok abi çocuk gözümün önünde ew kitapları okuyor .. boksör oğlan yaptıysa bilmem... :o:o:o:o:o
-
Oluşan zararları vob telafi eder herhalde..
-
rezalet ya vallahi billahi
böyle kaldıraçlı piyasada durup dururken sistemmi gider anasını satayım..
-
[QUOTE=sazan;139385]Pembeoglan'a güvenme. Mozkan'a güven. 1-5'e kadar ending diagonal bile olsa üle sayılamaz selçuklum.[/QUOTE]
bu farklı sayım abi .. benim kendi özel stilim .. bu konuyu zaten precher ve nely amcalarla görüşecem ...onların bazı yerlerde hataları var ..:D:D:D :o:o:o:o
-
[QUOTE=sazan;139385]Pembeoglan'a güvenme. Mozkan'a güven. 1-5'e kadar ending diagonal bile olsa üle sayılamaz selçuklum.[/QUOTE]
Sn sazan sizin öngörünüz nedir piyasaya ile ilgili? Uzun zamandır yazmıyorsunuz... :(
-
beyfendiler 20 dakika sonra açıklama geçiyor
sanki biz farkında değildik işleme kapandığının
-
kesillmeden satış emir gönderdim emir havada kaldı..bakalım ne olcak..bu haftaki emenetin çoğunu verdim..
-
ne zaman açacaklarmış haber geldimi??
-
pehh eski günlere dönüyoruz anlaşıldı, günde iki gap yerdik, biri sabahlayin biri öğlen
hey gidi günler hey
hehehehehhe
-
Kırkyılın başında ky bir kısa gördü onuda sağlık açısından kestiler kısaya alışık değil neme lazım kalp filan durur diye....:(:(
-
VOB-UYE ERISIMI HAKKINDA
VOB ISLEM SISTEMI GECICI BIR SURE ICIN UYE ERISIMINE KAPATıLMıSTıR.
SAYGıLARıMıZLA, VOB
TURKISH DERIVATIVES EXCHANGE TRADING SYSTEM IS NOT AVAILABLE FOR MEMBER ACCESS TEMPORARILY.
REGARDS,
geçiciymiş bişey olmaz..buu gasptır...
-
[QUOTE=Larossıan;139387]Oluşan zararları vob telafi eder herhalde..[/QUOTE]
Ne telafi etmesi Sn. Larossıan, adam birde çıkıp kesinti telekom kaynaklı deyip çıkıyor işin içinden. Sen orda bostan korkuluğumusun birader. Ne güzel ülke yetki güzel, alınan maaşlar güzel, hava civa güzel ama sorumluluk yok. Oh ne ala memleket. Japonya da adam işini gereği gibi yapmadığı zaman inhihar ediyor. Ama onlar gavur, biz müslüman değil mi ?