-
[QUOTE=özdenil;139420]Bir de çıkıp efendim bunlar komplo teorileri demiyorlar mı ? Ulan bu millete sürekli tam saha komplo teorisi uygulanıyor. Başka bir millet şu ülkenin son 30 yılda yaşadığını yaşasa komple tımarhanelik olurdu...[/QUOTE]
ABDde zamanında elektrik kesintisi olmuştu halk ayaklandı.
İşlerini düzgün yaparlarsa kimse komplo teorisi kuramaz. Adamlar pişkin hadi zararları teleafi etmiyorsunuz bari insan olduğunuzu gösterin bir özür dileyin.
-
-
-
[email]yatirimcisikayetleri@vob.org.tr[/email]
buna şikayet maili atılabilirmiş..açılışta zararımı telefi edin dedim..bilgimiz yok diyo sekreter kız...buraya mail atın diyo..yetkiliyle görüşücem dedim..sadece aracı kurumlar görüşebiliyormuş..
-
[QUOTE=özdenil;139431]Şu CNBC-E de güya ekonomi kanalı, bir araştır, bir açıklama yap yok. Dikkat ediyorum her seferinde aynı.[/QUOTE]
İstedikelrini kullanıyorlar. MEdya güçtür. Fikrini empoze etmek için kullanırısn.
Bua rada bekeleyen emirleri siliyorlar ondan işlem varmış gibi geliyor.
-
[quote=chn69;139433]demekki onlarda soygunun bir ayağı[/quote]
[quote=özdenil;139431]Şu CNBC-E de güya ekonomi kanalı, bir araştır, bir açıklama yap yok. Dikkat ediyorum her seferinde aynı.[/quote]
it iti hesabı...dng
-
[quote=QUEEN;139437][EMAIL="yatirimcisikayetleri@vob.org.tr"]yatirimcisikayetleri@vob.org.tr[/EMAIL]
buna şikayet maili atılabilirmiş..[B]açılışta zararımı telefi edin[/B] dedim..bilgimiz yok diyo sekreter kız...buraya mail atın diyo..yetkiliyle görüşücem dedim..sadece aracı kurumlar görüşebiliyormuş..[/quote]
kar oluşursa açılışta geri veririm dediniz mi peki
-
[QUOTE=QUEEN;139437][email]yatirimcisikayetleri@vob.org.tr[/email]
buna şikayet maili atılabilirmiş..açılışta zararımı telefi edin dedim..bilgimiz yok diyo sekreter kız...buraya mail atın diyo..yetkiliyle görüşücem dedim..sadece aracı kurumlar görüşebiliyormuş..[/QUOTE]
heheheh yatırımcı işlem yaptığı borsa ile görüşemiyor .dng
TVlere çıkalım. Sabah programalrında eşifilan evden kaçıyor da arıyorlar ya öyle.
VOB ile görüşmek istiyoruuum diye ağlayalım.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;139432]selamlarımızı ilet..
anlar onlar :::[/QUOTE]
Hemde en içteninden anladı onlar
-
Sertab Erener e mail atalım :D
-
[QUOTE=mozkan;139440]kar oluşursa açılışta geri veririm dediniz mi peki[/QUOTE]
kıza ne diyim..karlarda verilsin tabii..haksız kazanç çünkü..açılış fiyatına kadar olan kar zarar silinmesi gerek..kıza bağırcaktım sonra iyice sinirlenicem..bişeyde olmıycak..kapadım o yüzden teli
-
[quote=QUEEN;139437][EMAIL="yatirimcisikayetleri@vob.org.tr"]yatirimcisikayetleri@vob.org.tr[/EMAIL]
buna şikayet maili atılabilirmiş..açılışta zararımı telefi edin dedim..bilgimiz yok diyo sekreter kız...buraya mail atın diyo..yetkiliyle görüşücem dedim..sadece aracı kurumlar görüşebiliyormuş..[/quote]
[SIZE=4][B]VoBorsa Menkul Kıymetler A.Ş.[/B][/SIZE]'[SIZE=3]den arıyorum diyecektiniz[/SIZE] :..:
.dng