0 işlem 58300 kısa devam .. 3. dalganın 3. dalgası başlayacak az sonra ... 1 2 1 2 oldu şimdi
Printable View
0 işlem 58300 kısa devam .. 3. dalganın 3. dalgası başlayacak az sonra ... 1 2 1 2 oldu şimdi
herkes mail yazsın ..memnunsanız yazmayın..
Sistemler de sapıttı :( Senin daha doğru düzgün altyapın yok, durmadan işlemlerin kesiliyor ama Sertab Erener e reklam çektirip, boğaz kıyısında basına sosyeteye koktely verip, reklam yapıyorsun. Vob şöyle iyi böyle iyi deyip, küçük yatırımcıyı kandırıp voba çekme peşindesin. O ışınsu mudur nedir , kendisini dün Sertap Erenerin yanında sırıtırken görünce resmen iğrendim. Kuzuları parçalama planları yapan aç kurtlar gibi bakıyordu :D
[QUOTE=QUEEN;139447]herkes mail yazsın ..memnunsanız yazmayın..[/QUOTE]
Genellikle ülkemizde şikayet edilen değil de şikayet eden cezanlandırıldığı için eminim şikayet maili atan çok az olacaktır...
[QUOTE=enorton;139449]Genellikle ülkemizde şikayet edilen değil de şikayet eden cezanlandırıldığı için eminim şikayet maili atan çok az olacaktır...[/QUOTE]
ne ceza olacakmışş..yazarım valla hemde kalaylarım..
5 dk satışta
seans içi trade satışta
60 dk alışta
3-5 kar etmek için bekliyoruz aşağılık markalar harcıyor.Akşama kadar alacam gene biraz önceki karları bunlardan.
[QUOTE=Larossıan;139452]3-5 kar etmek için bekliyoruz aşağılık markalar harcıyor.[/QUOTE]
3 ün 3 ü başlıyor abi .. rahat ol .. şelale şelale şelale . :o:o:o:o:o
istedikleri gibi calkalıyorlar bir o yana bir bu yana .dng.boks.
[QUOTE=adalı54;139454]istedikleri gibi calkalıyorlar bir o yana bir bu yana .dng.boks.[/QUOTE]
dalganın gücü abi .. :o:o:o:o
[quote=selçuklu;139453]3 ün 3 ü başlıyor abi .. rahat ol .. şelale şelale şelale . :o:o:o:o:o[/quote]
Shortingen devamm....dng
[QUOTE=QUEEN;139450]ne ceza olacakmışş..yazarım valla hemde kalaylarım..[/QUOTE]
Ben genel eğilimi bahsettim, tabiki burdan bişey olmaz ama bizim millet şahit yazılmaktan ve şikayetçi olmaktan acayip tırsar...