Hadi bakalım... Stro long'a döner...
Printable View
Hadi bakalım... Stro long'a döner...
Vadeli 15 lik elmas son durum
[IMG]http://i25.tinypic.com/5vsw43.jpg[/IMG]
Şimdi yeniden alt mavi köşeye gelirsek 74050 gibi bir rakam olacak.Elmas aşağı kırılırsa artık hedef 73300 ler olacak sanırım.feyk yapıp elması kırar gibi de ypabilirler.Artık onu da çözmeye çalışacaz hepbirlikte.
13:45 74225 kapanışıyla etr long a geçti..
Bu long'da çarpılırsam çok mutlu olacağım. Düşsün istiyorum.. Benim sistem anında döner nasıl olsa... Şöyle bir 250-300 puanı feda edebilirim, düşsün yeter ki... Ya çok pis KY oldum ben de ya... Yükselen grafikler sinirime dokunuyo.... :..:
elmas 74050 de kırılsa da 73900 e feyk hareketinden sonra 73900 ün kırılıp kırılmadığına bakılmalı.Kırılırsa elmas hedefe gider, kırılmazsa yeniden kaldırırlar.73900 desteğinde yeniden longa dönecem 73875 de stop olup kısaya dönecem.
ühü...sistem hala satta...TGG 2 ye çıktı üwwwwww....SGG=?
makas tehdidi short olanlar için can sıkıcı..
vay be..acaba pozitif ayrışma süsü verilmiş negatif ayrışma mı bu...
göstergelerim shortçu arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başladılar...
biliyorum shortçular zaten pür dikkat gerçi ama, belirlediğiniz stopları uygulamaktan imtina etmeyin derim.
pis alabilirler...
şşş GBP/USD.
olmuyo ama bak tedirgin ettin beni.
[I][B]Çin, tarihi arza hazır[/B][/I] [IMG]http://bigpara.ekolay.net/i/trans.gif[/IMG] [B][I]Çin, borsa tarihinin en büyük halka arzlarından birine yarın ev sahipliği yapacak.
[/I][/B]
Çin'de borsaya açılmayan son büyük devlet bankası olan Agricultural Bank'ın (ABC) hisseleri yarın Şanghay borsasında işlem görmeye başlayacak. Halka arz öncesinde piyasa değeri 126 milyar dolar olarak belirlenen bankanın hisseleri 2.68 yüenden açılacak. Bankanın Şanghay borsasındaki halka arz tutarının 19,2 milyar dolar olması bekleniyor.
avrupa borsaları ekside, kaldı 20 dk
pala ne yapacağına karar verir artık
[quote=unlimitted;264296]göstergelerim shortçu arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başladılar...
biliyorum shortçular zaten pür dikkat gerçi ama, belirlediğiniz stopları uygulamaktan imtina etmeyin derim.
pis alabilirler...
şşş GBP/USD.
olmuyo ama bak tedirgin ettin beni.[/quote]
kısa dewam:))