-
[quote=Astatin;264290]ühü...sistem hala satta...TGG 2 ye çıktı üwwwwww....SGG=?[/quote]
SGG=3 patron, ama benim baktığım başka GG'ler tavan yaptı sistem ondan long'ladı.... üvvvv.... Umarım hepsi çarpım çarpım çarpılır.... Çarp beni Pala... Hadi, göreyim gücünü.... Çarpamaz ki... Çarpamaz ki... ehueheueheuuu
:)))
-
[quote=*Fatih_HAN_11*;264216]sistemin kim olduğu belli abi.devam izlemeye.
eksik olma.
bu arada geldim. indim bebek tarafına ne gııck olmuş abi.arabayı park edecek yer yok adamlar hemen dikiliyor 5 tl.yuh dedim.amma biraz güzelleşmiş ist.[/quote]
[quote=unlimitted;264222]bebek güzel bir yermiş eskiden.
şu andaki hali ise şu:
şirketimin sahibinin arabası şirketin bebek'te aldığı binanın sokağından otoparkına doğru dönüş yapamadığı için adam şirkete giderken makam değil spor arabasını kullanıyor. :)))[/quote]
Bebek' ime laf etmeyin abiler:D ,
ben 1963 ten beri burdayım ,:cool:
hala aşığım ona,:rolleyes:
ilk günkü gibi,;)
eskiden araba mı vardı,
tramvaya binerdik,
sora troleybüs gelmişti,
ikide bir boynuzu çıkardı..:D:..:
bir güzeli seviyorsanız ,
bazı eksiklerini görmeyeceksiniz,
ben Bebek'i yeni haliyle de,
kalabalığı,kiri,gürültüsü,akan makyajı,ağlamasıyla,:..:
severim.............:::.brv.brv
çıkmam gerekiyor,hepinize bol şanslar...;)
-
şip-şak dünkü 73925 short sinyalini koruyor halen..
74350 üstünde kalıcı şekilde işlem görmeye başlarsak long a dönebilir..
spotun gücüne karşı vob un mevcut durumu kafa karıştırıyor..
73750 ciddi destek haline geldi kısa vadede.bu seviye kırılmadan shortlar pek para yapmayacak gibi,makasında durumu ortada zaten..
-
[quote=unlimitted;264296]göstergelerim shortçu arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini söylemeye başladılar...
biliyorum shortçular zaten pür dikkat gerçi ama, belirlediğiniz stopları uygulamaktan imtina etmeyin derim.
pis alabilirler...
şşş GBP/USD.
olmuyo ama bak tedirgin ettin beni.[/quote]
1,52644 flat.
hoşlanmadım...:cool:
5 pip daha. gün toplamını +52 pip'e çıkardık.
birazdan 1'e 400 kaldıraç kullanıcam. bana şans dileyin voborsa ahalisi! .boks.:::
-
ema 55 hatrına 150 den uzadım yine.Bugün galiba çarpılacam biryerde ama bakalım.Şimdilik iyi gidiyoz.275 yakabilir yeniden.Elmas üst köşesi 275 den geçiyor.
-
duymayan izlemeyen kaldıysa diye..
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL]
-
[quote=ATHLON;264302]kısa dewam:))[/quote]
sana bahsettiğim şeyi gördün tabeee, kısa devam derken bu kadar rahatsın ondan demiiiiiiiiiiii....
uyarım sistemci arkadaşlar için değil ki. sistemci adam burayı niye okur onu da anlamış değilim zaten :D:D:D
-
[quote=Astatin;264311]duymayan izlemeyen kaldıysa diye..
[URL]http://www.izlesene.com/video/tv-magazin-entarisi-ala-benziyor/873876[/URL][/quote]
ikigündür full dinliyorum :D:D:D
-
Kraken i serbest brak, arthur u öldür
-
[quote=hpy;264289]elmas 74050 de kırılsa da 73900 e feyk hareketinden sonra 73900 ün kırılıp kırılmadığına bakılmalı.Kırılırsa elmas hedefe gider, kırılmazsa yeniden kaldırırlar.73900 desteğinde yeniden longa dönecem 73875 de stop olup kısaya dönecem.[/quote]
Strteji net çalışıyor ama ben erken uzamış oldum.74050 elmas alt bandıydı.Kırarsa 73900 e dikkat etmeli derim nacizane.
-
[quote=unlimitted;264309]1,52644 flat.
hoşlanmadım...:cool:
5 pip daha. gün toplamını +52 pip'e çıkardık.
birazdan 1'e 400 kaldıraç kullanıcam. bana şans dileyin voborsa ahalisi! .boks.:::[/quote]
selametle adaşım...yaw sen ii adamdın adaş ya...:):..:
-
bütün sistemler alda...abs atr ebs ecb vs vs vs ....:D:D:D