[QUOTE=abka;64520]yarından itibaren (kısaları kapattıkdan sonra) daha uzun (15 dk)periyoda geçecegim..bu sistem(5 dak) bazen özellikle bugün gibi yatayda çarpılıyor...[/QUOTE]
Bugün yani öğleden sonrası bir istisnaydı.
Printable View
[QUOTE=abka;64520]yarından itibaren (kısaları kapattıkdan sonra) daha uzun (15 dk)periyoda geçecegim..bu sistem(5 dak) bazen özellikle bugün gibi yatayda çarpılıyor...[/QUOTE]
Bugün yani öğleden sonrası bir istisnaydı.
[QUOTE=abka;64377]telekomdan internet alacagız ,diye ev telefonum ihtiyacım olmadığı halde aktif..adam gibi web e bağlanacagımız yer var mı..kıl oluyorum bu telekoma...[/QUOTE]
[QUOTE=pammin;64386]Kablo tv'niz varsa sinirsiz internet + kablo tv. aylik 20 YTL.
abone olabilirsiniz. Ben 49 YTL.lik TTNET üyeligimi iptal ederek
kablo Tv'ye geçtim.[/QUOTE]
Sayın abka . sayın pammin in dedigi gibi kablo tv alonagınız varsa tavsiye ederim....bende kalo tv den baglanıyorum.....
[COLOR="Blue"][SIZE="4"]YENİ GELEN FATURALARIN ÜSTÜNDE [COLOR="Red"][SIZE="6"]UYDU [/SIZE][/COLOR]BAGLANTI OLAYINI BAŞLATMIŞLAR..24 AY KULANACAGINIZA KARŞILIK TAHAHÜT İSTİYOR 3 AY SINIRSIZ...[/SIZE][/COLOR]
en iyisi bir daha değiştirmemek için benim gibi 30 dak. geçin daha sağlam olsun...
5 dak çok stres yapıyor ayrıca çok sık sinyal üretiyor tepkilerde trendden çıkmaya sebep oluyor yeterince hızlı değilseniz panik işlem yaptırıyor
8200 görülür gibi bugün......
fdow oboya benziyor.. çalışırsa eger......
[QUOTE=mbm;64525]8200 görülür gibi bugün......
fdow oboya benziyor.. çalışırsa eger......[/QUOTE]
beni korkutan herkesin kısa olması:confused: bi de gün boyu artan ve seans sonu maks noktaya ulaşan para girişi:confused:
Spot 30 günlük mum grafiklerde doji oldu bugün.
[QUOTE=Vob Trader;64526]beni korkutan herkesin kısa olması:confused: bi de gün boyu artan ve seans sonu maks noktaya ulaşan para girişi:confused:[/QUOTE]
Para girişi İşC ve Garantiden..
Benim anlam veremediğim spotla vadelinin grafikleri birbirini onaylamıyor. Beni o rahatsız ediyor
herkese selamlar eskiden gunde 30 mesaj yazardik
simdi 2 gunde 1 tane yazar olduk
hemen dow tahminimi yazayim madem artik az yaziyoruz etkili yazalim
dow bu aksam ARTI KAPATIR DIYORUM SU AN -%1.5
bizim piyasa icin kisa vadede olumlu olur diyorum
once bu aksam dow u ARTI KAPATALIM yarin bakariz.
:):) bu aksam dowu IYI TAKIP EDIN :)
yurtdisinda islem yapan arkadaslar bu aksam dowa dikkat
[QUOTE=follow;64529]etkili yazalim
ARTI KAPATIR DIYORUM SU AN .[/QUOTE]
demekle olsaydı, bana göre artı da kapatır, eksi de kapatır, ama bunu kimse bilemez,müneccim değilse.. :)
Dowu bilen benim yarın saat 4 de ne yapacağımı da bilmesi gerekir :) heheheh
Ilk 3 Alıs Satıs Ffarkı Bugün Itibariyle 10000 Kontrata Düşmüştür Alıs Satıs Farkı Yarın 0 Lanırsa Ve Long Artmaya Başlarsa Bu Vadenin Yukardan Kapanacağına Işaret Eder Vade Arası En Fazla 1<kez Poz Değiştirir Py
[QUOTE=teo;64532]:) demekle olsaydı, bana göre artı da kapatır, eksi de kapatır, ama bunu kimse bilemez,müneccim değilse.. :)[/QUOTE]
:..::..::..:
[QUOTE=follow;64530]:):) bu aksam dowu IYI TAKIP EDIN :)[/QUOTE]
Bu akşam nasıl olur bilmem ama çarşamba göçebilir DOW... çarşamba akşamı malum Ekonomi Kulisi var TGRT'de... :..:
longcu arkadaslar el kaldirabilirlermi??
longculari bir gorelim.
biz kapanırken futures %2 üzerindeydi. tek güvencem bu fiyat usdjpy ile gece asyanın göçmesi.
biraz islerim var arkadaslar
takriben 1 saat sonra dow artiya gecince gelirim gorusmek uzere
[QUOTE=follow;64538]biraz islerim var arkadaslar
takriben 1 saat sonra dow artiya gecince gelirim gorusmek uzere[/QUOTE]
nerden biliyosunuz bu kadar emin:rolleyes:
YA eurodolar ya usdjpy yalan söylüyor ama hangisi???
[QUOTE=sentinus;64535]Bu akşam nasıl olur bilmem ama çarşamba göçebilir DOW... çarşamba akşamı malum Ekonomi Kulisi var TGRT'de... :..:[/QUOTE]
Hakikaten şu 11 ayda her Çarşamba short girilse muazzam kar yapılırdı. Adamda bir tılsım mı var nedir. İndikatör gibi mubarek Ziya kardeşimiz :)))
Bu dow un yayları iyice gevşedi artık. :)
[QUOTE=özdenil;64541]Hakikaten şu 11 ayda her Çarşamba short girilse muazzam kar yapılırdı. Adamda bir tılsım mı var nedir. İndikatör gibi mubarek Ziya kardeşimiz :)))[/QUOTE]
İndikatör olarak dikkate almakta faide var. :..::D
[QUOTE=follow;64530]:):) bu aksam dowu IYI TAKIP EDIN :)[/QUOTE]
eksi 4 kapatmasın........:D
altını kabul etmem.......
ADSL abonelerine güzel haber
ADSL abonelerine müjde.. Türk Telekom tüketicinin en çok şikayet ettiği bir sorunu gidermek için düğmeye bastı.
Türk Telekom, ADSL için telefon zorunluluğunu ortadan kaldıran bir model üzerinde çalışıyor. Uygulama önümüzdeki yıl sadece hizmete girecek..
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=167180[/url]
[QUOTE=mbm;64544]eksi 4 kapatmasın........:D
altını kabul etmem.......[/QUOTE]
majör yükselişlerden sonra majör düşüş olmuoki yatay takılıorlar. tek temennim asyann göçmesi
islerimi bitirdim geri geldim arkadaslar takibe devam :)
[QUOTE=mbm;64544]eksi 4 kapatmasın........:D
altını kabul etmem.......[/QUOTE]
guzel fantezi eksi 4 :..:
imkb graf son halde asayada
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9182/imkb100rw1.png[/IMG]
arkadaslar dow u arti goruyorum ancak gozlerimde birseymi var danisayim dedim :):)
[QUOTE=follow;64552]guzel fantezi eksi 4 :..:[/QUOTE]
Ahha artıya geçti ama falına baktım dayanmaz.. Gücü yok:) Bol kalorili beslenmesi lazım diyo doktor..kom
[QUOTE=catedral;64555]Ahha artıya geçti ama falına baktım dayanmaz.. Gücü yok:) Bol kalorili beslenmesi lazım diyo doktor..kom[/QUOTE]
obama kursun dokturmus dowa :D
[QUOTE=hexen;64553]imkb graf son halde asayada
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/9182/imkb100rw1.png[/IMG][/QUOTE]
hexen ustad graf mantikli gorunuyor ancak bullish divergence var gibi sanki yukselisin devami gelirse saglam gider gibi.
aslında artı kapasın dow. baya eksi kapasa sabaha future artı olurdu oda işimize yaramazdı:)
dowa bu kadar yeter fazla gitmesin arti %0.50 gibi kapasa yeter
yarin sabah fdowda az bisey arti olsa bile 32 acariz diyorum
maca donuyorum seans sonu gelirim longcular gonlunuz rahat olsun en azindan kisa vade icin
8609...üzeri kapanış, beni yarın boğaların safına atar..aksi flat devam
selam parayla satılan sistem deneyen oldumu hiç aranızda ?
bu sistemler gerçekmi yalanmı
[QUOTE=negrolino;64563]bu sistemler gerçekmi yalanmı[/QUOTE]
altin yumurtlayan tavugun olsa satarmisin??