-
amerikan borsaları dün gece uzun ortalamalarının altında kapanış yapmıştı..
şuanda dax da benzer şekilde zorluyor uzun ortalamasını ki bu havada altına sarkması büyük olasılık..
100 endekste 50650 de uzun ortalama..genel olarak + ayrıştığımız söylenebilir..
-
[quote=selçuklu;242778]saraylı abi .. bugün trailing istopla kısa beklemek iyi olacakmış .. bilemedim şahsen neyse kısmet ..:o[/quote]
genel olarak çok iyi gidiyosun....brv
her an da iyi olamazsın...
srb 68.225 altında sat diyordu,mtr de o sırada satta idi,1000 puan kar oldu...
dün de aynı sistem 1500 puan bıraktı...:p
sistem çok iyi ama uygulama disiplnimi geliştirmem gerekiyor...:(
şu ew var ya ,beni acaip engelliyo...
fiyat çubukları ile ekranı aynı renk yaparsam,dalgaları görmem,sırf sistemi görürsem,disiplnim gelişir belki... :..:
-
[quote=selçuklu;242778]saraylı abi .. bugün trailing istopla kısa beklemek iyi olacakmış .. bilemedim şahsen neyse kısmet ..:o[/quote]
nazarlık olsun patron :)))
-
[QUOTE=sadberk22;242776]tşk. sn. fxci ,dün 66300 potans ta demiştin ama pala çok kasıyo .dng söyle fazla kasmasın versin paramızı:..:[/QUOTE]
temam abi söylerim ::: çok yaklaştım ona vella sözümü diyner herhal artık.boks.
-
[QUOTE=saraylı;242788]
fiyat çubukları ile ekranı aynı renk yaparsam,dalgaları görmem,sırf sistemi görürsem,disiplnim gelişir belki... :..:[/QUOTE]
hehhee :D ben denedim abi .. sonra .. göremeyince olmadı ...biraz koyulaştırdım .. ehehuue :::::::::
-
[quote=fXci;242791]temam abi söylerim ::: çok yaklaştım ona vella sözümü diyner herhal artık.boks.[/quote]
abi birden inmesin oraya dünkü gibin :)
-
[quote=fXci;242791]temam abi söylerim ::: çok yaklaştım ona vella sözümü diyner herhal artık.boks.[/quote]
bunlar beni takmıyo üüüfx'ci fdow da 10bini kırmam diyo bizi kırıyo::: geçen ydışındayım dediydin uğrarsan ordaki palaya da söyle ilgilensin:mad: o dowa çaksın burası zaten kendi yıkılır:..:
tşk. fx.ci çok hızlısın hemen olsun dememiştim ama neyse:::
-
e yuh ama - 5000 apsd 0 a yakınsadı... 300 puanda bukadar alım yapılırmı bea...
-
teperse burdan teper cok poz kanadı saniyeler içinde...
-
YA PALA HASTAYIM SENİN ŞU İNADINA VAR YA .dng.boks. VE .brv
-
[quote=kennym;242823]teperse burdan teper cok poz kanadı saniyeler içinde...[/quote]
yada tam tersi aşağıya şelale gelir uzun siyah bir mummmmmm ::: BAKALIM NEYİ YAPACAK PALA VE EKİBİ
-
[QUOTE=YAVUZHAN;242790]nazarlık olsun patron :)))[/QUOTE]
he abi kısmet .. her zaman kazanamayız tabi .. üüü