satıyorlar ama bende onu anlamıyorum
Printable View
satıyorlar ama bende onu anlamıyorum
[QUOTE=negrolino;64563]bu sistemler gerçekmi yalanmı[/QUOTE]
Uzun vadede para kazandıran bir sistemin bedeli 15-20 bin YTL olamaz diye düşünüyorum. Eğer gerçekten kazandırıyorsa 1 milyon dolar filan olması gerek bedeli ne de olsa bu sistemle milyar dolarlar (!) kazanabileceğiz gelecekte. :D
okudum ben neye göre sinyal veriyor kademelerin yorgunluğuna göreymiş anlamadım ki
[QUOTE=negrolino;64565]satıyorlar ama bende onu anlamıyorum[/QUOTE]
demekki o tavuk degil horoz yani yumurtlamiyor.
matrikside yeni kurdum 5 sözleşmeyapabilirim ancak amao programada para veren varmı merak ettim
[QUOTE=follow;64529]herkese selamlar eskiden gunde 30 mesaj yazardik
simdi 2 gunde 1 tane yazar olduk
hemen dow tahminimi yazayim madem artik az yaziyoruz etkili yazalim
dow bu aksam ARTI KAPATIR DIYORUM SU AN -%1.5
bizim piyasa icin kisa vadede olumlu olur diyorum
once bu aksam dow u ARTI KAPATALIM yarin bakariz.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;64530]:):) bu aksam dowu IYI TAKIP EDIN :)[/QUOTE]
[QUOTE=follow;64531]yurtdisinda islem yapan arkadaslar bu aksam dowa dikkat[/QUOTE]
[QUOTE=follow;64536]longcu arkadaslar el kaldirabilirlermi??
longculari bir gorelim.[/QUOTE]
[QUOTE=follow;64559]dowa bu kadar yeter fazla gitmesin arti %0.50 gibi kapasa yeter
yarin sabah fdowda az bisey arti olsa bile 32 acariz diyorum[/QUOTE]
bu aksamki yorumlarimiz yukarida herkese tebriklerinden dolayi tesekkurler
hayirli aksamlar dilerim.
adam sistemi parayla satar ama kopyasını alır kendine de çok zor değilki bu
[QUOTE=follow;64570]bu aksamki yorumlarimiz yukarida herkese tebriklerinden dolayi tesekkurler
hayirli aksamlar dilerim.[/QUOTE]
Kapanış için tebrikler..
Biz kapanırken +1.5 lardaydı.. Yarın sabah Fdow a bakar:)
herhalde kopyası vardır nasıl bir sistem merak ediyorum ben sistemsiz olduğum için :)
[QUOTE=teo;64532]demekle olsaydı, bana göre artı da kapatır, eksi de kapatır, ama bunu kimse bilemez,müneccim değilse.. :)
Dowu bilen benim yarın saat 4 de ne yapacağımı da bilmesi gerekir :) heheheh[/QUOTE]
dostum teo seni severim ancak bu mesajina cvp yazmadan yatmayim
bu ksamki hareketi gormek icin muneccimlige gerek yoktu ,teknik yorumdu,tuttu
muneccimlige bende inanmam
yanliz dun gonderdigin mesajlardan poker ve kagida merakli oldugun anlasiliyor
daha onceki mesajlarindan hatirliyorum nazar dahil spirituel hicbir seye inanmiyorsun
eger tanisirsak yaninda 2 deste kagit getir
SEN KARISTIR VE YERE SEN KAPALI OLARAK ACACAKSIN
senin haricinde KIMSE KAGITLARA TEMAS ETMEYECEK
ve sectigin onune aldigin kagitlar %80 dogrulukla sana soylenecek
insanlar yalnizca et ve kemik degil gibime geliyor.
herkese iyi aksamlar
[QUOTE=catedral;64572]Kapanış için tebrikler..
Biz kapanırken +1.5 lardaydı.. Yarın sabah Fdow a bakar:)[/QUOTE]
dogru ancak dubku kapanisida +%6 idi izim piyasa eksi acti
yarin 32 uzeri tekrar deneriz
tesekkurler tebrik icin
Dow artı,Nasdaq eksi aman dikkat, bu tip olaylarda genelde ertesi gün çöküş olur...
[QUOTE=follow;64574]
SEN KARISTIR VE YERE SEN KAPALI OLARAK ACACAKSIN
senin haricinde KIMSE KAGITLARA TEMAS ETMEYECEK
ve sectigin onune aldigin kagitlar %80 dogrulukla sana soylenecek
insanlar yalnizca et ve kemik degil gibime geliyor.
herkese iyi aksamlar
[/QUOTE]
Sayın Follow, siz doğa üstü bir güce sahip olduğunuzumu iddia ediyorsunuz, şu an , yoksa ben yanlış mı anlıyorum...
Yapılabilen her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır.
Kağıtlar kapalı olacak ve siz bu kağıtları bileceksiniz.Buna medyumluk deniliyor sanırım.
[QUOTE]nazar dahil spirituel hicbir seye inanmiyorsun[/QUOTE]
bu tip düşünceler dinsel ve ilahi çağrışımlardır,Bunların doğruluğunu kanıtlayan henüz, inanç dışında hiç bir şey yok...
sitem edecem ama
teo abi saat 4 te ofisten çıktın iki yan odadaki wc ye gittin , sonra işini bitirip çıktıgında lavabodaki sabunun bittiginin farkına vardın ve tekrar ekran başına geçtin :D
[QUOTE=Vob Trader;64571]adam sistemi parayla satar ama kopyasını alır kendine de çok zor değilki bu[/QUOTE]mesela ben sistemi parayla satın alıp 100 kişiye beleş dağıtabilirim..bunlar komedi..
[QUOTE=negrolino;64562]selam parayla satılan sistem deneyen oldumu hiç aranızda ?[/QUOTE]
ben hepsini denedim, hangisini alırsan al, sonuç sıfırdır.Kısa bir dönem çalışabilir, ama uzun dönem çalışmadığı gibi bolca da kaybettirir..
Bu işin sırrı daha çözülemedi, %100 garantili bir şekilde...
Buna dayanarak trade etmemeniz gerekir ama en azından sistemli çalışmayı öğretebilir.
Kazanmanın sırrı sistemlerde değil, kendi beynimizde,
Ben bunun yolunu bulamadım, umarım siz bulursunuz bir gün...
Vay follow usta gelmiş, nerelerdesin sen yaaa, forumda bi eksiklik hissediyodum nihayet sen yazmaya başlayınca anladım ki sen yoksun, ne iyi ettin katıldın bugün, üstelik tebrik ederim dow artı kapamış, tekniğin kuvvetli vesselam.
Şimdi ben sana şunu diyim follow usta, yarın tam saat dörtte burda olalım hepimiz en iyisi, teo ne yapacak görmüş oluruz:).
Şakaydı, ne alıp veremiyonuz, kumar kumardır, borsa kumar değildir, ama kumar gibi piyasa yapan py ler sağolsun, kıbrısa gitmekten kurtuluyoz işte, jeton parası vereceğimize, kontrat parası veriyoruz, ütülüyoruz yani, üstelik kolu çekince para yağsada, bi bakmışın 5 dalgada para sıfır, üstelik sistemli, sistemli jeton atıyoz yani:), bide kafa patlatıyoruz, sonuçta teknik meknik herbişey nasibini alıyor, portföy sıfırlanır hade bakalım kaldıraç havale et vob hesabına, günler böyle geçiyo işte.
Bi kenara ev yada ne biliyim araba yada başka bişey atabilen kazançlıdır, onu bilirim, saygılar.
[QUOTE=bull market;64582]tekniğin kuvvetli vesselam..[/QUOTE]
yanlış anlaşılmaktan çekinirim, ama Bull, hangi teknik Dowun veya bizim ne yapacağını bilebilir,etmeyin ....
Sadece bir olasılık konuşulur, bu da olursa olur, olmazsa olmaz...
Teknik nedir? Zaman makinesi mi?
Ben vobda diyelim ki 400-500 bin YTL kazanıyım, ki kazanmadım hiç o kadar, o zaman bu parayı kaybedersem, işte o kumardır, ama bu benim için böyleyken, bi başkası için 40-50 bin ytl olur, bi başkası içinde 400-500 bin ytl para değildir günde kaybeder, yada 3-5 dalgada, burada önemli olan nokta budur, sen kendi hesabına göre ne kazanıyon?, ne kaybediyon? gerisi boş, saygılar.
Teknik deyince aklıma geldi, bu fıkra...
Yeni gençler evlenince akşama evde gerdeğe girecekler,
Anne ve baba sabırsız evde oğlundan haber bekliyor.
Bu arada içeriden acaip sesler geliyor,çat, küt,falan filan...
Oğlan çıkınca babası dayanamamış, oğlum ne yaptın,
Bu ne ses, bu nasıl iş görmek...
Oğlu Babasına, Baba siz bilmezsiniz bunu, bu teknik, sizin bildiğiniz gibi değil,
devir değişti,teknik önemli...
Tabi Babası meraklanmış ,oğlum anlat hele şunu demiş,
Oğlu da Babasına bu işin yeni tekniklerini anlatınca,Babası anasını alıp
doğruca 1 haftalığına tatile gitmiş...
1 hafta sonra telefon.Babası Oğluna ağlıyarak..
Oğlum senin tekniğinin içine edeyim.Anan öldü demiş. :) hehehehehe
[QUOTE=teo;64583]yanlış anlaşılmaktan çekinirim, ama Bull, hangi teknik Dowun veya bizim ne yapacağını bilebilir,etmeyin ....
Teknik nedir? Zaman makinesi mi?[/QUOTE]
Size sonuna kadar hak veriyorum sn. teo, teknik yapmak demek şuna benzemez, masanın enini boyunu ölçtüm, 8 metrekare, buna şu kadar ağaç, şu kadar yapıştırıcı gider, maliyeti şu olur, şu fiyata satılır.
Hah, bu mantıkla teknik yapılıyosa yanlış derim, yani teknik bunu gösteriyo, bu böyle olacak demek olmaz, sadece tahminden ibaret kalır haklısınız, saygılar.
[QUOTE=abka;64580]mesela ben sistemi parayla satın alıp 100 kişiye beleş dağıtabilirim..bunlar komedi..[/QUOTE]
[url]http://www.sahibinden.com/vob_sinyal_programi_otomatik_long_short_sinyali_uretir_WQQaXQQ10547563WQQpXQQdisplayitem&keyword=vob%20sinyal[/url]
geçen haftada yapıştırdım bu ilanı belki görmediniz:)
işte o çok para :
(
[QUOTE=Vob Trader;64587][url]http://www.sahibinden.com/vob_sinyal_programi_otomatik_long_short_sinyali_uretir_WQQaXQQ10547563WQQpXQQdisplayitem&keyword=vob%20sinyal[/url]
geçen haftada yapıştırdım bu ilanı belki görmediniz:)[/QUOTE]17,700 ytl. vay anam vay...acaba bunu alan adam var mıdır memleketde..resmen salak arıyorlar..
[quote=negrolino;64588]işte o çok para :
([/quote]
spk dan yedi cezayı oturdu malum site ve elemanı, uyduruk sinyallere ve elemanlara para kaptırmayın.
hala satıyor ama nasıl bişeyki bu
banada bir sistem lazım nasıl yaparız
[quote=negrolino;64592]hala satıyor ama nasıl bişeyki bu[/quote]
[url]http://www.porttakal.com/haber-spk-dan-suc-duyurusu-53149.html[/url]
Aslında pahalı değilde, o satan kişi yüksek ihtimal vobda para kazanamamıştır bu sistemle:), voba sökmez bu sistem, aşağıdaki indikatör bende var, çubuklarada stop koedecek bişey biliyom koyarsın ondan daha güzel, ama mümkün değil örnek grafikteki gibi pozdayken gapsız açılış yapmaz bu nalet olasıca vob, bunlar hikaye yani, gerçekten pozdayken bu sistemin çalışmasına imkan yok diyorum, saygılar.
bull market abi bana versene o indikatörü matriksime kurayım
[QUOTE=negrolino;64593]banada bir sistem lazım nasıl yaparız[/QUOTE]
en basit sistem nedir ben açıklayayayım, hiç bilmeyenlere, bunu bile uygulayan, az kaybeder...
Kazanır demiyorum dikkat edin...
Açılış Bir gün önceki kapanışın altında ise short,üstünde ise long...
Damardan kılçıksız sistem.....
nasıl mavmı mov mu
[quote=teo;64583]yanlış anlaşılmaktan çekinirim, ama Bull, hangi teknik Dowun veya bizim ne yapacağını bilebilir,etmeyin ....
Teknik nedir? Zaman makinesi mi?[/quote]
.brvSadece, orta düzeyde matematik-istatistik bilgisi kullanan bir yöntemdir. Kullanmak iyidir ama tapmamak gerekir. Ama forumlarda çokca rastlayacağınız şekilde;
1) Çoğu yatırımcı ne kadar çok indikatör bilirse o kadar çok kazanacağına inanır. Öyle olmuyorsa da inanmaya devam ederler. Piyasa yanılabilir ama çubuklar yanılmamalıdır onlara göre :) (Piyasa yanılır/yanılmaz diye bir şey yoktur oysa ki..Çünkü üzerinde gözlem yapılan nesne zaten odur :) Sürecin nesnesidir öznesi değil..
2) Kimileri olayı abartıp, TA ya tapınma noktasına getirirler. Hegel için "tin" neyse onlar için "TA" odur :)
Hatta bir forumda şöyle bir yorum bile yapılmıştı " bu morgıç krizi geçen yıl DJ 12000 lerdeykende biliniyordu, ama DJ yükselmeye devam etti. Neden? Çünkü teknik olarak çıkması gerekiyordu" :) Şaka değil böyle yazıldı. Ama çıkması gerektiğini 12000 ken söyleyebildinizmidenildiğinde derin sessizlik :)
Üzerinde çok şey yazılabilecek konu ama saat çok geç. :)
Teo, sana katılıyorum özetle :) iyi geceler
2)
[quote=teo;64597]en basit sistem nedir ben açıklayayayım, hiç bilmeyenlere, bunu bile uygulayan, az kaybeder...
Kazanır demiyorum dikkat edin...
Bir gün önceki kapanışın altında isek short,üstünde isek long...
Damardan kılçıksız sistem.....[/quote]
ben test ettim o sistemi, trend varsa manyak para bırakmaktadır, hem trendde hem de günlük vurkaçta iş yapmaktadır, sorun bugünkü gibi bir piyasada çok işlem ve stop yaptırmasıdır.
Ben ne çektiysem gap olayından çektim, yalan yok, herşeyin çaresi var, işte onun çaresi yok, sistemide yok, yani sn. teo nun dediği hesap, yarın sabah 9:15 de kaç puan gap ile ne tarafa açılış olur bilen kişi bu piyasada büyüktür o kadar, yada öyle hızlı al satçı olacanki, gap tan kaybettiğini al sat ile o gün kurtarabilmelisin, bunu yapabilen bikaç kişi tanıdım, onlarda sistem nedir neye denir bilmez bile, saygılar.
hergün gap oluyormuki
[QUOTE=negrolino;64596]bull market abi bana versene o indikatörü matriksime kurayım[/QUOTE]
Yarın veriyim, şimdi nereye koydum bulamayabilirim gece gece arattırma bana olmazmı? her formülü kullanılabilir tutmuyorum, mailime yada başka yerlere not alıyorumda, bakmam lazım, saygılar.
teşekkür ederim abi
[QUOTE=negrolino;64602]hergün gap oluyormuki[/QUOTE]
Yav işte mesele burda, hergün olmuyor, sen sisteme uyup pozda kaldınmı oluyor, işin garip tarafı burda, anlatamadım galiba, neyse iii geceler.