5 dak al verdi..tırsıyorm..pembe ğolan...
Printable View
5 dak al verdi..tırsıyorm..pembe ğolan...
şu 15 dklık PU artık bir kerede çalışmasın yawww...günlük düşüğün altında kapanış, şortların ömrünü bir hayli uzatır...
şu 15 dklık PU artık bir kerede çalışmasın yawww...günlük düşüğün altında kapanış, şortların ömrünü bir hayli uzatır...
[IMG]http://i30.tinypic.com/k3oxtc.jpg[/IMG]
Jani;
Ben seni baya bi tuttum hocam,lutfen yorumlarına devam et,ben treni yukardan yakalayamadım, 55800 shortladıklarımı sabah 54975 de bozdurdum,sonra 54900 den shortları yine actım dayanamadım,yukarı stopu da 55250 ye koydum..yavas yavas ögreniyorum abiler,kalın saglıcakla..
Jani;
Ben seni baya bi tuttum hocam,lutfen yorumlarına devam et,ben treni yukardan yakalayamadım, 55800 shortladıklarımı sabah 54975 de bozdurdum,sonra 54900 den shortları yine actım dayanamadım,yukarı stopu da 55250 ye koydum..yavas yavas ögreniyorum abiler,kalın saglıcakla..
[quote=jani;139780]selcuklu....
uzun kaybolma...tek basima birakma beni...az daha dovuyodular....dusecek dedin mi...fena oluyorlar...kiziyorlar....
ben bi daha demem....sen de...ben yeniyim....sonra sende eliot silahi var....
bende oflu hoca var...
onada juliano kiziyor....dinle alakasi var diyor...
yaw oflu hoca fikralarini TURUT sarki yapti...hocanin dinle ne alakasi var...
nasreddin hocanin varsa...oflununda var....allah allah....[/quote]
valla gülüm ben bu anlattıklarının hiçbirine kızmadım:..: sadece keferelerin cenazesini yıkıyodunuz ya o aklıma takıldı ona şeyettim yani merak:..:
fdowa bakan yanılır bence .. sayımlarımız farklı .. o çıkarken biz düşebiliriz .. önemli olan vadeli .. üçgen bitti gibi .. şimdi c başladı .. demekki düşüş itki değil .. zikzak ...a b bitti c başladı hayırlı uğurlu olsun şelale şelale şelale . :o:o:o:o:o
forum çok yavaş bende .. giremiyorum ..
.......bendede hala kısa .........şöyle bir çimenlere basar gibi oldu ayağına diken battı.......
54800 piramitli 57375 den başlyan kısalar flattttt..sistemsiz...54475 altında kapanış, sistemi günlükdede sata geçirir..bu kadar kolay can çekiştirirlermi.sanmam..ama bellide olmaz..aparttayız
5 dk lık halen satışta..
[IMG]http://i31.tinypic.com/o6ibt5.gif[/IMG]