[QUOTE=Astatin;139803]54975 yine şort..tedirgin şort...[/QUOTE]
tedirgin olma patron .. c dalgası başladı .. :o:o:o:o
Printable View
[QUOTE=Astatin;139803]54975 yine şort..tedirgin şort...[/QUOTE]
tedirgin olma patron .. c dalgası başladı .. :o:o:o:o
pembeoğlan yok bugün .. izin istedi sabah ....işi varmış keranacının .. :o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;139806]tedirgin olma patron .. c dalgası başladı .. :o:o:o:o[/quote]
Z ye kadar uzasın istiyorum:::
selçuklu garan ada bir EW saysan..hatta saydırsan..şöyle 4.00 hedefli falan..düşen 5 olabilir düzeltme olabilir ending diagonal olabilir..starting crash olabilir..serbestsin yani
En son 18.06.2009 günü AL veren ve ogünden beri AL da olan günlük sistem cuma günü SAT a geçmiş...
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/829/adszyivhuy.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;139809]selçuklu garan ada bir EW saysan..hatta saydırsan..şöyle 4.00 hedefli falan..düşen 5 olabilir düzeltme olabilir ending diagonal olabilir..starting crash olabilir..serbestsin yani[/QUOTE]
hissede sayım yapmıyorum patron .. :o:o:o:o:o.. ama helva siparişi verene istediği sayımı yapabilirim .. hahahhah :D:D:D:D:D
675 flat hatta az pilav long
[quote=selçuklu;139811]hissede sayım yapmıyorum patron .. :o:o:o:o:o.. ama helva siparişi verene istediği sayımı yapabilirim .. hahahhah :D:D:D:D:D[/quote]
saydırma abi vazgeçtim..az ongum :) rallicik rallicik
az pilav longlar 850 den flat..apartta devam
c3 başlaması gerekiyor birazdan .. yoksa sayımda değişiklik yapmam gerekecek .. 55100 üstüne çıkmamaması lazım vadelinin ..c3 sert olur demedi demeyin .. :o:o:o:o ..
sistem 850 de geçici al yaktı bakalım kesinleşirse uyabilecekmiyim :)
sevgili yavuzhan sistemin ne durumda...5 dakikalık mum verebilecek durumdaysan sevinirim...son hareketlere bi bakalım...
teşekkürler