[QUOTE=Astatin;139828]selçuklu patron..bi düzeltme dalgası at araya 55100 falan :([/QUOTE]
yok abi maalesef .. longa atlayanların sonu hüsran sayıma göre .. :o:o:o:o:o
sistemliyse poz rahat ol ama .. ::o:o:o:
Printable View
[QUOTE=Astatin;139828]selçuklu patron..bi düzeltme dalgası at araya 55100 falan :([/QUOTE]
yok abi maalesef .. longa atlayanların sonu hüsran sayıma göre .. :o:o:o:o:o
sistemliyse poz rahat ol ama .. ::o:o:o:
ralli ralli ralli..15 dk lık sistem alda..dax ikili dip yaptı..birde düzeltme dalgası attırı selçuklu patron..:)
[QUOTE=jerfin;139821]köşen hayırlı olsun fxci...+.[/QUOTE]
savol jerf .... hellim apla köşemin giriş şifresini foruma kaydolduum mailime gondermiş .......... geçende söylemeseydi farketmezdim vallah :::
[quote=QUEEN;139830]sürüye hoş geldin...lelele..umut yok düşecez galiba..[/quote]
sürü ne kuvin yaww..bilme sürü mürü...sistem ne derse o...vobçi temel analiz yapmaz, yorum yapmaz...sistemine uyar..yorum var long devam :)
55025 stoploss ve long .. sayımda bi hata var ..
[quote=fXci;139819]hayırlı seanslar canım arkdeşlar ::: datilimin bitmesine 6 gün kaldı gayri ::: en son analizim köşemde duruyor [URL="http://www.voborsa.com/vob-borsa-fx-ekonomi/analizler/kosem-analizler/fxci"]Anasayfadaki Köşem [/URL][/quote]
1 aylık tatilden sonra bomba gibi dönmen lazım piyasaya fx çi +.
sen anna sistemi çöpe atsanda köşende yayınlada anna sevenler baksın arada dalmışmı,çıkmışmı diye..
iyi tatiller !
[QUOTE=Astatin;139834]sürü ne kuvin yaww..bilme sürü mürü...sistem ne derse o...vobçi temel analiz yapmaz, yorum yapmaz...sistemine uyar..yorum var long devam :)[/QUOTE]
.lelele.lelele.lelele.lelele;)
yaşasın çalışan PU lar...FED faiz indirsin hatta eksiye geçirsin faizleri :)...vobçii geldi haniimmmm...ne önemi var...ralli ralli ralli..şimdilik..30 saniye sonra her şey olabilir
5 dk lık aşağı yönlü 2500 puanlık trendin ardından alışa geçti..
[IMG]http://i26.tinypic.com/vscdp3.gif[/IMG]
... 5 dk sistem alda .. vay anasını.. b dalgası devam ediyor demekki bitmemiş .. üçgen yalan oldu .. :o:o:o:o:o
hala long gelmedi...
itiraf ediyorum..kazanınca halay çekiyorum....kaybedince pembe oğlana benziyorm...