-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;139844]Eğer sen borsacı isen abi ben Çobanın ağzındaki kaval olayım ya.Ben böyle seviyesiz adam görmedim ömrü hayatımda.Senin nasıl oluyor da borsa taraftarın oluyor bence onlar da sorunlu.[/QUOTE]
gökhan hoşgeldin.:):).hızlı giriş yaptın sakin oll.dng
-
15 dklık boll bandın üstü ceylan gibi ekerek açılıyor..125 kırılırsa cart diye 400
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;139844]Eğer sen borsacı isen abi ben Çobanın ağzındaki kaval olayım ya.Ben böyle seviyesiz adam görmedim ömrü hayatımda.Senin nasıl oluyor da borsa taraftarın oluyor bence onlar da sorunlu.[/QUOTE]
gel hacı hoşgeldin .. bittimi ceza .. ?? anket açacaktım bende :):):) .. :o:o:o:o:o
-
-
asya kaplanı gökhan kardeş hoşgeldin !
-
[quote=selçuklu;139848]gel hacı hoşgeldin .. bittimi ceza .. ?? anket açacaktım bende :):):) .. :o:o:o:o:o[/quote]
Anket açıldı sabah meğer kalkmış cezam.Kapatmıştım hesabımı falan.Allah ne verdi ise longum.Pek de verdiğinden birşey kalmadı ama çok şükür hamdolsun çorbamız kayniyir.:DüüüFull devam long.1000 puan gap girdi yine koymaz İnşallah.
-
-
tatilden selamlar millet
kendinize iyi bakın benim yol haritası 55300 üzerinde günsonu kapanışta longa dönmeyeni kesip biçerler diyor benden söylemesi:)
altında kapanışta longçuları kesip bicerler ben uzunca bir süredir flat dönünce biryerlerden atlarım trene
herkese bol şans...
kumsal beni bekler:)
-
spotta para çıkışı azalıyor, 1530 a kitlendik sanırım
-
-
175 yine long...söz abi sistem sat evrinceye kadar satmayacam..bu arada KEGENn hoşgeldin...
-
Şelale diyenlere kulak asmayın en az 10 000 daha artcak vob bence.