hadi selçuklu..dj i yarım points toparla...bende şunları lonkları 900 den kapayayım yine :)
Printable View
hadi selçuklu..dj i yarım points toparla...bende şunları lonkları 900 den kapayayım yine :)
[quote=jani;139893]guzel oynadilar....
14 30 a kadar 55 000 altinda tutarak...margine girenleri dusukten aldilar....sonra yukari basip...onlari longa yeniden zorladilar...shortlari indirdiler...
henuz slow trderleri oyuna sokamadilar...onlar bu oyunun disinda....[/quote]
oyun geregi...
simdi donup....54 800 lerde kapayip...yarin 54 000 acmalari icabeder....
geceye agresif long...sistem al da...ccı artıda..macd(gap için) al da...dow un %2 eksisini fiyatladık...
daha ne olsun..ama burada herşey TABİKİ olabilir..
[COLOR="RoyalBlue"]sistem herzaman esas[/COLOR]tır..ama diğerleride rahatlatıcıdır..katalizör diyebiliriz..
sistem aldaysa gerisi teferruattır :)
625 filat..kar cepteyse gerisi teferruattır
675 yine long..canım öyle isiyorsa ssitemde aldaysa gerisi teferruattır
vay be ilk 5 de para girişi görüyorum.????
hahah..yarın gap artı olcak galiba..vazgeçtim 900 den kapamıyorum longları
[QUOTE=Astatin;139895]hadi selçuklu..dj i yarım points toparla...bende şunları lonkları 900 den kapayayım yine :)[/QUOTE]
en son uzun abi zamanında yazamadım onu tel geldi .. geceyede uzun alış baskısı var ... besbelli kabak gibi ... ... yeni zirve görebilir imkb .. ralli ralli rallii .. o sayım yanlış .. akşam bakarım .. geceye uzun .. :o:o:o:o:o
sabahki longlarla yola devam
sırf ısctr ile piyasayı götürmeleri hiç hoşuma gitmiyor aslında ama sistem yönünde long devam, yapcak bişey yok..
[QUOTE=jani;139896]oyun geregi...
simdi donup....54 800 lerde kapayip...yarin 54 000 acmalari icabeder....[/QUOTE]
nerdeyse günün dibinden 2000 puan çıkacaz .. yapma .. kabak gibi belli .. oyun var ..ralli ralli ralli .. yemişim ewsini .. :o:o:o:o