asti..ona ne güzel sistem yahu...
böyle sistemin olsun,,,istersen halis aga kadar borcun olsun..:)
uykuma kastın mı var...:)
bu gece uykusuz kaldık yine..
Printable View
asti..ona ne güzel sistem yahu...
bu gece uykusuz kaldık yine..
[quote=jerfin;139943]2. ipuçlarını veren abka'ya da tşk et bence asti:)[/quote]
Abka yada bilgi ve deneyimlerini paylaştığı için muhtelif kereler teşekkür ettim zaten :) 2 nci ipucu ile neyi kastettiğini anlamadım ama zaten biz Abka ile farklı sistem yaklaşımlarının insanlarıyız :) O az sinyal üretip geniş marjlarda bile pozisyon değiştirmeyen daha uzun pozisyon tutan sistemlerle meşgul..periyodik optimizasyona önem veriyor ve sadece vob için geçerli olan bir sistemin de güvenilir olduğunu düşünüyor..benim yolum ise çok farklı..dolayısıyla sistemlerimiz ve yaklaşımlarımız da farklı..ama bu çok uzun bir hikaye..biri daha iyidir daha kötüdür anlamında demiyorum..sistem her şeyden önce kullananın psikolojisine uygun olacak.. dolayısıyla herkesin sistemi kendine...yani sihirli formüllerden ziyade disiplinle uygulanabilecek yaklaşım önemli..yani sonuçta emek verilen her sistem değerlidir.. :) her forumdaş da değerlidir...
dow a fena veriyorlar..özellikle büyümenin göstergesi nasdac a...kanımca yarın alttan uzun fırsatı verecekler..
[quote=abka;139946]asti..ona ne güzel sistem yahu...
bu gece uykusuz kaldık yine..[/quote]
:) yok sanmaki bu sürekli böyle..dikkat edersen sivri dip veya tepe yok son günlerdeki zirve ve diplerde..yani sistemlerin tetiklenmesi için uygun zemin olmuş hep... ama fikir versin yada uykusuz kalmana değermi diye değerlendirmen için son 4 ayda...
- 44 karlı, 49 zararlı işlemi var.
-ortkar/ortzarar=3.08
-max. kayıp : %2.88 (gap) ve sonraki %2.11
- maxç kazanç : %12.8
-mtx hesabı (1 kaldıraç, ama piramit) kazancı %104...
-spot30 da %34
-djı da %3
-spx de %6
-garan ve işc günlükte iyi (4)
iyi uykular :)
ben gider...uyk:)
[quote=abka;139952]ben gider...uyk:)[/quote]
pardon ya karı yazarken 204 yerine 104 yazmışım..hadi şimdi uyu bakalım::::::
vob kapanışına göre Fdow aynı yerde FSPX ise 2.5 puan aşağıda...
sizce yarın nasıl açarlar... benim fikrime göre tınmayıp yukarı alacaklar biraz daha...
[B]Günaydın,
[U]18 Ağustos Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GBP TÜFE (a/a) (Tem) 11:30 -%0,3 %0,3 Yüksek
GBP TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Tem) 11:30 %1,5 %1,6 Yüksek
GBP Perakende Fiyat Endeksi (a/a) (Tem) 11:30 -%0,2 %0,3 Yüksek
GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) (Ağu) 12:00 45 39,5 Yüksek
EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) (Ağu) 12:00 43 39,5 Yüksek[/U]
[B]USD ÜFE (a/a) (Tem) 15:30 -%0,2 %1,8 Yüksek
USD ÜFE (Gıda&Enerji Hariç) (a/a) (Tem) 15:30 %0,1 %0,5 Yüksek
USD Konut Başlangıçları (Tem) 15:30 598K 582K Yüksek
USD İmar İzinleri (Tem) 15:30 576K 570K Yüksek [/B]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
Home Depot Inc (HD) 0.59$ (Açılış Öncesi)
Hewlett-Packard (HPQ) 0.9$ (Kapanış sonrası)
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TCMB Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklayacak (19:00)
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB: 9122
VOB: 9114
Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=selçuklu;139940]mesut abi poz ne .... nasıl durumlar ??[/QUOTE]
dün 55100 uzuna döndüm..
devam onlarla..
sat verene kadar uzun......:):)
karar yereleri buralar..65binveya 50 bin..bu yataylık onu gösteriyor..
[I]Dün Asya'da başlayıp Avupa ve Amerika'da devam eden düşüş dalgasının ardından global piyasalar destek arıyor. Asya borsaları genelde hafif ekside, euro hafif yükseldi, petrol 67 dolara çıktı. ABD borsaları, Japonya'dan gelen zayıf veri ve perakende şirketi Lowe'nin hayalkırıklığı yaratan görünüm açıklamasının ekonominin gelişimi ile ilgili umutlara zarar vermesi ile 7 hafta içerisindeki en kötü kaybını yaşadı. Yüksek riskli varlıklarda kaydedilen yükselişin, ekonomik büyüme beklentilerinin üzerinde gerçekleştiği yönündeki değerlendirmelerle birlikte yen, dolar ve ABD hazine tahvilleri değer kazandı. Enerji ve emtia fiyatları ise düşüş yaşadı.[/I]
[I]Avrupa borsalarının yeni güne, dün yaşanan sert satışların ardından küçük tepki yükselişleri ile başlamaları bekleniyor. Ancak analistler, piyasanın hızla satışa dönebileceğini de vurguluyorlar. Analistler, bugün FTSE 100'ün 7 puan, Dax'ın 9 puan ve Cac-40'ın 10 puan artıda açılacağını tahmin ediyorlar. [/I]