-
yurtdışı saatlikler tamamen uyumsuz olmak üzere..
dediğim gibi yükselişler çok inandırıcı değil benim için...
hatta vadeli yeni tepe bile uyumsuz olacak gibi....
[B]vadeli her peryotta alda bende... buda olayın diğer yüzü.[/B]..
izleyelim bakalım biraz daha...ters şekilde...
1000 puan zarar yazdık..normal trend takip eden 15 daklık sisteme ters hareket edince...
en son çarşamba 43300 den beri alda...
tatil olayı bozdu bizi...yarım bırakıp gittik..gül gibi 5000 puanlık trendi
sabahta ters başladık olaya...sinyalin ortasından girmeyelim diye
-
yurtdışı saatlikler tamamen uyumsuz olmak üzere..
dediğim gibi yükselişler çok inandırıcı değil benim için...
hatta vadeli yeni tepe bile uyumsuz olacak gibi....
[B]vadeli her peryotta alda bende... buda olayın diğer yüzü.[/B]..
izleyelim bakalım biraz daha...ters şekilde...
1000 puan zarar yazdık..normal trend takip eden 15 daklık sisteme ters hareket edince...
en son çarşamba 43300 den beri alda...
tatil olayı bozdu bizi...yarım bırakıp gittik..gül gibi 5000 puanlık trendi
sabahta ters başladık olaya...sinyalin ortasından girmeyelim diye
-
Bugünü Takaslarda Cumaya Göre Fark Cuma Günü Ilk 5 En Az 1000 3000 E Kadar Sattaydi Bugün 3000 Alda Simdilik Tabi Bu Ilk 5 Tümdeki Ilk 5 Değil
-
Bugünü Takaslarda Cumaya Göre Fark Cuma Günü Ilk 5 En Az 1000 3000 E Kadar Sattaydi Bugün 3000 Alda Simdilik Tabi Bu Ilk 5 Tümdeki Ilk 5 Değil
-
dikkat
arkadaşlar, 49dan 40a geldik, sonra 40dan 48buçuğa dikkat edelim ikinci asansör 38-39 da durur...
-
dikkat
arkadaşlar, 49dan 40a geldik, sonra 40dan 48buçuğa dikkat edelim ikinci asansör 38-39 da durur...
-
PY çok bonkör sabahtan fırsatı verdi, sabah sabah 1000 puanı aldık tepedende kısaldık tabii kısa vadeli aşağıdan longlamak üzere, cuma günkü bir takım satışında hafta sonu satışı olduğu ortaya çıktı. 38300 üzerinde long altında short fakat demin olan köpükten bakalım 300-500 puan çıkacakmı.
Al sat danışmanlık değildir.
Sevgiler.
-
PY çok bonkör sabahtan fırsatı verdi, sabah sabah 1000 puanı aldık tepedende kısaldık tabii kısa vadeli aşağıdan longlamak üzere, cuma günkü bir takım satışında hafta sonu satışı olduğu ortaya çıktı. 38300 üzerinde long altında short fakat demin olan köpükten bakalım 300-500 puan çıkacakmı.
Al sat danışmanlık değildir.
Sevgiler.
-
herkese bol kazançlar..
piyasa düşerken tepki için long alanlar zor bela satıyordu, düşüş hep devam ediyordu.
şimdi ise trend kv yukarı giderken çok çıktı diyip short alanlar karı yazamadan piyasada halen yukarı devam ediyor.Vadeli yatırımcısı biraz farklıdır. Trend is my enemy der, ve çarpılır:)
-
herkese bol kazançlar..
piyasa düşerken tepki için long alanlar zor bela satıyordu, düşüş hep devam ediyordu.
şimdi ise trend kv yukarı giderken çok çıktı diyip short alanlar karı yazamadan piyasada halen yukarı devam ediyor.Vadeli yatırımcısı biraz farklıdır. Trend is my enemy der, ve çarpılır:)
-
[quote=gacırt;23507]valla sağol usta short acıyodum direkten döndüm ne dengesiz piyasa[/quote]
Yanlış anlaşılma olmasın short açmayın demedim.:)
Sadece en kısa periyottan en uzuna , şu an olumluyuz demek istedim.
Yani kısa pozisyon için dikkatli olmakda fayda var demek istedim.
Ama bir yandan diğer arkadaşlarımızda sn mbm ve sn hexen belirtmiş zaten kısa vadede negatif uyumsuzluklar mevcut bu durum günlük sistem desteklerine kadar geri çekilmeyi tetikleyebilir demek istedim.
Buradaki amacımız beyin fırtınası yapmak söylenenlerden direk etkilenmemeye özen göstermek gerekli.
-
[quote=gacırt;23507]valla sağol usta short acıyodum direkten döndüm ne dengesiz piyasa[/quote]
Yanlış anlaşılma olmasın short açmayın demedim.:)
Sadece en kısa periyottan en uzuna , şu an olumluyuz demek istedim.
Yani kısa pozisyon için dikkatli olmakda fayda var demek istedim.
Ama bir yandan diğer arkadaşlarımızda sn mbm ve sn hexen belirtmiş zaten kısa vadede negatif uyumsuzluklar mevcut bu durum günlük sistem desteklerine kadar geri çekilmeyi tetikleyebilir demek istedim.
Buradaki amacımız beyin fırtınası yapmak söylenenlerden direk etkilenmemeye özen göstermek gerekli.