içimden bir ses tozu dumana katacak diyor...
Printable View
içimden bir ses tozu dumana katacak diyor...
[quote=İmales;264357]patron doğru dersinde.
bi taraftan iş. bi taraftan sinyaller. psikolojiden ziyade takibi zor. şurda bikaçgündür dogru düzgün izleyebiliyorum piyasayı.[/quote]
Evet ama yavaş sistem kullanmak da bunun çözümü değil, çünkü ona da sinyal değiştirdi mi diye her barda bakmak şart. Sistem ayda ortalama 1 işlem yaptırıyor olsa da her bara yine de bakmak şart. Ya ben bakmazsam da o barda gelirse sinyal? :)
Matriks sinyal değişince cebe SMS gönderme özelliği eklese çok kolaylaşır iş...
maşallah maşallah. iyi duruyoruz
250 den shorta geçtim yeniden.Du bakalım ne çıkacak.Mavi üst köşeyi kıramadık halen.
[quote=EURO/USD;264358]içimden bir ses tozu dumana katacak diyor...[/quote]
aslında güzel bir tepe formasyonu oluştu. elmas var obo var 15 ve 60 lıklarda. ama bakalım burası borsa helede bizde
Saraylı ve Kanaatkar hocam NK nin onaylamasını beklemek lazım değil mi gelen sinyalden sonra , burda gerçi 350-450 puan arası bi kayıp oluşuyor ama değer gibi görünüyor garanti açısından değil mi ? kafaya yememek açısından .dng
teşekkürler,
still short
still not mort...
[quote=Strategist;264360]Evet ama yavaş sistem kullanmak da bunun çözümü değil, çünkü ona da sinyal değiştirdi mi diye her barda bakmak şart. Sistem ayda ortalama 1 işlem yaptırıyor olsa da her bara yine de bakmak şart. Ya ben bakmazsam da o barda gelirse sinyal? :)
Matriks sinyal değişince cebe SMS gönderme özelliği eklese çok kolaylaşır iş...[/quote]
bırakalım ozaman patron biz bu işi.:):)
[quote=İmales;264368]bırakalım ozaman patron biz bu işi.:):)[/quote]
Hiç fena fikir değil hakikaten patron... :) Bir bırakabilsek şu işi ne güzel olur... :)
Yavaş sistem nedir?
a) Fiyatın hareketine duyarlılığı az, başka bir deyişle fiyatın dönüş noktalarına göre görece geç sinyal veren sistemdir.
b) Görece daha fazla sayıda koşulun gerçekleşmesi ile (zor) sinyal veren sistemdir. Sinyal dönüş noktasına yakın veya uzak herhangibir yerden gelebilir.
[quote=Strategist;264360]Evet ama yavaş sistem kullanmak da bunun çözümü değil, çünkü ona da sinyal değiştirdi mi diye her barda bakmak şart. Sistem ayda ortalama 1 işlem yaptırıyor olsa da her bara yine de bakmak şart. Ya ben bakmazsam da o barda gelirse sinyal? :)
[B][U]Matriks sinyal değişince cebe SMS gönderme özelliği eklese çok kolaylaşır iş...[/U][/B][/quote]
bunu mail olarak attım ben ama tık yok zotriks oğlu zotrix ,o kadar adam bi araya gelmiş bu kadar basit bi şeyi yapamıyorlar dedim ki bunu yaparsanız parayı götürürsünüz ama nerde hala arayacaklar, bide matriks mobile de sistem tester ,expert ,indk tanımlama gibi özellikler ilave etseniz dedim ve yaklaşık 15 kişiye mailim ulaştı ama tık yok malesef...::: ::: :::burdaki herkes mail atsa belki dikkate alırlar bu dediklerimi
[quote=a.kaya;264371]bunu mail olarak attım ben ama tık yok zotriks oğlu zotrix ,o kadar adam bi araya gelmiş bu kadar basit bi şeyi yapamıyorlar dedim ki bunu yaparsanız parayı götürürsünüz ama nerde hala arayacaklar, bide matriks mobile de sistem tester ,expert ,indk tanımlama gibi özellikler ilave etseniz dedim ve yaklaşık 15 kişiye mailim ulaştı ama tık yok malesef...::: ::: :::burdaki herkes mail atsa belki dikkate alırlar bu dediklerimi[/quote]
Ben de çok yazdım, herifler duvar gibi... Onlara mail atacağına karşıdaki apartmanın kuzeye bakan duvarına mail at, cevap alma ihtimalin daha yüksek...
Bu SMS işini de yapmazlar, çünkü birşey olursa SMS gitmezse de sen para kaybedersen dava açma ihtimalin var.