800 kısa şelale .. yön belirsiz .. herşey olabilir .. salı sallanır gibi .. sistem sat verirse rahatlayıp arkaya yaslanacam ...
Printable View
800 kısa şelale .. yön belirsiz .. herşey olabilir .. salı sallanır gibi .. sistem sat verirse rahatlayıp arkaya yaslanacam ...
tamam kullandığım sistem hala al da...
ama sat veren eski sistemimizde var...(yeşil al oku olan)
[URL=http://img13.imageshack.us/i/alixsa.jpg/][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/480/alixsa.jpg[/IMG][/URL]
850 stoploss ve uzun .. ralli
.kısa kapattım..sat verinceye kadar ,flat..
[QUOTE=selçuklu;140034]yeni geldim .. dünden kalan longları 56925 ten cover ettim ve kısa oldum .. şelale .. salı sallanır .. :o:o:o:o:o[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;140035]650 uzun . .ralli .. sistemlerim hala alda .. ralli ralli ralli ..[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;140036]uzun devam arkaya yaslandım .. yen, tepe görecez bence .. ralli[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;140037]800 kısa şelale .. yön belirsiz .. herşey olabilir .. salı sallanır gibi .. sistem sat verirse rahatlayıp arkaya yaslanacam ...[/QUOTE]
Yaa bi karar verde, bizde yaslanalım arkamıza
800 stoploss ve kısa şelale .. .. sat gelsede arkaya yaslansak ..
[QUOTE=parderi;140041]Yaa bi karar verde, bizde yaslanalım arkamıza[/QUOTE]
belirsiz bölgedeyiz abi . sıkıntılı buralar ...
5 dk boll daraldı .. kopacak bi yere .. nereye koparsa artık .. bence aşağı kopacak gayrı ..
pil tükeniyor..
yeni bir alış hareketi lazım 57 bin üstüne atacak.
56300 stop ve kısa şartlı emri girelim şimdiden,belki dünün tersi olur ve yine ters/yüz oluruz ?
725 uzun yapacak bişey yok ... bu piyasada böyle davranmak gerekiyor .. ne yöne koparsa .. orada arkaya yaslanacam .. sistemler hala alda .. yeni tepe ihtimali yüksek bence ..:o:o:o:o:o
önemli veri var..veriye kadar yatay olabilir..uzunlar 900 flat bakıyorum şimdi..
[quote=selçuklu;140046]725 uzun yapacak bişey yok ... bu piyasada böyle davranmak gerekiyor .. ne yöne koparsa .. orada arkaya yaslanacam .. sistemler hala alda .. yeni tepe ihtimali yüksek bence ..:o:o:o:o:o[/quote]
ah bir nereye kopacagını anlayabilsek de yaslansak:):):):)