-
valla çok üzülürüm..alınteri,maaşın,birikimlerin burada kaybedilmesine...
sadece para kaybetmekle kalınmaz...aile saadetimiz,sağlığımızda bozulur...
eger [COLOR="RoyalBlue"]sistem ve 2 kaldıra[/COLOR]ç varsa mutlaka kazanırsınız...hemde 12 ay bazında paranın katkat artması mümkündür...
fazla kaldıraç ,sisteme uymayı zorlaştırır..strest sebebi olur..
mutlaka sistem
mutlaka düşük kaldıraç
-
[QUOTE=Astatin;140060]15 dklık sistem 825 den satta..bende satta[/QUOTE]
güçsüz duruyo.. ama yataydayız..jerfin ve enorton sistemler aldamı..
-
725 uzun devam .. alda sistemlerim 5-15
-
fdow 15 dk üçgen oldu e dalgası yeni bitti .. .. yukarı kırarsa gider .. bence ralli
-
5 dk sat bende.. ama yatayda çok çarpıyo..10 dak 500 altı sat verir..oda geç olur..1000 puan inmiş oluruz tepeden..seyirciyim bugün..para birz hesapta kalsın..hehe..
-
2.5 saattir yengeç formasyonundayız :)
kırılım datayla berabermi olacak bakalım ?
-
[QUOTE=QUEEN;140062]güçsüz duruyo.. ama yataydayız..jerfin ve enorton sistemler aldamı..[/QUOTE]
sistem hala alda queen.. yataylık 15.30 dan sonra biter sanırım, kırıldığı tarafa sert gider...
-
56,600 altına inersek satışlar 56.000 e kadar devam eder...
-
Jerfin, bayadır yoktum forumda. ODL ile ilgili mesajını gördüm, cevap attım da, dönmedin.
ne zaman istersen kurs hazır :)
zaten biraz da forekse daldığımızdan forumdan uzak kaldık eheh...
-
[QUOTE=unlimitted;140069]Jerfin, bayadır yoktum forumda. ODL ile ilgili mesajını gördüm, cevap attım da, dönmedin.
ne zaman istersen kurs hazır :)
zaten biraz da forekse daldığımızdan forumdan uzak kaldık eheh...[/QUOTE]
görmedim cevabını unlimit.. evet, görünmüyorsun uzun zamandır.. e bu kadar özletme kendini..:)
çok iyi olur kurs, yardıma ihtiyacım var gerçekten..
-
Herkese selam...Uzunca bir aradan sonra nihayet adamakıllı bir biçimde ekran başına oturabildim...56.875 oratalamayla 4/1 oranında Short'um...Eve yeni geldim.Short talimatını dışardayken telefonla verdim ve madem pozisyon açtık bari takip edelim diyip apar topar eve döndüm :) Eğer 56.625'in altına kalıcı olarak sarkacağını düşünürsem 4/1 oranında daha Short yapacağım...(yazarken altına sarktı bile...)Geri kalan 4/2 için sistemin SAT sinyalini beklerim...Bu arada APSD sabahtan beridir yükselişi desteklemiyordu...Herkese bol kazançlar dilerim...
-
[URL=http://img134.imageshack.us/i/sistemvob30.png/][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]