-
[quote=Strategist;264360]Evet ama yavaş sistem kullanmak da bunun çözümü değil, çünkü ona da sinyal değiştirdi mi diye her barda bakmak şart. Sistem ayda ortalama 1 işlem yaptırıyor olsa da her bara yine de bakmak şart. Ya ben bakmazsam da o barda gelirse sinyal? :)
Matriks sinyal değişince cebe SMS gönderme özelliği eklese çok kolaylaşır iş...[/quote]
cepten anlık vob sadece fiyat görebilsek oda yeterli ;)
matriksmobil de var ama çok tuzlu be.. :D
-
afttllopatro, fare geldi ve bizim aleyhimize çalışıyor gibi geldi bana ama du bakalım
-
Mali kural geçerse beklenti bitti diyebilme şansları nedir?
bu arada beklenen haberle her zaman terse getiriyor pala emmim.bunu da unutmamak lazım.
Pozum short ama algım long olduğunu da belirtmek isterim.
-
............................................. bir yöne sert.. oha gibim.
-
[quote=Astatin;264370]Yavaş sistem nedir?
a) Fiyatın hareketine duyarlılığı az, başka bir deyişle fiyatın dönüş noktalarına göre görece geç sinyal veren sistemdir.
b) Görece daha fazla sayıda koşulun gerçekleşmesi ile (zor) sinyal veren sistemdir. Sinyal dönüş noktasına yakın veya uzak herhangibir yerden gelebilir.[/quote]
Ben b şıkkını yavaş sistem kategorisine sokmam patron... Zira böyle bir sistem tam dibi bile birkaç kademeyle yakalayabilir... Bence yavaş demek kıvraklığın tersi...
Hepsi volatiliteyle ilgili... 7-21 Haziran arası 15dk'lık grafikte çok uzun süredir görülmemiş bir volatilite tipi yaşandı... Senin a tipinde dediğin sistemler hallaç pamuğu gibi savurdu... Ancak aynı dönemde 60dk'daki durum farklıydı...
Sözün özü sistemi yavaş hızlı diye değil de volatiliteye bağlı olarak değerlendirmek lazım belki... İdeali sistemin kendini volatiliteye adapte edebilmesi ve her volatilite koşulunda çalışabilmesi... Benim yapmaya çalıştığım şey bu, ama yüzüme gözüme bulaştırdım o ayrı konu tabi... :) :..:
-
Konuyu Toplam 139 Üye okuyor. (63 Kayıtlı üye ve 76 Misafir)
bugün geriden gidiyoruz
exşıyn lazım biraz
-
[quote=EURO/USD;264373]cepten anlık vob sadece fiyat görebilsek oda yeterli ;)
matriksmobil de var ama çok tuzlu be.. :D[/quote]
Hemen her aracı kurumun cepten fiyat gösteren bir sitesi var... Mesela Sanko, Ataonline vs...
-
375 stop+reverse emri girmek lazım kısa tutmak için.
yarın mali kuralla birlikte hüsranlı bir gün olabilir gibi bir tezim var.
[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG]
-
[quote=a.kaya;264366]Saraylı ve Kanaatkar hocam NK nin onaylamasını beklemek lazım değil mi gelen sinyalden sonra , burda gerçi 350-450 puan arası bi kayıp oluşuyor ama değer gibi görünüyor garanti açısından değil mi ? kafaya yememek açısından .dng
teşekkürler,[/quote]
Sadece NK onayladiği yerlerde pozisyon acmak diger sinyalleri acmamak yerine, Sistemin tum sinyallerini sabit kontrat miktarimla uyguluyor NK Pozitif bolgeye girdiğindede kontrat sayisini arttırıyorum ayrıca 4000 5000 puanlik bir kar elde edildikten sonra sinyallere nerede ara vereceğimin tesbiti icin kullaniyorum. Sistem icin basarili gecen bir surecten sonra NK negatif bolgeye ( ort olsun veya diğer indikatorlerce sinyale uyma bolgesi) girdiğinde NK sebebiyle actiğimim fazladan kontratlara ara veriyorum.
Herhangi bir sisteme yeni uyma karari veren kendi istediği bir zamanda Pat diye sistem sinyalerine uymaya baslarsa zarar olasiliği cok cok fazla. Bunun yerine N keseri mutlaka negatif bolgede olmali ve Nk nin pozitif bolgeye girmesini beklemelidir.
-
way**..15 dklıkdaki triangle runnıyor mu ne..ü[url]www..hemi[/url] selpatros, running mi o..üww
-
saat üç buçuk verisi öncesi hem uzunlar hem kısalar [B]üç buçuk[/B] atıyor
-
ben bu matriksin...
grafiği güncelleyince 10 dk lık daki al gitti:confused:
allahtan diğer sistemlerde sorun yok
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/3bqdfsqzfr.png[/IMG]