son kararım flatim..dow dan çekindim..
Printable View
son kararım flatim..dow dan çekindim..
0 işlem 56275 uzun devam ... geceyede uzun .. ralli
[QUOTE=selçuklu;140134]0 işlem 56275 uzun devam ... geceyede uzun .. ralli[/QUOTE]
pembe oğlanı zorladılar..iyi dayandın.helal:D250 üzeri ala geçeriz
[QUOTE=QUEEN;140135]pembe oğlanı zorladılar..iyi dayandın.helal:D250 üzeri ala geçeriz[/QUOTE]
Destek attım Selçukluya! :..:
[QUOTE=AMON RA;140137]Destek attım Selçukluya! :..:[/QUOTE]
eyvallah patron .. bu quenn hep tekme atıyo pembeoğlana ..bari sen destek at .. :D:D:D :o:o
[QUOTE=selçuklu;140134]0 işlem 56275 uzun devam ... geceyede uzun .. ralli[/QUOTE]
gece belli olmaz he.. tikkat et..
[quote=MMO;140130]Larossian son durum nedir?[/quote]
Numara işler bunlar ..:)Aşağılık marka bunlar MMO inanma namıssızlara.
seans içi trade satışta olmasına rağmen saatlikten aynı yönde teyid gelmedi,60 dk lık alışta kapandı.
flat kaldım yine..
yarın saatliğin sat dediği yerden satar yada trade nin al dediği yerden alır senkronize oluruz piyasaya.
[QUOTE=selçuklu;140138]eyvallah patron .. bu quenn hep tekme atıyo pembeoğlana ..bari sen destek at .. :D:D:D :o:o[/QUOTE]
Sen merak etme Patron! Pembe oolana simokin giydirecez! :o:o ;)
[QUOTE=Larossıan;140140]Numara işler bunlar ..:)Aşağılık marka bunlar MMO inanma namıssızlara.[/QUOTE]
abi o sistem tepeden 2000 puan aşağıdan sat vermez .. baba sistem o .. tepeyi bulur.. :o:o:o:o:o
....geceye flat.......
[quote=selçuklu;140143]abi o sistem tepeden 2000 puan aşağıdan sat vermez .. baba sistem o .. tepeyi bulur.. :o:o:o:o:o[/quote]
Biraz önce demiştim dikkat edin diye gördük işte aşağğılık marka bunlar..boks.