vallla kumar bugünn..o yüzden flatım..
Printable View
vallla kumar bugünn..o yüzden flatım..
......Gidip bebelere mamma almam lazım acıkmış hayvanlar.......iyi akşamlar.......
5-15 dk sistemlerim alda kapattı . geceye uzun giiryorum .. yarın yokum zaten .. telle yapacam işlemleri.. yarın akşam görüşürz .. iyi akşamlar cümleten .. bence bu vadeli spot graflara göre yeni tepe görecez projeksyon belli .. ralli ..
sistem satta kapattığı için geceye kısa...
[quote=QUEEN;140159]vallla kumar bugünn..o yüzden flatım..[/quote]
QUEEN dün hasan kurtulmuş bile televizyonda Las vegas hemde en büyüğünden dedi....:..::..::..::..::..::..::..::..:
uzun yokmu ya hiç ?? :o:o:o:o
Forumun güzel insanları! Cümleten hayırlı akşamlar!
[QUOTE=Larossıan;140163]QUEEN dün hasan kurtulmuş bile televizyonda Las vegas hemde en büyüğünden dedi....:..::..::..::..::..::..::..::..:[/QUOTE]
başbakanlar ..obama..herkes vob için konuşma yapıyor..bir gün herkes vobçi olacak..abd nin işi trade olmuş..üretim yapmasına gerek kalmamaış..tüm dünyayı soyular..para akıyor..abd..düzeni kurmuş..
vobun ruhunda yarattığı durumlar.. kumarla aynı..
[QUOTE=selçuklu;140164]uzun yokmu ya hiç ?? :o:o:o:o[/QUOTE]
pembe oğlan yalnızım diye sevinme..janide dün seviniyodu..sistemler.karışık..
iyi akşamlar hepinize...Dow yine dansözlüğünü yapacak gibi
[QUOTE=QUEEN;140167]pembe oğlan yalnızım diye sevinme..janide dün seviniyodu..sistemler.karışık..[/QUOTE]
sevinmiyom abla .. .. sabah beraber ağlaşacak .. arkadaş arıyorum yanıma :o:o:o:o
Sistemler trade longda kapattı.kocaoğlan 1 longta kapattı kocaoğlan 5-15 flatta.
Bendeniz gece için flatta yarın bakacaz nasibe..