[QUOTE=QUEEN;140355]58200 görülebilir..[/QUOTE]sistemler al da..mümkündür..
Printable View
[QUOTE=QUEEN;140355]58200 görülebilir..[/QUOTE]sistemler al da..mümkündür..
Valla işten ayrıldığım kasım ayından beri ilk kez böyle kazandıran piyasa görüyorum kendi adıma... Allah PY den razı olsun :D
[QUOTE=enorton;140357]Valla işten ayrıldığım kasım ayından beri ilk kez böyle kazandıran piyasa görüyorum kendi adıma... Allah PY den razı olsun :D[/QUOTE]
55000 üzeri kalabilirsek daha da güzel kazandırı.ben o yüzden istmiyorum düşmasini..%2 lik marjlar acayip kazandırıyo..inşalllah düşmez..
17 agostos fibo dönüş yeri burdan itibaren yukarı bir hareket oluşumu var burda önceki zirve yeri olan 58400 noktası yukarı geçilecek olursa yeni bir boga trendinin başlamış oldugu teyit edilmiş olur en yakın fibo dönüşü de 5kasımda önceki zirve geçilirse çok uzun bir süre agresif long olurum
57425 V çanağı ilk hedef..
57850 ve maksimum seviye 58425 diğer hedefler...
bakalım başaracakmı bu sefer zira yutrdışının oldukça kötü olduğu bir başladı hareket..
[IMG]http://i25.tinypic.com/332s8hw.gif[/IMG]
flat..istirahat vakti..
[QUOTE=QUEEN;140358]55000 üzeri kalabilirsek daha da güzel kazandırı.ben o yüzden istmiyorum düşmasini..%2 lik marjlar acayip kazandırıyo..inşalllah düşmez..[/QUOTE]
Evet ya vobun yükselmesi çok güzel oldu... Tabi tam tersi de doğru aynı zamanda. Artık daha kolay para kaybedilebilir... Çok dikkatli olmak lazım. Bence benim gibi amatörler piramitten uzak durmalı...
bence bu sıkışma aşşağı patlar..günlükler dönmüşken,hafif uyumsuzluklar varken,[B]bana ne deyip[/B] direçleri kırarsa ayıp eder..
[QUOTE=abka;140363]bence bu sıkışma aşşağı patlar..günlükler dönmüşken,hafif uyumsuzluklar varken,[B]bana ne deyip[/B] direçleri kırarsa ayıp eder..[/QUOTE]
sıkışma yok trend var..düzelte düzelte çıkıyo...dirençler bir biri kırılıyo.lelele
[QUOTE=QUEEN;140364]sıkışma yok trend var..düzelte düzelte çıkıyo...dirençler bir biri kırılıyo.lelele[/QUOTE]54.400--58400 arası sıkışma var..kırarsa 4.000 puanlık hareket var...
yukardaki sebeplere binaen %51 aşşağı.
öldürücü darbeyi kapanışa doğru bekliyorum..
[QUOTE=abka;140365]54.400--58400 arası sıkışma var..kırarsa 4.000 puanlık hareket var...
yukardaki sebeplere binaen %51 aşşağı.[/QUOTE]
yanlış anlamışım..ben yukarı kırılmasını bekliyorm...lelele