-
[quote=excali;449211]Pımco / gordon: Turkıye'nın makro dengelerı mukemmel degıl- bloomberg ht
pımco / gordon: Turkıye ve endonezya en kırılgan gelısmekte olan borsalar- bloomberg ht
-matrıks-[/quote]
valla 180 derece dönen yorumları ve usd ve tahvildeki hareketi görünce acaba diyorum, Başgan, ABD ziyaretinde öbür Başganın istediği bazı şeylere evet demedi mi???
-
[quote=excali;449212]Veri geliyo, veri geliyoooo.... aaaaaaaaa.....:..::..:
[/quote]
yam 15:29 da wc ye gidem ben o zaman..eskiden ne zaman wc yi gidip dönsem vob graşardı..bakalım totem hala yaşıormu
-
[quote=Astatin;449214]yam 15:29 da wc ye gidem ben o zaman..eskiden ne zaman wc yi gidip dönsem vob graşardı..bakalım totem hala yaşıormu[/quote]
gittim.....
-
[QUOTE=Astatin;449213]valla 180 derece dönen yorumları ve usd ve tahvildeki hareketi görünce acaba diyorum, Başgan, ABD ziyaretinde öbür Başganın istediği bazı şeylere evet demedi mi???[/QUOTE]
ben direk bloomberg'in haberlerini es geçiyorum artık.Gece hava kararıcak dese şüpheyle bakıcam o derece..
-
[QUOTE=Astatin;449215]gittim.....[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng
-
[quote=flexy;449217].dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng[/quote]
Yeterince su dökmedi herhalde?. Şelale etkisini göremedik. .dng.dng
-
[QUOTE=excali;449218]Yetrince su dökmedi herhalde?. Şelale etkisini göremedik. .dng.dng[/QUOTE]
Telefon nosu varsa msg atalım sifonu iyice çek deyü :p:p:p:..::..::..::..:
-
Haberlerde ofis katını su bastı diye haber çıkarsa bil ki astidir :)
-
[quote=flexy;449219]Telefon nosu varsa msg atalım sifonu iyice çek deyü :p:p:p:..::..::..::..:[/quote]
Saat 22:00'den önce olduğuna göre, Bira takviyesi/dopingi mi yapsan?
-
[QUOTE=excali;449221]Saat 22:00'den önce olduğuna göre, Bira takviyesi/dopingi mi yapsan?[/QUOTE]
direk müsil atalım yaw, saat sıkıntısı yok onda
-
yok yaww..anladı aslında "tahliye" edilecek bişi olmadığını..kahve aldım gelmiştim..way **..nerden anladı acaba wc ye gitmediğimi...hhehehe..ula bu pala herşeyi biliyo ha
-
eski ayu totemlerini çağırmaya devam...
"on the way"