Haaa, piyasada 31000-32000 arasında neden tutunuyor, şundan, beklenti alındı tutuluyor, milleti punduna getirip basacaklar işte, saygılar
Printable View
Haaa, piyasada 31000-32000 arasında neden tutunuyor, şundan, beklenti alındı tutuluyor, milleti punduna getirip basacaklar işte, saygılar
Birazdan bir satarlar, 31000 altında bile kapatırlar, bana öyle geliyor, saygılar.
[QUOTE=bull market;64769]Yav bu ımf in vereceği para 19 işte, anlaştılar bile çoktan bence, ama işte 20 altı geldi diye piyasa kötü olacak, bahane olacak vs..vs..[/QUOTE]
Tayyip pazarlıgı sever, 0.5 daha koparmıstır:)
Deutsche 10.000 net kısa yapmış, daha ne olsun, yarına hazırlık işte, saygılar.
[QUOTE=rcp;64772]Tayyip pazarlıgı sever, 0.5 daha koparmıstır:)[/QUOTE]
olmaz arkadaş, plan yaptım bugün o kadar, aşağıya yolculuk vaaar:)
[quote=bull market;64771]Birazdan bir satarlar, 31000 altında bile kapatırlar, bana öyle geliyor, saygılar.[/quote]
sabah spotla makası sıfırlayan vedeli şuan 700-800 puan makas açması bana farklı düşündürüyor
Dayanamadı işte, dow açılışıyla satışlara bak sen..
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;64775]sabah spotla makası sıfırlayan vedeli şuan 700-800 puan makas açması bana farklı düşündürüyor[/QUOTE]
Yatayda hep bööle olur, farkın açılmasına bakmamak lazım, saygılar.
Esas olan dirençlerdir, geçebiliyomu 32100 ü ona bakarım ben..
Deutsche ye bakıyom ben
10.000 satış var, ama hiç almamış işte.
Bu oğlan çoçukları takaslarda diğerler eksi olduğu için, her şeyi yaparlar, ky kısadan longa geçirene kadar kapanışa kadar yukarıda götürürler, hele birde dow artı yaparsa , çıtır çıtır yerler...
Welcome to Ali Baba Çiftliği...
durur durur 10 dakikada çakarlar heralde, hep öyle oluyo..
Takaslar millet o biçim uzunda üç gündür sn. teo, bu işi aşağısı paklar derim ben, saygılar.
DJI 200 puana yakın düşerek gardını aldı ve benden bu kadar dedi. Şimdi teker teker gelin bakalım diyor. Bence Dow bu gün sağlam.
sisteme al geldi..31600 den...uzunladım....
[quote=bull market;64781]durur durur 10 dakikada çakarlar heralde, hep öyle oluyo..[/quote]
bazende durur durur çok pis alırlar.saygı bizden.
[QUOTE=bull market;64782]Takaslar millet o biçim uzunda üç gündür sn. teo, bu işi aşağısı paklar derim ben, saygılar.[/QUOTE]
Sonradan laf etme:)
Uzun girecem geceye.kom
NOT:Abartaral alıp kapatırlarsa kısa girerim..
psikolojiye oynuyorlar, maksat uzuncuları satmamaya teşvik etmek, bu kadar basit..
Spot 31000 de yaaaa, olacak iş değil, yukardada bi ton satıcı var işte..
Dax % -2,70 X30 - 0,70 İnanın gurur duydum. Kriz gerçekten bizi teyet geçiyor. İnanıyorum artık.
Kafama ağrılar girmek üzere bu vob un saçmalıklarından, öyle nalet bişey bu fiyatlar..
Shortcular dikkat.
[QUOTE=abka;64784]sisteme al geldi..31600 den...uzunladım....[/QUOTE]geceye giriş sisteminin son günlerde maşallahı var..şimdi al da..yani geceye uzunum..evet gece pazarı açılmıştır..
32800 şart değil 32500 de olur şeklinde revize ediyorum temennimi :)
Dışarısı düzeliyo diye millet alır şimdi bizi, o esnada basarlar, eninde sonunda basarlar diyorum, saygılar.
Gece pazarına 1/2 uzun
Geceye dünden açtığım 1/3 uzunlarla gireceğim.
[QUOTE=abka;64792]geceye giriş sisteminin son günlerde maşallahı var..şimdi al da..yani geceye uzunum..evet gece pazarı açılmıştır..[/QUOTE]
Sayın abka senin sistem benden kopya alıyor galiba.
vob 33800 potans ta amma tek korku imkb100 24750 asayasında olması....vob yukselme potansta amma imkb100 halen dusme potans olduyu yerde...
vob system
5dakk long signalde 15dakk long signalde gun long signalde
bunnara dikat edin öle geceye karar vern
Hexen dostum. x100 kırmayacak galiba seni.
[QUOTE=parderi;64797]Sayın abka senin sistem benden kopya alıyor galiba.[/QUOTE]
tamamen madein abka dır..orjinal..sadece gece için bakıyorum..
dövizde alda , endekste alda, yurt dışının ne b.k olacagı belli degil gelde çık işin içinden
[quote=ÖZGÜR EFE;64793]32800 şart değil 32500 de olur şeklinde revize ediyorum temennimi :)[/quote]
32300 de olur :) son temennim
Merhaba arkadaşlar, iki gündür yoktum. Sabah 31,200 kısa daha sonra 31,750 uzun geceye de uzun kalıyorum. Bugün çarpıldık 550 puan :( ama zararı yok...
30.000-33.000 arası bir yerde kapatır bence:)
Saçma yav, neyi alıyonuz kardeşim ööle, geceye kısa işte, zaten olsa olsa en fazla 33000 olur, ordan geri gelir, nası olsa düşecek ya işte..
[QUOTE=bull market;64805]Saçma yav, neyi alıyonuz kardeşim ööle, geceye kısa işte, zaten olsa olsa en fazla 33000 olur, ordan geri gelir, nası olsa düşecek ya işte..[/QUOTE]
yarın ABD kapalı ya,istedikleri gibi at oynatmak ıcın alıyor olmasınla sakın.
Geceye kısa.
[quote=rcp;64804]30.000-33.000 arası bir yerde kapatır bence:)[/quote]
nokta atış :)
Şimdi catedral gelir geceye kısa girdim der:), ayı işte noolcak, geceye uzundu ya, hani son anda satışlar var şimidde:)