[QUOTE=Astatin;140461]enorton..bu kısaltmalar için telif hakkı ödeyecekmisin bana :)
bu arada he..yyld[/QUOTE]
Yoo hiç öyle bir niyetim yok, kısaltmanın ait olduğu cümlenin patenti bana ait :D Allah PY den razı olsun diyorum ve ayrılıyorum...
Printable View
[QUOTE=Astatin;140461]enorton..bu kısaltmalar için telif hakkı ödeyecekmisin bana :)
bu arada he..yyld[/QUOTE]
Yoo hiç öyle bir niyetim yok, kısaltmanın ait olduğu cümlenin patenti bana ait :D Allah PY den razı olsun diyorum ve ayrılıyorum...
bu tatlı rüya..yarın sabah..kabus olabilir.. yazmadı demeyin..
[quote=QUEEN;140466]bu tatlı rüya..yarın sabah..kabus olabilir.. yazmadı demeyin..[/quote]
........aynı fikirdeyim herkes long birgece ansızın gelebilirim........
[QUOTE=QUEEN;140466]bu tatlı rüya..yarın sabah..kabus olabilir.. yazmadı demeyin..[/QUOTE]
Valla artık bu saatten sonra istediği kadar kabus olsun, bence öyle akşamdan sabaha değişmez bu trend...
ula herkes long ha....dün gece ne güzel sadece 3-4 kişiydik..brehhhh...dow %3 düşüyomuş...burdada -2000 gap...wışşşşş
[QUOTE=Astatin;140469]ula herkes long ha....dün gece ne güzel sadece 3-4 kişiydik..brehhhh...dow %3 düşüyomuş...burdada -2000 gap...wışşşşş[/QUOTE]
58 altı görülebilir..
[QUOTE=enorton;140468]Valla artık bu saatten sonra istediği kadar kabus olsun, bence öyle akşamdan sabaha değişmez bu trend...[/QUOTE]
asıl öyle döner..akşamdan sabaha bilmiyomuş gibi diyosun hee..şimdi biracık ayulaşmak gerek..
kapanış çok tatlı oldu
geceye de long devam
dax 5000 den dönebilir..oraya gelmeden rahat yok..
çok güzel bir gündü... iyi akşamlar herkese...
[QUOTE=QUEEN;140471]asıl öyle döner..akşamdan sabaha bilmiyomuş gibi diyosun hee..şimdi biracık ayulaşmak gerek..[/QUOTE]
Yarın da ekran başında değilim aslında, tam kapanışa yakın flat yapcakdım ama malesef malsız duramıyorum :D Neyse enfazla bugünkü kar gider. Demirden korksak trene binmezdik...
[QUOTE=enorton;140475]Yarın da ekran başında değilim aslında, tam kapanışa yakın flat yapcakdım ama malesef malsız duramıyorum :D Neyse enfazla bugünkü kar gider. Demirden korksak trene binmezdik...[/QUOTE]
yok..inse bile alırlar..daha bitmedi..ama dışarıyı takmadann..