Benimde butun sistemler alda ama geceye giriş sistemim en dipten al vermedigi icin flat :)
Printable View
Benimde butun sistemler alda ama geceye giriş sistemim en dipten al vermedigi icin flat :)
açıklanan bu verilerle dji'nin artı kapatması zor görünüyor...
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;64808]nokta atış :)[/QUOTE]
genellikle bçyle nokta atısı yapmam, vob burası her yone hareket mumkun, ama arkadaslar ıcın bir nokta atısı yapalım dedık. NETEKIM tuttu da:)
yeni düştü matrikse
MERRILL LYNCH, TURK TAHVILLERI ICIN TAVSIYESINI `UNDERWEIGHT`TEN `OVERWEIGHT`E YUKSELTTI
-MATRIKS-
[quote=bien;64811]açıklanan bu verilerle dji'nin artı kapatması zor görünüyor...[/quote]
dax toprladıya dow önemli degil
geceye full flat, herkese iyi aksamlar
bugün 2 işlem oldu..31.000 den dünkü kısaları flatledim..31600 den tekrar uzun açtım..umarım çarpılmam..neyse iyi akşamlar.
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;64813]yeni düştü matrikse
MERRILL LYNCH, TURK TAHVILLERI ICIN TAVSIYESINI `UNDERWEIGHT`TEN `OVERWEIGHT`E YUKSELTTI
-MATRIKS-[/QUOTE]
Bilgi buydu işte.
[QUOTE=enorton;64803]Merhaba arkadaşlar, iki gündür yoktum. Sabah 31,200 kısa daha sonra 31,750 uzun geceye de uzun kalıyorum. Bugün çarpıldık 550 puan :( ama zararı yok...[/QUOTE]
enortonum yüksek kontrattan kac guzel trade edyorsun kaldrac ayarlamayı iyi yap az pozyon alyorum deme kaldrac sermaye 2-3 kattan fazle etme.. eyer bole yapyosan .brv
bende flat kaldım, yarın dışarısı tatil diye, artık zaten yarın kısayı yukardan çaktımmı, bi dahada düşmesini beklerim olur biter dedim, saygılar.
31775 en son 2 tane geldi uzun son işlem benim vobtrade rekor bende
[QUOTE=QUEEN;64820]31775 en son 2 tane geldi uzun son işlem benim vobtrade rekor bende[/QUOTE]
Bi yanlışlık olmasın, son işlem 31825 Anadolubank almış meksa vermiş 1 tane
valla 775 10 adet yazdım 2 tane aldı güven varmı orda
Evet ama o son işlem değil
saat 17:14:50 de 2 adet güven almış, meksadan..
Ordan sonra kapanışa kadar en az 20 kalem 150-175 adet kadar daha işlem var..saygılar.
iyi akşamlar..
demekki daha yukardan gerçekleşmiş diğerleri 10 saniye nasıl geçmiş anlamadım teşekkürler
[QUOTE=bull market;64809]Şimdi catedral gelir geceye kısa girdim der:), ayı işte noolcak, geceye uzundu ya, hani son anda satışlar var şimidde:)[/QUOTE]
Seni bi süserim şincik .kom
uzun kaldım geceye...o dow daki TOBo çalışırsa aman derim... Gözüme gözüme çok batıyor..
Bizdede hamdolsun tayyibim planları hazırlatıyo.. Kendi açıklıycak :..:
[QUOTE=catedral;64825]Seni bi süserim şincik .kom
uzun kaldım geceye...o dow daki TOBo çalışırsa aman derim... Gözüme gözüme çok batıyor..
Bizdede hamdolsun tayyibim planları hazırlatıyo.. Kendi açıklıycak :..:[/QUOTE]
Paket paket üstüne bu kadar uğraştılar azıcık çıksın bari sonra inecek nasılsa Obama dahada kötüleşecek demiş sonra düzelecek eko demiş
Dowun 500 lerde direnci çok üzerinde kalırsa iyi olur
bull market abi bana birşey yollayacaktın unuttunmu abi:(
abi yoksa bulamadınmı onu
kimsede yardım etmiyor uzunlarım bekliyor hala 3 kontratım hala uzunum ne diyorsunuz yeni kurdum matrikside
bull market abi sesimi duyuyormusun
50 mesaj yazmak lazımmış özel mesaj için bende çabalıyorum işte :)
dolar 1572 olmuş akşam saati doğrumu
dowda çoşucak bugece yarın 33000 ben veririm longumu
az kaldı gece yatıcam sabah kalkıcam sabah olucak paralar cebe
işte bu ya :)
Doların Serbest piyasa kapanışı 1,582 Forex piyasasında 1,574 civarında. Şimdi yönetim senin mesajalrını birleştirse yien 50 mesaj altına düşeceksin ama .dng
herkese iyi aksamlar
dun aksam eksiden artiya gecirdik dowu bu aksamda artidan eksiye gecirelim :):)
su an %0.70 arti dow
BU AKSAM EKSI KAPATICAZ DOWDA ISLEM YAPAN ARKADASLAR DIKKAT DIYORUM
islerim var herkese iyi aksamlar sabah kritik yapariz...
abi cevap vermediler
[QUOTE=negrolino;64841]abi cevap vermediler[/QUOTE]
sen sistemmi istion?
Evet abi
[QUOTE=follow;64840]herkese iyi aksamlar
dun aksam eksiden artiya gecirdik dowu bu aksamda artidan eksiye gecirelim :):)
su an %0.70 arti dow
BU AKSAM EKSI KAPATICAZ DOWDA ISLEM YAPAN ARKADASLAR DIKKAT DIYORUM
islerim var herkese iyi aksamlar sabah kritik yapariz...[/QUOTE]
hadı bakalım bu aksamda tutarsa hayırlısı.selamlar saygılar.
gene ses yok ya :)
[QUOTE=negrolino;64845]gene ses yok ya :)[/QUOTE]
hafta sonu sağlam bi sistem yazcam sana rht ol. haftaya denersin
abi yanlız bende matrikis var nasıl yapcam
[QUOTE=negrolino;64847]abi yanlız bende matrikis var nasıl yapcam[/QUOTE]
matriksinde expert advisor varmı??
var gördüm
[QUOTE=negrolino;64849]var gördüm[/QUOTE]
haftaya formülü yazarız o zaman
[quote=sazan;64719]Sazan extra short açar.[/quote]
16:00 sonrası dışarda idim. Sabahki short başlangıç karını aldılar, Tüm Shortlar dealer kanalıyla 31.525'de kapatıldı ve aynı seviyeden uzuna dönüldü. (Her zamankinin yarısı kadar long pozisyon).
Bu yükseliş dalgasını 5. dalga olarak sayıyorum. Bu nedenle sistem sinyallerinde her zamankinden daha az long, her zamankinden daha fazla short tavsiye ederim.
Bol Kazançlar.
Grafik VOB, Endeks 30, 15 dk'lık