astatin 650 den tüm longları kapatır..bin bereket der...
Printable View
astatin 650 den tüm longları kapatır..bin bereket der...
59675 den kısa...[B]sistemim sabah flate geçmişti[/B]..al deyinceye kadar kısayım..zaten fdow da uyumsuzluk var..bizde de 5 dak.da olası uyumsuzluk var...
full long
[QUOTE=Larossıan;140584]:D:D
Çizikler en sonlara dayandı ıkına sıkına gidebilecekmi yoksa çakacaklarmı bakacaz bakalım..:D:D
:o:oBen 62000 göreceğimizi tahmin ediyorum ama belli olmaz bunlar....[/QUOTE]
abi 59975 hayırlı olsun dedim bikere .. yapacak bişey yok .. senin sistemde sat verecek .. içme doğdu .. :o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;140589]abi 59975 hayırlı olsun dedim bikere .. yapacak bişey yok .. senin sistemde sat verecek .. içme doğdu .. :o:o:o:o:o[/quote]
59975+hayırlı olsun=62.100 eder...lelele.lelele
5 dk lık muntazam çalışıyor bi süredir.bakalım ne zaman çarpmaya başlayacak ?
[IMG]http://i29.tinypic.com/zxml52.gif[/IMG]
arkaya yaslandım gayrı iyice .. koltuk sağlam .. iyice yaslaniyorum.. hafif bir ürküntü var üzerimde ama ...:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;140592]arkaya yaslandım gayrı iyice .. koltuk sağlam .. iyice yaslaniyorum.. hafif bir ürküntü var üzerimde ama ...:o:o:o:o:o[/quote]
Korku filmi seyreder gibi değilmi.?:o:o
[QUOTE=Larossıan;140593]Korku filmi seyreder gibi değilmi.?:o:o[/QUOTE]
o ürküntü olması gerekiyor... çok önemli .. ne zaman pozdan çok emin olsam terse geliyorum ... ::o:o:o:o
[quote=7410;140543]asatatin sert satışlar olucak dedinya...sert satışlarda grafikteki piyasanın gucunde bi değişiklik oluyo mu...
cümleten günaydın bu arada arkadaşlar...[/quote]
trend gücü göstergesi 0 ile 4 arasında değer alır..4 den 2 ye düşer ama sistem sat vermezse, hareket realizasyon anlamına gelir..misal hiztemle tepeden satan adam, gerilemede trend göstergesi 2 ye düşünce yeniden long deneyebilir..ya para kazanır yada gerileme devam eder sistem sat verir stoplar..yani sistemin ğpozisyonunda değişiklik yokken bile trend gücü göstergesinin değişimi ile double trade yapılabilir :) mesela ben longları neden650 den kapattım..fiyatın yükselmesine rağmen trend gücü 4 den 2 ye düştü..şimdi ya sistemden sat gelecek yada yukarı dönecek yeniden TGG...burda tuhaf olan şuydu, fiyat yükseldiği halde TGG 2 ye gevşedi..yani burdan double trade denenmez, tgg 2 ye gevşedi diye..yani sistemin sat verme ihtimali dah afazla...:) 15 dklıkdan bahsediyorum bu arada..60 dkda TGG hala 4 de...toplamda dediğim şu: sat gelecekse bile biraz daha dalgalanması lazım buralarda..ve hatta bir son kamikaze harekatı yukarı doğru bile olabilir...sat verecekse bile...amma yorum yaptım be..yyfd
[quote=Larossıan;140499]X100 bu hedefler tam olarak..46.340 geçerse 48.044[/quote]
Buyur....:)))
[quote=Larossıan;140593]Korku filmi seyreder gibi değilmi.?:o:o[/quote]
:))):))):)))