Evet bu haftanın majuna hattı olan 8600 geçilmiştir. Bu rüzgar bu yelkenliyi 9200-9400 e
rahat sürükler.
Printable View
Evet bu haftanın majuna hattı olan 8600 geçilmiştir. Bu rüzgar bu yelkenliyi 9200-9400 e
rahat sürükler.
Bilmem forumun eski sakinleride aynı hisleri paylaşıyormu?
Üye olmadan önce uzunca bir süre izlediğim forumda ,forumun kıdemlileri ve gerçek projeksiyonlar çizenler bir kaç haftadır hiç birşey yazmıyorlar.Benim gibi diğer forumdan gelenlerden fırsat olmuyor sanırım.Ve yapılan yorum ve al - sat tahminlerinin çoğu duygusal ve desteksiz.Örneğin sabah alacaklar, uçacak, kaçacak diyen bir vatandaş akşama kadar bir kaç defa fikir değiştirebiliyor.
Mahsuru varmıdır? Benim açımdan yoktur tabi...ama vadeli işlemlere ilk girdiğim günleri getirdi aklıma...kim ne derse onu yapıyorduk...ve çok uzun sürmedi sermayeyi kediye yüklemek.Rahatsızlığım bu yüzden belkide.
[quote=bonnie;64079]Ben de 24580 civarını bulmuştum.
yukarıya geçerse 26350 olabilir diye düşündüm.
24580 olarak benzer rakamı düşünmüşüz.
Önümüzdeki günlerde piyasanın gücünü; güçlü mü, güçsüz mü? beraber göreceğiz[/quote]
xu100 için 24676.4'ü gördükten sonra, 26350 rakamı görülebilecek mi? Yoksa yanılacakmıyım ? :D
Endeks'in gücü (göstergeler açısından) yön açısından, yukarıya olasılığın fazla olduğunu düşündürüyor.
[quote=ÖZGÜR EFE;64857]Bilmem forumun eski sakinleride aynı hisleri paylaşıyormu?
Üye olmadan önce uzunca bir süre izlediğim forumda ,forumun kıdemlileri ve gerçek projeksiyonlar çizenler bir kaç haftadır hiç birşey yazmıyorlar.Benim gibi diğer forumdan gelenlerden fırsat olmuyor sanırım.Ve yapılan yorum ve al - sat tahminlerinin çoğu duygusal ve desteksiz.Örneğin sabah alacaklar, uçacak, kaçacak diyen bir vatandaş akşama kadar bir kaç defa fikir değiştirebiliyor.
Mahsuru varmıdır? Benim açımdan yoktur tabi...ama vadeli işlemlere ilk girdiğim günleri getirdi aklıma...kim ne derse onu yapıyorduk...ve çok uzun sürmedi sermayeyi kediye yüklemek.Rahatsızlığım bu yüzden belkide.[/quote]
Forumun kıdemlisi falan değilim ama 2 gündür bir türlü foruma giremedim.
Devamlı "adres hatalı" mesajı aldım durdum.
En sonunda az önce "hataları tanımla" benzeri bir linki tıklattım ve sayfa açıldı.
Hiç birşey anlamadım.
Dowda tobo vardı çalıştı aşağı yukarı tahmin ettik e sistemlerde al verdi şimdi ben fdowu nerden biliyim??? bu çok kalleş bir oyun normal ticarettten kat kat zor
Bernanke yolcu galiba...Kriz faturası ona çıkmış
[quote=QUEEN;64863]Bernanke yolcu galiba...Kriz faturası ona çıkmış[/quote]
aslında bir öncekine çıkması lazımdı ama adam görev bitiş süresine göre ayar çekmiş :) akıllı adamdı vesselam..
VOB30 a gelince, günlükteki pozitif uyumsuzluk çalışıyor gibi duruyor.. Daha IMF anlaşması, RTE Paketi, düşen USD morali, Hüseyin motivasyonu eklenebilir fiyatlara... Bu iş zaten hep böyle oluyor..Karamsarlık arttığı zaman, Yaşar efendi duygusal yazılar yazıyor, Yeşilland, "Guernica" dan daha dehşetli bir tablo attırıveriyor ve piyasa akabinde ters yapıyor :) Ama kimbilir belkide dün tutmalarının nedeni bugün nasıl olsa şık bir final yaparız düşüncesimiydi..? Bilemiyorum..Sistemi izliyoruz.. Pozisyonum da bu yorumum gibi..Yani flat şu an... Kimseye SÜSTÜRMEYE niyetim yok kendimi şimdilik..Vakti gelince boğa olarak süser, ayı olarak küseriz veya ayı olarak düzer, boğa olarak döveriz. Ya da flat olur susarız, bafiletmeyiz paramızı :)
[FONT=Arial][COLOR=#333399]ABD borsaları günü yüzde üç/beş civarında artılarla tamamladı. Asya borsalarında da alım yönlü seyir sürüyor, Nikkei yüzde ikiye yakın; Shanghai yüzde birin biraz üzerinde; HangSeng ise yüzde bir buçuk civarında artı.
Bugün Almanya'da Kasım ayı işsizlik oranı(%7,5 - 11:00); Euro bölgesinde Ekim ayı özel sektör borçlanmaları(%8,0 - 11:00), Kasım ayı tüketici güveni(-25 - 12:00), ekonomi güven endeksi(78,6 - 12:00), sanayi ve hizmet sektörü güven edneksi(-21 / -8 - 12:00) dataları açıklanacak.
Yurtiçinde ise Merrill Türk eurobondlarının ağırlığını 'underweight'den 'overweight'e yükseltti. UBS, 10-15 milyar dolarlık IMF anlaşmasının yeterli olduğunu, 2009'da yabancı sermeye girişlerinin azalacağını, enflasyonun ise tek haneli seviyelere ineceğini öngördü.
ABD borsaları şükran günü nedeniyle bugün kapalı; işlem hacmi sınırlı olacaktır. Yurtdışı piyasalardaki havaya bağlı olarak Aralık vadeli IX 030 sözleşmesinin 32,300 seviyesine doğru açılış yapmasını beklemekteyiz. Bu sabah itibarıyla ABD vadeli işlem piyasalarında (%0,84) satış, Avrupa vadeli işlem piyasalarında (%0,75) alış ağırlıklı bir seyir izlenmektedir.[/COLOR][/FONT]
şu future kapatıcam ekrandan iki gündür acayip ters gidiyor
Kimse alınmasın...Şöyle bir cümle sarfedeyim.
"Şimdi 300 tane kısa yaptım. Maliyetim 33000 ama :) " huhahahah..yada şimdi uzun yaptım 124 tane maliyetim 31450 ama... huhahahaha
Bu arada pariteyi sıyırıyorlar
hexen ağa plans verceykmisin?
33.4'da Longlara veda, short sinyalini beklemeye başlıyorum.
25000 den ilk satışlar geldi bakalım geçecekmi
[quote=sazan;64869][COLOR=red]33.4'da[/COLOR] Longlara veda, short sinyalini beklemeye başlıyorum.[/quote]
[quote=Astatin;64867]Kimse alınmasın...Şöyle bir cümle sarfedeyim.
"Şimdi 300 tane kısa yaptım. Maliyetim [COLOR=red]33000[/COLOR] ama :) " huhahahah..yada şimdi uzun yaptım 124 tane maliyetim 31450 ama... huhahahaha
Bu arada pariteyi sıyırıyorlar[/quote]
Sen benden de uçuk çıktın he :) 32.4 diyelim şuna
Boşluk kapatmaya niyetli gibi
Sayın HeLLiM,
İki gündür siteye giriş ile ilgili anlayamadığım bir problem mevcut.Her zaman girdiğim adsl hattından sayfa bulunamadı mesajı alrken, bir başka hattan rahatlıkla giriliyor.Aynı problemi yaşayan başka arkadaşların da olduğu anlaşılıyor.Problemin ne olduğu hakkında fikrinizi alabilirmiyiz.
İyi çalışmalar.
imfden haber gelebilirmiş bugün
dışarı ralli yapar biz düşeriz dışarı çakılır biz uçarız Allahım yarabbim
Makas neredeyse kapanacak...
[QUOTE=hexen;64818]enortonum yüksek kontrattan kac guzel trade edyorsun kaldrac ayarlamayı iyi yap az pozyon alyorum deme kaldrac sermaye 2-3 kattan fazle etme.. eyer bole yapyosan .brv[/QUOTE]
Sağolun sn hexen uyarınız için, iki kere batmış biri olarak artık akıllandım :) Merak etmeyin kaldıracı iyi ayarlıyorum...
Bu aralar herkes kafasına göre takılıyor her yer ayrı telden çalıyor flat iyidir
[quote=mavi;64873]Sayın HeLLiM,
İki gündür siteye giriş ile ilgili anlayamadığım bir problem mevcut.Her zaman girdiğim adsl hattından sayfa bulunamadı mesajı alrken, bir başka hattan rahatlıkla giriliyor.Aynı problemi yaşayan başka arkadaşların da olduğu anlaşılıyor.Problemin ne olduğu hakkında fikrinizi alabilirmiyiz.
İyi çalışmalar.[/quote]
Hellim de bağlanamıyor siteye galiba .kom.kom.kom.kom
[quote=Astatin;64871]Sen benden de uçuk çıktın he :) 32.4 diyelim şuna[/quote]
Bu kadar hızlı yükseliş yada düşüşler yaramıyor. Sayılar kafamda birbirine girmiş. Dogru : 32.4'da uzunlar gitti. (33.4 olsa iyi olurdu ama üüü)
site hollanda üzerinden yayın yapıor ondan olabilir
ben verdim uzunları 32400 den :)
kötümü yaptık ne
Daxın Hedefi 4720 Olmalı Ben Hala Kısa Duruma Göre Bugün Uzunlayabilirimde Bakalım
[QUOTE=negrolino;64883]kötümü yaptık ne[/QUOTE]
vobda mutluluk yok satarsın keşke dersin alırsın keşke dersin kazandıysan şükür demek lazım bi dahaki sefere oda gider tabi normal olarak
[QUOTE=QUEEN;64885]vobda mutluluk yok satarsın keşke dersin alırsın keşke dersin kazandıysan şükür demek lazım bi dahaki sefere oda gider tabi normal olarak[/QUOTE]
+.+.+.+.+.
Dow cuma günü açık mı bilgisi olan var mı?
[QUOTE=sentinus;64887]Dow cuma günü açık mı bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
Yarım gün cuma
[quote=sentinus;64887]Dow cuma günü açık mı bilgisi olan var mı?[/quote]
yarım gün..
Böyle tatil günlerinde hareket olmaz diye bırakır herkes acayip hareket bekliyorum öğleden sonra
[quote=QUEEN;64890]Böyle tatil günlerinde hareket olmaz diye bırakır herkes acayip hareket bekliyorum öğleden sonra[/quote]
da..ne yöne..
[QUOTE=Astatin;64891]da..ne yöne..[/QUOTE]
Ah bilsem söylemezmiyim ama aşğı gibi duygusal olarak
[QUOTE=lwarrior;64889]yarım gün..[/QUOTE]
Teşekkür. Öğleden sonra mı açık sabah mı?
Piyasalar bugün orta sahada top çeviriyor
Bugünkü senaryo bence şöyle :
Spot endeks 32.500'e gidecek. VOB'da ise bu noktaya kadar sürekli doldur boşalt yapacaklar. Bu nedenle 32.2-32.5 arasında sürekli alsat yapılabilir. Spot 32.5'e geldiğinde ise dikkatle izlemek gerekli. (kırıp kırmayacağını)
[QUOTE=QUEEN;64888]Yarım gün cuma[/QUOTE]
Tşk Sn QUEEN.
Flat oldum bunlarla uğraşılmaz. Beklentim gün içinde 33000e kadar sündürmeleri bunun için kapanışa yakın saatler daha uygun şimdi herkes hazırlıklı 32000 üzerinde olduğumuz için. 5 dakikalık sistemler aracı kurumlara çalışır bugün.
Uzuna Geçtim Kapanıs Beklentim 33700 SADECE TAHMİN KENDİME GÖRE SEBEPLERİM VAR DURUMA GÖRE KISALABİLİRİMDE ÇOK TEHLİKELİ YERLERDE GEZİYORUZ