[QUOTE=YAVUZHAN;140646]elliotçu büyük konuşmaz selçuklu her zaman kıvırma payı olmalı :::[/QUOTE]
yok abi ewyi bıraktım .. bana göre değil .. ben projeksyoncuyum .. kendi özel tekniklerim var .. :D:D:D:D :o:o
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;140646]elliotçu büyük konuşmaz selçuklu her zaman kıvırma payı olmalı :::[/QUOTE]
yok abi ewyi bıraktım .. bana göre değil .. ben projeksyoncuyum .. kendi özel tekniklerim var .. :D:D:D:D :o:o
veri varsa,veriyle beraber mokoko olabiliriz..herşeyi o hale getirmişler.sat veya sat a hazı rdurumdalar..
Selçuklu elyotçunun hasosu be. Günde 140 kere kıvırtıyor.:):)
[QUOTE=parderi;140649]Selçuklu elyotçunun hasosu be. Günde 140 kere kıvırtıyor.:):)[/QUOTE]
ne zaman kıvırttım abi .. çok ayıp ettin valla ... üüüüüüüüü:o:o:o:o:o
sevgili yavuzhan 5 dakikalık mum atman mümkün mü acaba...
teşekkurler
[quote=selçuklu;140647]yok abi ewyi bıraktım .. bana göre değil .. ben projeksyoncuyum .. kendi özel tekniklerim var .. :D:D:D:D :o:o[/quote]
Allahta seni güldürsün emi Selçuklu tekniğini yiyeyim üstadım büyüksün selçuklu hahahhaahha..:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
kısalamak için geç kaldık sanırım
[QUOTE=selçuklu;140650]ne zaman kıvırttım abi .. çok ayıp ettin valla ... üüüüüüüüü:o:o:o:o:o[/QUOTE]
Aşkolsun yeğenim. Ben senin öngörülerine hep güvenirim ! Uzlaşmaya kadar long diyosun bende hemen longa geçiyorum. A bi bakmışım. Şelale diye feryat ediyosun. Hadibende şelaleye kapılırken. Bi bakıyorum. Ölümüne long diyosun. Ama bende ölmeye bile mecal kalmıyor. Çünküm margine düşüyorum. Bu günde 140 ı bile geçiyor.üüüüüü
sattım gitti haberiniz ola..350..sistemli..
[QUOTE=parderi;140654]Aşkolsun yeğenim. Ben senin öngörülerine hep güvenirim ! Uzlaşmaya kadar long diyosun bende hemen longa geçiyorum. A bi bakmışım. Şelale diye feryat ediyosun. Hadibende şelaleye kapılırken. Bi bakıyorum. Ölümüne long diyosun. Ama bende ölmeye bile mecal kalmıyor. Çünküm margine düşüyorum. Bu günde 140 ı bile geçiyor.üüüüüü[/QUOTE]
bana göremi poz alıyosunuz .. o zaman işiniz çok zor .. forumlar paylaşım ortamlarıdır ..herkesin pozu kendine özeldir .. .. ben elimden geldiğince grafiklerle falan gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum .. bunu yaparkende .. eğlenceli bir uslup kullanmaya çalışıyorum ... günde 400 kez poz değiştiğim gün oldu ... bazende 0 işle devam ettiğim günler oluyor .. bu ancak beni enterese eder .. ama isterseniz foruma yazmayabilirim artık ...
kusura bakmayın ..
[QUOTE=parderi;140654]Aşkolsun yeğenim. Ben senin öngörülerine hep güvenirim ! Uzlaşmaya kadar long diyosun bende hemen longa geçiyorum. A bi bakmışım. Şelale diye feryat ediyosun. Hadibende şelaleye kapılırken. Bi bakıyorum. Ölümüne long diyosun. Ama bende ölmeye bile mecal kalmıyor. Çünküm margine düşüyorum. Bu günde 140 ı bile geçiyor.üüüüüü[/QUOTE]
kimsenin lafıyla poz almayın o zaman..şimdi marjini kimseye yüklemeyin..üzülüyorum ..ama ..kendiniz karar vermelisiniz..
[QUOTE=selçuklu;140656]bana göremi poz alıyosunuz .. o zaman işiniz çok zor .. forumlar paylaşım ortamlarıdır ..herkesin pozu kendine özeldir .. .. ben elimden geldiğince grafiklerle falan gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum .. bunu yaparkende .. eğlenceli bir uslup kullanmaya çalışıyorum ... günde 400 kez poz değiştiğim gün oldu ... bazende 0 işle devam ettiğim günler oluyor .. bu ancak beni enterese eder .. ama isterseniz foruma yazmayabilirim artık ...
kusura bakmayın ..[/QUOTE]
Şimdi sen ayıp ettin be Selçuklu, şakasına söylüyoruz ya. Şu forumda zevkle takip ettiklerimin başındasın. Yoksa her kes kendi görüşüne göre oynar. Alınırsan üzülürüm. Bilmeden üzdü isem kusura bakma .