ayrıca sn parderi kıvırtma ve yeğenim gibi lafları kullanmanızda hiç hoş değil ...
Printable View
ayrıca sn parderi kıvırtma ve yeğenim gibi lafları kullanmanızda hiç hoş değil ...
yuh..biomekanik sistem geç kalmış mesaj atmakta bana....6-7 bar önce 475 den sat vermiş sistem..halada şorttaşimdi bende 500 den şort..
[QUOTE=selçuklu;140659]ayrıca sn parderi kıvırtma ve yeğenim gibi lafları kullanmanızda hiç hoş değil ...[/QUOTE]
Özür diledim Sn. Selçuklu bu kadar alıngan olduğunu bilmiyodum.
[QUOTE=parderi;140661]Özür diledim Sn. Selçuklu bu kadar alıngan olduğunu bilmiyodum.[/QUOTE]
estagfrullah önenli deil .. ama benim yüzümden margin yediğini söylüyorsun ... eğer gerçekten öyle ise .. ben bidaha buraya bir kelime yazmam....
[quote=selçuklu;140656]bana göremi poz alıyosunuz .. o zaman işiniz çok zor .. forumlar paylaşım ortamlarıdır ..herkesin pozu kendine özeldir .. .. ben elimden geldiğince grafiklerle falan gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum .. bunu yaparkende .. eğlenceli bir uslup kullanmaya çalışıyorum ... günde 400 kez poz değiştiğim gün oldu ... bazende 0 işle devam ettiğim günler oluyor .. bu ancak beni enterese eder .. ama isterseniz foruma yazmayabilirim artık ...
kusura bakmayın ..[/quote]
Sen olmadan bu form olurmu yorumunu bekliyorum....:):):)
[IMG]http://i28.tinypic.com/sgiqm9.gif[/IMG]
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7647/adszmjs.png[/IMG]
herkese tekrar selamlar
resmen teknoloji ozurluyum ne guzel bir grafik cizdim forekste olusan formasyonu acikladim
sonra bunu masauzerine atamadim dolayisiyla buraya gonderemedim
ancak googledan olusan diamond formation un benzer bir grafigini buraya gonderiyorum
su an da elmasin zirvelerini olusturuyoruz
kananatimce onumuzdeki 2-3 gun cok onemli ben en fazla 61.000 e kadar gidebilir diye dusunuyorum 61 in altinda kalsa bence bu formasyon iyice teyid olur
acele yaziyorum sorulari yanitlayabilirim short poz tasiyorum
gerilmeyelim...para kazanalım...selçuklu patron 750 hiztemli şortlara bravo
dandik bi grafigi koymayi bile beceremedim guluyorum kendime :):)
Sn larossıan sisteminizin şu anki durumu nedir ? teşekkürler
vay canına...saadet zinciri bitcekmi acep..çarpılcakmıyız...:) kim biliiirrr.kim bilirrrr :)
[QUOTE=selçuklu;140662]estagfrullah önenli deil .. ama benim yüzümden margin yediğini söylüyorsun ... eğer gerçekten öyle ise .. ben bidaha buraya bir kelime yazmam....[/QUOTE]
Hiç alakası yok. Benimde kandime göre sistemlerim var. Onun dışında kimsenin poz.una göre hareket etmem. Her neyse yanlış anlaşılma oldu. Bu konuda burda fazlada yer işgal ettik. Anlaştıysak konuyu kapatalım.