-
[QUOTE=selçuklu;140677]bencede şuanki görüntüye göre en uygun formasyon elmas :o:o:o:o:o:o .
parderi şakaysa .. canın sağolsun .. kusura bakma .. ok
[URL=http://img197.imageshack.us/i/adszubq.jpg/][IMG]http://img197.imageshack.us/img197/2127/adszubq.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
aynen budur !!!!!!
bugunku cubugu elmasin zirvesi olarak almiyorum ben
belki 1000 puan daha yukari gidebliri diye dusunuyorum
zaten 1-2 gunde belli olur
-
Yıllarda geçse demincek geldim! Benim göstergelere göre 15 dk da negatif uyumsuzluk 60 dk dada pozitif uyumsuzluk var! Dikkatli olun! Altın vuruş malum öldürücü olandır!
Lakin dayanamadım 475 ten azıcık short açtım amma elim tuşta! Çıkarsa basarım PIÇAĞI!
-
200 den kısa kapandı..yuh sisteme hala flatde
göz ucuyla baktığım saatlik zaten al da..
-
[QUOTE=follow;140683]aynen budur !!!!!!
bugunku cubugu elmasin zirvesi olarak almiyorum ben
belki 1000 puan daha yukari gidebliri diye dusunuyorum
zaten 1-2 gunde belli olur[/QUOTE]
yok bence bugünkü çubuk olması gerekiyor .. 59975 hayırlı olsun dedim bikere .. yapacak bişey yok ... :o:o:o
-
[QUOTE=abka;140685]200 den kısa kapandı..yuh sisteme hala flatde[/QUOTE]
ben kısa devam bozmayacam bu pozu artık ::o:o:o:o:o 59750 kısa devam üüüüüüüüü
-
[quote=selçuklu;140686]yok bence bugünkü çubuk olması gerekiyor .. 59975 hayırlı olsun dedim bikere .. yapacak bişey yok ... :o:o:o[/quote]
Bu sefer tutsun inşallah......lelele
-
59150 de direnc varmi var bi türlü kıramadık
-
ekim kontratinin vade basindan itibaren pasta gonderebilecek varmi?
bence bu is bu uzlasmada bitecek
-
-
Altın vuruş yatayda iken olmaz. Hızlıca bir yukarı yapıp milleti coştururken olacak bir şey.
Ayrıca 1000-1500 hatta 2000 puan geri çekilmeden sonra yukarı ralli şeklinde giderken baltayı vururlar. Bu hareketleri haftaya bekliyorum. Zira hafta sonu sohbetlerinde bu hafta kazanılanlar servis edilip müşteri çekilecektir.
-
[QUOTE=selçuklu;140686]yok bence bugünkü çubuk olması gerekiyor .. 59975 hayırlı olsun dedim bikere .. yapacak bişey yok ... :o:o:o[/QUOTE]
benim gonlumden gecende o ancak fake ataklar olacaktir
kolay degil herifler nakis gibi isleye isleye getirdiler buraya kadar:D
-
[quote=delinda78;140691]Kocaoğlan ne dıyor[/quote]
miniği satta büyük olan yukardan exıtledi trade satta..