selçuklu bu ne 900 falan..bas abi bas..elması çaldırma
Printable View
selçuklu bu ne 900 falan..bas abi bas..elması çaldırma
59450 sistemli shortlar 58750 histemli kapandı sabahın rövansı alındı hehehe
58.800'den cüzzi Long'ları stopladım ve aynı yerden de 4/1 oranında Short yaptım...Bugün çarpılma günüm herhalde...Hayırlısı olsun...Bol kazançlar...
kocaoğlanın sat vermesi güzel oldu..
[QUOTE=selçuklu;140717]:D:D pardon yanlış olmuş .. pembeoğlana demştim bak şu grafa diye yanlış grafa bakmış :o:o:o:o .
[URL=http://img515.imageshack.us/i/adszpri.jpg/][IMG]http://img515.imageshack.us/img515/6350/adszpri.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
simdi endekse en fazla etkisi olan akbankta 13.02.2006 haftasinin su anda yasandigini dusunuyorum
yani yukselen uzun bir cubuk ve haftalik en yuksek degerde kapanis
bence akbankta yukselisin bitmesine 1 veya 2 haftalik cubuk kaldigini dusunuyorum zaten bu zaman zarfinda haftalik macd de asagi keser
YALNIZ OLAYIN EN ENTERESAN NOKTASI BU HAFTALARIN UZLASMA HAFTASINA DENK GELMESI.brv.lelele:..:.boks.:::.dng
IDDIAM SUDUR !!! GELECEK HAFTA AKBANKTA ARTI GOREBILIRIZ
BU ESNADA ELMAS FORMASYONUNUN TEPESI OLUSUR
VE 31 AGUSTOS ILE BASLAYAN HAFTADA 31 AGUSTOS TARIHINDE AKBANKTA GORULECEK ZIRVE UZUNNNN ZAMAN BIR DAHA GORULMEZ DIYE DUSUNUYORUM
31 AGUSTOS HAFTASI AKBANKTA DONUS BARI OLUSUR ZATEN MACD ASAGI KESMIS OLUR
AKABINDE 2-3 AYLIK DUSUS BEKLIYORUM
YORUMLAR LUTFEN
[QUOTE=booth;140718]Selçuklu hocam maaşallahın var...Allah daha çok versin..bereketini gör son zamanlardaki kazançların..[/QUOTE]
sağol abi Allah razı olsun .. o yükselişlerde çok kötüydü .. şimdi baya düzelttim durumu . :o:o
yat fin stop yaptırabilirler az sonra, 59.150 den 1900 küsür kısa
ebi elmas imitasyon çıktı galina 950 flat :(
sistem hala satta..59175 tekrar şort
yuh sanko yok..ne lanet bir kurum bu...
15 dk da..Tgg 0 dan 2 ye çıktı..bunun tepki olduğunu düşünenler için 325 iyi şort yeri olabilir..sistem hala kısa
0 işlem 59750 kısa .. dahada bozmayacam pbu pozu .. isterse 80,000 olsun :o