nikkei ardından biz.Şimdi tom emmiye bakak artık bi o kaldı
Printable View
nikkei ardından biz.Şimdi tom emmiye bakak artık bi o kaldı
piuuuuu spota bak %-8.08
ulem 98150 de alışım kafada kaldı beah...brehh..yok yok çok üzülmedin..1 adet şekil olsun diyeydi :)
[B][FONT="Arial Black"][SIZE="7"]Saygı deger arkadaşlar kara pazartesine hoş geldiniz..
lütfen kemerleri baglayınız.. .dng.dng.dng.lelele.lelele:::::::dü::dü::dü::dü::dü::dü:[/SIZE][/FONT][/B]
Asti yüklen uzuna :D
Kayahan sen piyasanın hitlerisin ha
[quote=flexy;449345]Asti yüklen uzuna :D[/quote]
yok hacı..böyle iyi:p %45 karın milimine dokandırtmam..ilk aşağı şeettiğinde 98275 den long yapacaktım elim tuşa gittiği an şrank diye 97700 gösterdi..tırstım...:p yapmadım yapamadım..ortalık bi durulsun.. olay sadece occupy olayı olsa alırdım da... geçen hafta olanlar, sebep yokken düşmeler, dow dan negaif ayrışmalar, o zamanda yazmıştım "dış basında ve ekonomi kanllarında durup dururken negatife dönen hava" v.b. daha derin birşeylerin hazırlığı olabilir..olmayabilirde...:mad::p sakin...
[quote=flexy;449345]Asti yüklen uzuna :D[/quote]
haaaa..sen gayahan etkisini dedin....dng
[QUOTE=Astatin;449348]haaaa..sen gayahan etkisini dedin....dng[/QUOTE]
ivit :..::..:
bakalım feritos, başgana destek atacakmı
[B]c[/B] dibi ve [B]d[/B] tepesi ikiside noktasal .... verildi bu topicte ..öküz gibi dalgalar ... şimdi E dalgasındayız .... living .. ew böyledir .... şaşırma olmaz ..
[QUOTE=selçuklu;448093]graftaki gri bcd yi merak eden olursa uvli grafta büyük resimle olan ilişkisi altta ..
30 endeksin en baba dereceli etiketini içeriyor alttaki sayım ... 2000 tepesinden beri ilerliyor bu dalga .... double three combination ..
[IMG]http://o1305.hizliresim.com/19/q/nbnvc.png[/IMG][/QUOTE]
[quote=selçuklu;449368][B]c[/B] dibi ve [B]d[/B] tepesi ikiside noktasal .... verildi bu topicte ..öküz gibi dalgalar ... şimdi E dalgasındayız .... living [B].. ew böyledir .... şaşırma olmaz [/B]..[/quote]
Selçuklu başgan, teprik ederim....brv.brv
(Fileksi, selçuklu başgan sana diyo ha...a nın b si c nin d si felan dalga mealli diyodunya:p yok valla ben ispiyonlamadım seni):)