32000 stoplu uzunda denenebilir gibi
Printable View
32000 stoplu uzunda denenebilir gibi
[quote=sentinus;64893]Teşekkür. Öğleden sonra mı açık sabah mı?[/quote]
o konuda bilgim yok..
bizde ki mantık gibi olmadığı kesin..
öyle olsa dün yarım gün bugün de tam gün olması lazımdı sanki arefe hesabı :)
Piyasanın gazı kactı
Bence yön yukarı hatta 37000 leri görebiliriz. yakın zamanda. Sn hexen bi plan yapsa da önümüzü görsek. Yoksa boş boş atacağız böyle :(
Çoğunluk longmu, shortmu arkadaşlar, ona göre poz alacağım, yön kayboldu...
[QUOTE=teo;64902]Çoğunluk longmu, shortmu arkadaşlar, ona göre poz alacağım, yön kayboldu...[/QUOTE]
KYnin tersi yonde mı sayın teo:)
425 short
17:14e kadar flat kalmayı düşünüyorum.
[QUOTE=teo;64902]Çoğunluk longmu, shortmu arkadaşlar, ona göre poz alacağım, yön kayboldu...[/QUOTE]
Çoğunluk flat bence
Ben longum ama Avrupa Yakasındaki Dursun un dediği gibi "garantisi yok" :)
spotun mevcut seviyeleri ile vadelide ki 32500 çok uyumsuz bence..son dakikada ki alımlar ya yukarı hareket öncesi ön hazırlık ya da sadece sistemleri ala çekip sistem avcılığı..
dünden beri uzundayım 31600.sistem flat deyinceye kadar devam..
teorik fiyata neden gidemiyoruz bir bilgisi olan varmı
[QUOTE=negrolino;64909]teorik fiyata neden gidemiyoruz bir bilgisi olan varmı[/QUOTE]
ağalar öle istior çünkü ondan:)
long pozisyondayım,beklentim 33350
[QUOTE=Vob Trader;64910]ağalar öle istior çünkü ondan:)[/QUOTE]
+. +.
ağalar koyunlarını saysın bence
[QUOTE=enorton;64901]Bence yön yukarı hatta 37000 leri görebiliriz. yakın zamanda. Sn hexen bi plan yapsa da önümüzü görsek. Yoksa boş boş atacağız böyle :([/QUOTE]
enortonum plan var amma 1 tane deyil cok plan var piyase hangı plan uygun olyosa ona gecyorum..
potans yeresi artık 33750 ...potans halen devam edyor amma en doru piyase uygun plan deyistirme
her harket yeni potans kapı acyor bundan 1 plan baglanma doru olmaz.
36.600 e kadar 6000 emir anca vardır..
[B]Doçe ye yakışır tavana kadar short cover:)[/B]
[B][COLOR="Red"]Belki okurda beni kırmaz:)[/COLOR][/B]
Herkez uyudu galiba..
[QUOTE=catedral;64915]36.600 e kadar 6000 emir anca vardır..
[B][COLOR="Red"]Belki okurda beni kırmaz:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
b plan düsünyorum catedralim sadce graf bakıp
32500 yeresinden 31000 yeresine seyans içte düşme amma sonra yukarya devam etme...
sadce b plan bu...
32600 üstesinde plan iş yapmaz
[center][img]http://www.i-a-m.ws/images/front_bill.jpeg[/img][/center]
FED sonunda krizden çıkışın yolunu buldu : Milyarlarca doalrlık ayrdımalra 100 dolarlık banknot basarak yetişmeyeceğini anlayan FED 1 milyon dolar değerinde banknot imalatına geçti. Şaka yawf yok böyle bir şey. Bunalr hatıra parası. İlgilneneler için [url=http://www.i-a-m.ws/bill.htm]detaylar[/url].
wall stret kurtları filmi baslıyır d smart pr.2
seyrediyoruz hergun zaten
32675 geçemedi geçse
[QUOTE=emrehan;64919]wall stret kurtları filmi baslıyır d smart pr.2
seyrediyoruz hergun zaten[/QUOTE]
actım bende :) konusu ne bunun
[QUOTE=hexen;64917]b plan düsünyorum catedralim sadce graf bakıp
32500 yeresinden 31000 yeresine seyans içte düşme amma sonra yukarya devam etme...
sadce b plan bu...
32600 üstesinde plan iş yapmaz[/QUOTE]
Aynı düşünmüşüz sayın hexen..
Ama yukarı attı.. Bende 32300 lerden bekliyodum aşağı..Benim 31.xxx li planımı bozdu şimdilik..
[QUOTE=VOBiX;64918][center][img]http://www.i-a-m.ws/images/front_bill.jpeg[/img][/center]
FED sonunda krizden çıkışın yolunu buldu : Milyarlarca doalrlık ayrdımalra 100 dolarlık banknot basarak yetişmeyeceğini anlayan FED 1 milyon dolar değerinde banknot imalatına geçti. Şaka yawf yok böyle bir şey. Bunalr hatıra parası. İlgilneneler için [url=http://www.i-a-m.ws/bill.htm]detaylar[/url].[/QUOTE]
Boyle bir haber vardi gecenlerde, Turkiye'de birisi bunu esnaf'a 60.000 ytl karsiliginda bozdurmaya calismis, esnaf durumdan "suphelenip" :D bozdurmak istememis. Adamda bozdiramiyacagini anlayinca sokaktakilere sormaya baslamis, sorduklarindan biri sivil polis cikinca yakalanmis :D nihahaha.
[url]http://www.ntvmsnbc.com/news/461720.asp[/url]
Yönü belli olmayan son derece aptal bir piyasadayız.Laf olsun diye yukarı gidiyorlar....
[quote=catedral;64915]36.600 e kadar 6000 emir anca vardır..
[B][COLOR=red]Belki okurda beni kırmaz:)[/COLOR][/B][/quote]
Minareden at beni aşağı in süs beni...Senin de boğa olduğunu gördük ya, daha ne diyem..yaw birde nunu vardı, ekürin..o nerelerde
[QUOTE=teo;64924]Yönü belli olmayan son derece aptal bir piyasadayız.Laf olsun diye yukarı gidiyorlar....[/QUOTE]
Yahu teknik olarak babalar gibi tobo var orda... Yukarı :)
Babalar gibi kama oluştu ... Aşağı :)
[B][COLOR="Red"]Ama Doçe beni kırmaz inanıyorum:)[/COLOR][/B]
[QUOTE=Astatin;64926]Minareden at beni aşağı in süs beni...Senin de boğa olduğunu gördük ya, daha ne diyem..yaw birde nunu vardı, ekürin..o nerelerde[/QUOTE]
Ben boğa değil kibarca yavru dana oldum.kom
Ekürim Short devam ediyo:)
[QUOTE=catedral;64927]Yahu teknik olarak babalar gibi tobo var orda... Yukarı :)
Babalar gibi kama oluştu ... Aşağı :)
[B][COLOR="Red"]Ama Doçe beni kırmaz inanıyorum:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
Babalar gibi seans var yatay .dng
[QUOTE=catedral;64928]Ben boğa değil kibarca yavru dana oldum.kom
Ekürim Short devam ediyo:)[/QUOTE]
Deutsche uzunları azaltmaya başladı.
Nerde gördüm ben onu süt danası filan demişler galiba.
Ya TOBO olmasına TOBO da, bu tobo cetvelle çizilmiş gibi mükemmel ve kitaba uygun. Böyle olanlar daha sonra BO ya dönüşebiliyor..Vob Trader ın meşhur formasyonuna yani..TOBO ile KAMA yı da böylece aynı senaryoda eritebiliriz. Şöyle ki; TOBO ya aldananların kalbine KAMA yı saplayacaklar..:) Ama gel görki sistemler de alda.. Flat devam
hadi az kaldı kırın şı 32300 ü
425 shortları 425den kapatana kadar göbeğimiz catladı, ah catedral ahhh, neden pıyasayı manipule ediyorsun kardesim, sen yazmasan ne guzel asağı gıdecektık:)
asıl yataylık şimdi başlayacak eğer burda destek bulursak..
uzuna devam..bakalım ne olacak..
Kişisel düşüncem, herkesi longa geçirdiler, Takas diğer bunu söylüyor,
Seansın sonuna doğru sert basacaklar, ky boynunu bile kımıldatamıyacak...
saat 11 in aynısı..önce gel gel..sonra ver gazı yukarı :)
[quote=teo;64936]Kişisel düşüncem, herkesi longa geçirdiler, Takas diğer bunu söylüyor,
Seansın sonuna doğru sert basacaklar, ky boynunu bile kımıldatamıyacak...[/quote]
sanıyorum longcu arkadaşlar bu "boyun kımıldatamama" olayına biraz açıklama isteyecekler :) yada dediğin gibi olursa seans sonuna doğru yaşayarak öğrenecekler :)