Ağustos ve ekim vadeyi günlük verebilecek kimse yokmu yavuzhan yetiş
Printable View
Ağustos ve ekim vadeyi günlük verebilecek kimse yokmu yavuzhan yetiş
sabah gap yakalamaya çalışırken 58900 long yazmak isterken 59900 long yazdım.Farkında değilim. Emir bir türlü gerçekleşmiyor. Allahtan tavan olmadan fark ettim ama telaşeyi görmeliydiniz. Uykum bir anda açıldı.
[QUOTE=rockerrtr;140763]nedir hocam bu vst sistemi?[/QUOTE]
çok güzel bir sistem
kopmuyor
tavsiye ederim kullan gör
şimdilik ,günlük bazda zarar var..ama sistem hala sat da...herkese iyi akşamlar..
tüm arkadaşların [B]ramazan ayını [/B]kutlarım..
fxci..analiz nerde..kımsalda unuttun bizi..bak shortuz..umut grafı haniii..
herkese iyi akşamlar ve güzel ramazanlar ...
[IMG]http://img269.imageshack.us/img269/8729/vob15.png[/IMG]
sistem sat vermediği için geceye uzun devam...
Arkadaşlar iyi akşamlar Hayırlı Ramazanlar
[quote=7410;140765]bende kafa kafaya kapattım komisyonları dusunce...sabahki gapi de almıştım bide...çok saçmaldım...kısmet diyoruz...akşam musayıt olunca bi grik attırır mısın...guzel senin grafikler..
tesekkurler..[/quote]
atarım..ama kısa bir özet geceyim..hem 15 dk da hem 60 dk da TGG 4 e zıpladı....shortcular için kötü olanı şu..60 dklık tgg 2 yi görüp 4 e çıktı..yani satışları geçici kar realizasyonu olarak gördü...şortlar için yimser olunacak tek şey, hareketin son barda olması..belki feykdir babında..ama sonuçta sistemlerde alda..rahat para kazandırmayacaklar belliki..don cansının sıkı bir ekssi şart şortcular için ama..manzara oki ky kısada...sistemi al verenlerde flatledi long yapamadı..artık bakalım..
65000 derken 55000de bulmayalım kendimizi..bugünde acayip yukarı iştah vardı..yarın ne olur bakcezz..ikili tepe hoş oldu..kısalar için..
Mubarek ramazan ayi ulusumuza saglik, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin.
Guzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir oncekinden daha guzel ve mutlu bir ramazan ayi diliyorum.
[QUOTE=Astatin;140776]atarım..ama kısa bir özet geceyim..hem 15 dk da hem 60 dk da TGG 4 e zıpladı....shortcular için kötü olanı şu..60 dklık tgg 2 yi görüp 4 e çıktı..yani satışları geçici kar realizasyonu olarak gördü...şortlar için yimser olunacak tek şey, hareketin son barda olması..belki feykdir babında..ama sonuçta sistemlerde alda..rahat para kazandırmayacaklar belliki..don cansının sıkı bir ekssi şart şortcular için ama..manzara oki ky kısada...sistemi al verenlerde flatledi long yapamadı..artık bakalım..[/QUOTE]
Eh Asti ben dahil bütün shotçuları ferahlattın yani. Bu muştu ile sahura kalkmadan bile oruç tutulur valla. Dow'a bakarsan 120' lik pek tutunacağa benzemiyor. Şimdilik rahatım.
Herkese iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar.