-
trade flatta,saatlik alışta kapandı..
geceye flat..
yarın açılışta 60 bin üstüne atak olursa bile günün devamında short lara fırsat doğacak gibi bir görünüm var..
dow renk vermiyor ve vobun kapandığı andaki seviyelerini koruyor halen ama pek iştah yok gibi yukarı yönlü.
yinede konuşmak için erken zira daha amerikan kapanışları,sabaha karşı asya performansı ve sabah future lar var..
sabah ola hayrola diyelim :)
tüm forumun ramazanı mübarek olsun,yapacağımız ibadetler kabul olur inşallah !
-
SHORT için sebep yok.LONG içinde sebep aramaya gerek yok.çıkıyor mu çıkıyor işte.o zaman soru sorma takıl peşine.
en yüksekten 1400 puan aşağı bıraktılar yine alttan kucakladılar hooop yukarı.ne para varmış bunlarda.tarihe geçecek iş yapıyorlar gerçekten.yokki şu piyasayı götüren gruptan bi tanıdık.olsa şimdi martta LONG yapıp tatile çıkardık :p
1,5 yıl düştü 6 ayda yolun yarısından fazlasını geri çıktı.şu piyasa 6 aydır üst üste 3 gün adam gibi satış yemedi.akıllara zarar.
bana kuzuyu bulun :::
zuzu nerdesin zuzu :::
-
dowda tobo var..shortlar yanacak gibi ..bende..yandııımm..diğer forumda birisi 20si dönüş günü diyodu..tutarsa kurtarırırz belkim..
-
[IMG]http://i28.tinypic.com/w9ie4m.jpg[/IMG]
belki bundan korkar pembe oğlan..
-
59500 açtığım kısalara 62800 stop koyarak 1 ay boyunca (ramazan boyunca)dokunmayacağım.Ramazan ayından sonra görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın
bayramdan sonra görüşürüz inşallah.
Bol kazançlar....
-
[quote=Astatin;140524][IMG]http://i31.tinypic.com/2d0yrzd.jpg[/IMG]
dünkü grafın güncel hali..[/quote]
buda bu akşamki hali...TGG bar içi 2 yi gördü ancak, bar kapanışları itibariyle 3 ü gördü en düşük..ve kapanışta 4 e vurdu..yani bugünkü düşüşe geçici düzeltme demiş oldu..sabah dünkü kapanış için fiyatın boll bandın bir hayli üzerinde olduğunu ve bu nedenle bugün çok dalgalı hareketler olacağını söylemiştim..artık böyle bir engel de yok..boll. üst band maşallah uzaya kadar açıldı...don cansın da ve/veya fıçırlarda ciddi bir eksi olmazsa kısaların işi çok zor..Unutmadan, benim değer verdiğim indikatörlerden DIS (MS de PDI-MDI olarak yazılarak elde edilebilir..MTX de hazır var) 20 değerinin altında..eğer 20 yi tekrar yukarı kırarsa, şort katlimaı başlar..önceki iki seferd ene olmuş işaretledim..buyrun bakın..
[IMG]http://i28.tinypic.com/zl9lyx.jpg[/IMG]
-
eline sağlık astatin grafik güzel olmuş...
kısaların işi zor olabilir ama bizim vobun napcada belli olmaz...aslında hepimizin işi zor...
bide bu forumda boy boy ayı resimleri görmesem çok iyi olacak...zorla kafama yerleşiyo ya...lafım sana değil ha sevgili queen...kavga çıkmasın sonra:)genelde ayı yorumları okumamaya çalışıyorum resmen
-
hemen enseyi karrartmayın kısalar....belki düşerr...üww..
-
[quote=SEYYAH;140781]SHORT için sebep yok.[B]LONG içinde sebep aramaya gerek yok.çıkıyor mu çıkıyor işte.o zaman soru sorma takıl peşine.
[/B]
en yüksekten 1400 puan aşağı bıraktılar yine alttan kucakladılar hooop yukarı.ne para varmış bunlarda.tarihe geçecek iş yapıyorlar gerçekten.yokki şu piyasayı götüren gruptan bi tanıdık.olsa şimdi martta LONG yapıp tatile çıkardık :p
1,5 yıl düştü 6 ayda yolun yarısından fazlasını geri çıktı.şu piyasa 6 aydır üst üste 3 gün adam gibi satış yemedi.akıllara zarar.
bana kuzuyu bulun :::
zuzu nerdesin zuzu :::[/quote]
olay budur işte...bana kalsa 150 bin gider derim bizim borsa...
-
[QUOTE=7410;140786]eline sağlık astatin grafik güzel olmuş...
kısaların işi zor olabilir ama bizim vobun napcada belli olmaz...aslında hepimizin işi zor...
bide bu forumda boy boy ayı resimleri görmesem çok iyi olacak...zorla kafama yerleşiyo ya...lafım sana değil ha sevgili queen...kavga çıkmasın sonra:)genelde ayı yorumları okumamaya çalışıyorum resmen[/QUOTE]
bak bii..dipte ayu resmi koyandan kork sen..:p 32000 puan çıkan borsada..ne koycaktık..
-
Günlük derken, dün KUIN sanıyorum haftalık grafa kadar inmişti..Bende suyunu çıkarıp aylık grafı çiziyorum...Yeşille gösterilen çubuklara dikkat. Yani ya bugün I100 de finaldi veya ver elini 48240...Diğer kırmızıları niye çizdim peki? Biraz can sıkıntısından biraz da, IMKB de mega trendlerin çalıştığını göstermek için...
[IMG]http://i27.tinypic.com/6r5ax0.jpg[/IMG]
-
[quote=QUEEN;140789]bak bii..dipte ayu resmi koyandan kork sen..:p 32000 puan çıkan borsada..ne koycaktık..[/quote]
[quote=7410;140788]olay budur işte...[B]bana kalsa[/B] [B]150 bin gider derim bizim borsa...[/B][/quote]
:..::..::..: