-
Valla buda banka endeksinin aylık hali..I100 ün aylık grafında görünen fi tarihdeki tepedeki, banka endeksi değeri geçilmiş durumda...kırmızıları niye çizdim..ya dedikya IMKB de mega trendlerin çalıştığını göstermek için..peki sarıyı niye çizdim..valla onu sadece kısacılar amoral olsun diye çizdim..teknik olarak şu an bir anlamı yok çünkü..hatta kalın kalın çizdim...aşağıdaki DIS e gelince..çok uğraştım, milim milim kaydırdım sırf düşüş trendini kırmamış olsun diye ama yok abi kırmış gibi görünüyo..
bunların hepsi bana göre ,ihtimaller...ve %51 ihtimalle...bana göre..kimse etklenmesin..selin yılmaz etkilenebilir:)
[IMG]http://i29.tinypic.com/2nb8vfo.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=7410;140791]:..::..::..:[/QUOTE]
ben senin yerinde olsam evi arabayı satar longlardım.lelele+...ne de olsa 150000000
-
[quote=QUEEN;140793]ben senin yerinde olsam evi arabayı satar longlardım.lelele+...ne de olsa 150000000[/quote]
yok canım daha neler:)o kadar da değil:)ama genede 150 bin :..:
-
yarına direkt 60 bin üstünden başlarız herhalde ?
dow biz kapanırken 0,3 % + idi..
-
[quote=YAVUZHAN;140795]yarına direkt 60 bin üstünden başlarız herhalde ?
dow biz kapanırken 0,3 % + idi..[/quote]
hocam ben kısmet diyorum...nolca belli olmuyo...ama gayet güçlü görünüyoruz...gönlüm 65 bin vade sonu uzlaşma...belli mi olur 3bin puandan fazla aralıklarda hareket ettiğimiz oluyo...
-
[quote=7410;140796]hocam ben kısmet diyorum...nolca belli olmuyo...ama gayet güçlü görünüyoruz...gönlüm 65 bin vade sonu uzlaşma...belli mi olur 3bin puandan fazla aralıklarda hareket ettiğimiz oluyo...[/quote]
kopmalar çok sert olduğu için fiyatla ortalamalar arasında büyük fark oluşuyor kısa sürede.tabi göstergelerde çok hızlı şekilde over bölgelere ulaşıyor.sonraki fiyat hareketlerinin çok geniş bantta gerçekleşmeside hızlı çıkışın sindirimine,göstergelerinde rahatlamasına yarıyor.oynuyorlar bu oyunu çok mükemmel şekilde..bugün sabahki en yüksek seviyeden yaklaşık 1500 puan kadar alta gerilemesine rağmen kapanışı maksimum seviyenin 200 puan altında gerçekleştirmeside tam bir meydan okuma gibiydi..
-
Ramazan geldi hoş geldi...
çok şükür bu senede bugünleri görmek nasip oldu...
Bu mübarek ayın sizlere ve ailelerinize hayırlar getirmesini dilerim.hasta olanlarınıza şifa, dertli olanlarınıza deva,borçlu olanlarınııza borçlarını ödemek nasip olsun bu güzel ayda...
Az da olsa ihtiyaç sahipleri ile paylaşmayı unutmayın...unutmazsınız gerçi...
şimdiden oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun!
-
hayırlı ramazanlar
[B]Kablosuz enerji için geri sayım...[/B]
[COLOR=#003366][FONT=Verdana]Selim Öztürk[/FONT][/COLOR]
Kablosuz enerji aktarımında sona yaklaşılıyor; hatta logosu bile şimdiden belli...
[IMG]http://www.chip.com.tr/images/content/20090820021742.jpg[/IMG]
İşte bu logo, kablosuz enerji desteğini simgeleyecek...
[B]Kablosuz enerji [/B] konusunda bir süredir çalışmalarını yoğunlaştıran bir grup şirket, nihayet son adıma yaklaşmak üzere. Logosu dahi belirlenen kablosuz enerji teknolojisi, [B]Qi [/B] logosuyla temsil edilecek ve bu logoyu taşıyan tüm cihazlar, aynı zamanda bu yeni teknolojiyi de destekliyor anlamına gelecek.
[B]Çi[/B] olarak okunan Qi'nin açılımı ise Çince'de 'hayati güç' anlamına geliyor ve genel olarak insan vücudunun yaşam gücünü tabir etmek için kullanılıyor.
Kablosuz güç teknolojisi üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran [B]Fulton Innovation[/B] ve [B]eCoupled Tech[/B]'in yanında [B]Duracell, Hosiden, Legett & Platt, National Semiconductor, Olympus, Philips, Samsung, Sanyo, Shenzhen, Sangfei Consumer Communications, ST-Ericsson [/B] ve [B]Texas Instruments [/B] isimli teknoloji dünyasının önde gelen isimleri de, bu yeni teknolojiye odaklanan diğer firmalar arasında yer alıyor.
Wireless Power Consortium tarafından henüz 0.95'inci sürümü duyurulan yeni teknolojinin 1.0 sürümünün ise [B]15 Eylül 2009 [/B] tarihinin ardından duyurulması planlanıyor.
Kablosuz güç teknolojisinin geliştirilmesindeki pratik amaç ise kablo kullanılmaksızın cep telefonu, kamera ve benzeri ufak cihazların şarj olabilmesi.
-
[B]Günaydın,
[U]21 Ağustos Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GER PMI İmalat Endeksi (İlk Açıklama) (Ağu) 10:30 47 45,7 Yüksek
GER PMI Hizmet Endeksi (İlk Açıklama) (Ağu) 10:30 48,6 48,1 Yüksek
EUR PMI İmalat Endeksi (İlk Açıklama) (Ağu) 11:00 47,5 46,3 Yüksek
EUR PMI Hizmet Endeksi (İlk Açıklama) (Ağu) 11:00 46,5 45,7 Yüksek
EUR PMI Bileşik Endeks (İlk Açıklama) (Ağu) 11:00 48 47 Yüksek [/U]
[B] USD Mevcut Konut Satışları (Tem) 17:00 5Mlyn 4,89Mlyn Yüksek
[COLOR="Blue"]USD Fed-Bernanke'nin Kansas City'de Konuşması 17:00 Yüksek[/COLOR] [/B]
USD Fed-Madigan'in Yapacağı Konuşma 19:45 Düşük
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9303[/COLOR]
VOB: 9288
Bol Kazançlar..[/B]
-
-
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim
Hayırlı Cumalar
-