-
[quote=follow;140816]piyasayi paranoyak yapti bu s....ler
insanlar short kelimesini duyunca irkiliyolar artik[/quot bence piyasayla savaşmaya gerek yok bu sadece kendimize zarar verir o kadar güçlü ki piyasa düzeltmelerini bile yatay yapıyor benim kitabımda uzunca bir süre sorta yer yok
-
valla kusura bakmayın bana bu sabahki hareket pek inandırıcı gelmedi....Bugün sistemler çok can yakar
-
gut mornik VOBORSA,
fena başladılar güne.bi aşağı bi yukarı.geçen hafta salı,çarş da böyle olmuştu.felaketti.umarım devamı gelmez ve bir yöne akar piyasa.yoksa sistem mistem dayanmıyor bu indir kaldıra.çünkü çok sert oluyor dönüşler.sistem ne olduğunu algılayana kadar atı alan üsküdarı geçiyor.
bol kazançlar,hayırlı cumalar!
-
[QUOTE=abdullah yıldız;140817][quote=follow;140816]piyasayi paranoyak yapti bu s....ler
insanlar short kelimesini duyunca irkiliyolar artik[/quot bence piyasayla savaşmaya gerek yok bu sadece kendimize zarar verir o kadar güçlü ki piyasa düzeltmelerini bile yatay yapıyor benim kitabımda uzunca bir süre sorta yer yok[/QUOTE]
Short! 59500 sistemli az pilav usulü! Temkinli ürpererek! :rolleyes::cool::eek::..:
-
Benim 5-10 sistemleri sabah carptılar Fakat 15 lik alda dün 16,15 ten beri halen kendini bozmadı Gec olsun temiz olsun 15 lik teyitlemeden iş yapmamalı
Bol Kazanclar
-
-
[quote=AMON RA;140820][quote=abdullah yıldız;140817]
Short! 59500 sistemli az pilav usulü! Temkinli ürpererek! :rolleyes::cool::eek::..:[/quote]
bol şans kardeş allah gönlüne göre versin:):):)
-
bu efg halk dusmani :):)
kirim kongo kanamali bulastiran kene gibi :)
-
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.
-
Orhan Veli içinde bulunduğumuz durumu ne güzel ifade etmiş mısralarında
-
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/8281/image001mka.jpg[/IMG]
yorumsuzzzz
-
Saatlik ve 15 dk lık grafiklerde Negatif uyumsuzluk var.Günlüklerde güvendiğim bir göstergem kafayı eğdi ama (kapanış önemli malumunuz) bu sefer uzlaşmada kanmı doğrayacaklar acaba diyede sormadan edemiyorum kendime