-
[quote=follow;140839]polemik yaratmak istemem ancak orasi tartisilir
bu kadar buyuk bir operasyon tek kurumdan olmaz bence
ayrica karini cebine atana kadar kar etmis sayilmazsin
dogru cok insan batti parayi goturduler ancak geride kalanlari uzlassan bile millet shortlari tasiyacak sonraki vadeye
nereye kadar piyasayi yukari sureceksin?[/quote]
polemik meselesi değil, 29000 endekste DSI nin 20000 adet kısası vardır tek günde hatırlayan hatırlar, sözün özü dipte kısalayan olduğu gibi tepede de uzunlayan olacaktır, bu kadar mal kime satılacak kısmı şehir efsanesidir, her zaman alıcı da var satıcı da, dowun grafiğini açıp bakınız, 1929 buhranında bile çok düştü alalım diyenler vardır.
-
hocam adam elimdeki parayla bağırta bağırta vob da adam yolu ya...kimse kimseye acımasın bence...
-
Ekran başında resmen uyuyorum
-
adam insanlari carpabilmek icin sekilden sekile giriyor acindiran kismi odur
son 1 haftada doce garan islemlerine bakin yaptiklari ters hareketlere bakin binlerce puan zarar gorunuyor
herifler yukari cekmek icin her filmi oynadilar inanilmayacak kadar cok insanida batirdilar eminim zaten kapanan 70.000 kontrat batan insanlara ait diye dusunuyorum malum bir ara 260.000 civarinda acik vardi
yani bu kadar cok paran var maymunlasmaya degermi
yedir icir git 2b arazilerinden guneyde kaymakli bir cennet kosesi kapat zaten 3e 5 e katlarsin
olmayan seylermi?
-
[quote=SEYYAH;140840]öyle görünüyor abi...zaten pıss diye sönmesinden belli hareketin.[/quote]
seyyah joe ross un ew ye, fibonacci sayılarına ve yatay piyasaya bakışını mutlaka oku sonra demedi deme. sanırım kitabı var sende yoksa nette (ww.4shared.com) bulursun.
-
[quote=follow;140844]adam insanlari carpabilmek icin sekilden sekile giriyor acindiran kismi odur
son 1 haftada doce garan islemlerine bakin yaptiklari ters hareketlere bakin binlerce puan zarar gorunuyor
herifler yukari cekmek icin her filmi oynadilar inanilmayacak kadar cok insanida batirdilar eminim zaten kapanan 70.000 kontrat batan insanlara ait diye dusunuyorum malum bir ara 260.000 civarinda acik vardi
yani bu kadar cok paran var maymunlasmaya degermi
yedir icir git 2b arazilerinden guneyde kaymakli bir cennet kosesi kapat zaten 3e 5 e katlarsin
olmayan seylermi?[/quote]
bunlar var maalesef, ama çözüm isyan etmek de değil, piyasa değiştirmekte, forex e buyrun, sp vadeliye buyrun, petrole buyrun.
-
[QUOTE=mozkan;140846]bunlar var maalesef, ama çözüm isyan etmek de değil, piyasa değiştirmekte, forex e buyrun, sp vadeliye buyrun, petrole buyrun.[/QUOTE]
bir ara isyan ediyorduk sonradan akillandik buyurduk:..::..:
-
[QUOTE=selçuklu;140831]59750 kısa devam 0 işlem.... bu pozu ben kapatmayacam .. ya vade sonu uzlaşacam yada marjin yiyiynce kurum kendi kapatacak .. .. :o:o:o:o::o:o
stmckd
stoploss margincall kısa devam ..[/QUOTE]
selçuklu ibo bizim pastırmalarda yalan oldu diyor...üüü
haberin olsun:D:D
-
[quote=mozkan;140845]seyyah joe ross un ew ye, fibonacci sayılarına ve yatay piyasaya bakışını mutlaka oku sonra demedi deme. sanırım kitabı var sende yoksa nette [B]([URL="http://www.4shared.com"]www.4shared.com[/URL])[/B] bulursun.[/quote]
abi beni tanımıyor musun? tam adamına söylüyorsun.netten bulacağım ben :::
hiç girmedim bugüne kadar bu bahsettiğin siteye.bi deneyelim bakalım.
benim kitapların arasında yok.ya da var ben bulamadım.pc konusunda süperim biliyorsun :..:
-
s.a ağalar
nasılsınız ?
keyifler nasıl ?
-
[quote=mozkan;140845]seyyah joe ross un ew ye, fibonacci sayılarına ve yatay piyasaya bakışını mutlaka oku sonra demedi deme. sanırım kitabı var sende yoksa nette (ww.4shared.com) bulursun.[/quote]
bende [B]JOE ROSS-TRADING MANUAL[/B] varmış.bir klasör içinde 32 adet PDF dosyası var muhtelif sayfalardan oluşmuş.
bunun içinde mi abi bahsettiğin şeyler?
-
[quote=SEYYAH;140849]abi beni tanımıyor musun? tam adamına söylüyorsun.netten bulacağım ben :::
hiç girmedim bugüne kadar bu bahsettiğin siteye.bi deneyelim bakalım.
benim kitapların arasında yok.ya da var ben bulamadım.pc konusunda süperim biliyorsun :..:[/quote]
Joe Ross - Trading Futures by the book