39000 i kırmak yarına kaldı bence
Printable View
[QUOTE=mbm;23560]açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
derdimizi anlatamamışız arkadaşlara...
dow bu açılışla aşagıyı garantiledi.. ama burdan ama biraz yukardan....
neyse herkese iyi akşamlar... geceye kısa
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......[/QUOTE]
ben anladım yanındayım arkadaşım cool1
[QUOTE=mbm;23560]açılış iyi oldu....beklentim doğrultusunda
derdimizi anlatamamışız arkadaşlara...
dow bu açılışla aşagıyı garantiledi.. ama burdan ama biraz yukardan....
neyse herkese iyi akşamlar... geceye kısa
fdow ve dax zaten gelecek aşagı diye defalarca söyledik.. tekrar etmeye gerek yok......[/QUOTE]
ben anladım yanındayım arkadaşım cool1
merry e bakın helen adam 15 milyon lot garanti arz etti piyasaya
merry e bakın helen adam 15 milyon lot garanti arz etti piyasaya
geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile
geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile
[QUOTE=serkanyurttas;23564]geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile[/QUOTE]
Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.
[QUOTE=serkanyurttas;23564]geceye uzuna devam zorla sattıracak halim yok ya adamlara yarın belirsizlik kalkıyo ayağına kaldırırlar piyasayı yine düserek açılsak bile[/QUOTE]
Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.
[quote=BULUT;23565]Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.[/quote]
japonya zaten büyük endeksler içinde pahalı kalanlar içinde..
yıl içi dibine göre %9 yukarda işlem görüyor..dow bu gece bizi yanıltmaz ve eksi kaparsa nikkei nin yapacağı bişey yok..
[quote=BULUT;23565]Japonya son 3-4 günlük yükselişe sessiz kaldı. dünde kapalı idi. bu yüzden sabah açılışlar hep iyi olur diye düşünüyorum.[/quote]
japonya zaten büyük endeksler içinde pahalı kalanlar içinde..
yıl içi dibine göre %9 yukarda işlem görüyor..dow bu gece bizi yanıltmaz ve eksi kaparsa nikkei nin yapacağı bişey yok..